mearuless 18.07.09, 19:13 TO DO ELSKE I MILVY! CO TO MA BYC?//BURDEL MI TU ROBICIE, SAMOWOLKE, WATKI TWORZYCIE??NA MOJE KURFA ODPISYWAC A NIE WYPOCINY PRODUKOWAC!!!!!!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tyssia Re: PROSZE MI TU NIE BURZYS PORZADKU!!! 18.07.09, 19:19 Heheh mea pijesz cos jeśli tak to postaw Odpowiedz Link
prigi Re: PROSZE MI TU NIE BURZYS PORZADKU!!! 18.07.09, 19:45 znikła? to ja mogę poczęstować? chcesz? browrii chłodne w lodówce, miodówka, gin, baleys i wódka w barku. coś jeszcze by sie znalazło. to, co? reflektujesz? Odpowiedz Link
tyssia Re: PROSZE MI TU NIE BURZYS PORZADKU!!! 18.07.09, 21:11 Chyba za pozno przyszłam pewnie juz wydoiłas hehe jak cos zostało to browar ziiiimny Odpowiedz Link
prigi Re: PROSZE MI TU NIE BURZYS PORZADKU!!! 18.07.09, 21:26 w samą porę- właśnie wyciągnęlam z lodówki. no to chlust. do tego kabanosik od firmy Odpowiedz Link
mearuless Re: PROSZE MI TU NIE BURZYS PORZADKU!!! 18.07.09, 21:44 wrocilam!!! byla dookola domu coby mi zblazowanie minelo ******************************************************** W życiu najczęstsze są dwie sytuacje: albo coś spieprzyłeś, albo ktoś kazał ci spieprzać... Odpowiedz Link
attiya Re: PROSZE MI TU NIE BURZYS PORZADKU!!! 18.07.09, 21:48 ale Mea poza tym to wszystko w porządku? Odpowiedz Link
tyssia Re: PROSZE MI TU NIE BURZYS PORZADKU!!! 18.07.09, 22:14 > ale Mea poza tym to wszystko w porządku? To sie mówi "moszz wszystkich w doma?" Odpowiedz Link