kama_msz 22.07.09, 19:03 posłałam zdjęcia na ten adres co mi podawałaś, ale nie wiem, czy doszły, bo cos mi wyskoczyło, że adres jest nie taki ale w końcu wysłało i nie mam zwrotu, więc nie wiem o co cho. daj cynka czy doszły czy nie, bom już głupia jest Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
semida Re: sem - wołam cię:) 23.07.09, 10:07 Kama fotki doszly.Kolce są przesliczne,dokladnie o cos takiego mi chodzilo.No cudenka po prostu Trzymaj je kochana i nikomu nie oddawaj,M pierwszego ma wyplate to zaraz jak tylko kasę chwycę biorę te slicznosci Odpowiedz Link
kama_msz Re: sem - wołam cię:) 23.07.09, 11:06 hehe, kochana, do pierwszego to ci pewnie jeszcze co najmniej jedną fotkę podrzucę - tak żebyś wybór miała Odpowiedz Link
semida Re: sem - wołam cię:) 23.07.09, 11:35 Nie chcę innych,chcę teOne krzyczą"Jestesmy semidy",wpłają do mnie "weź nas" Powaga,są idealne dla mnie,jeszcze zande kolce mi sie tak nie podobaly.Schowaj je pod lade. Odpowiedz Link
kama_msz Re: sem - wołam cię:) 23.07.09, 11:37 luzik, są twoje ja czasem też tak mam - teraz czekam na wypłatę, bo też koleżanka dla mnie takie cuda zrobiła, że co pewien czas odpalam fotki, ślinię się i odliczam dni Odpowiedz Link
semida Re: sem - wołam cię:) 23.07.09, 11:56 Dzięki dobra kobieto Napisz mi prosze na priva ile to wyjdzie mnie razem z przesylka. No i jakbys chciala do tego jakas zawieszke pierdolnac to jestem bardzo chetna Odpowiedz Link