lelieb 23.07.09, 12:15 Tak w życiu,w ogóle.Czy raczej czarno-widzicie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
slimakpokazrogi Re: Jesteście optymistkami? 23.07.09, 12:17 ja jestem niepoprawną optymistką, nie miewam dołów, depresji i czarnych myśli... to aż dziwne w dzisiejszym świecie Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: Jesteście optymistkami? 23.07.09, 12:18 czuję się średnią optymistką, ale podobno ludzie z otoczenia oceniają mnie jako mega optymistkę Odpowiedz Link
panna.migotka777 Re: Jesteście optymistkami? 23.07.09, 12:17 Staram się we wszystkim dostrzegać pozytywne aspekty. Jeśli coś się pierdzieli po całej linii to podchodzę do tego tak: widocznie tak miało być bo nic nie dzieję się bez powodu. Nie przejechałam się jeszcze na takim podejściu i bardzo mi to pomaga zachować spokój w życiu. Odpowiedz Link
karra-mia Re: Jesteście optymistkami? 23.07.09, 12:20 mam doła, widze coś czarno po to tylko, żeby za chwilę wybuchnąć smiechem, rozruszac towarzystwo Taka szalona niepoprawna optymistka Odpowiedz Link
agik82 Re: Jesteście optymistkami? 23.07.09, 12:22 całkiem czarno to nie, ale i taż nie całkiem biało Odpowiedz Link
grave_digger Re: Jesteście optymistkami? 23.07.09, 12:28 odkąd rozstałam się z eks jestem jak najbardziej optymistką Odpowiedz Link
doral2 Re: Jesteście optymistkami? 23.07.09, 13:15 jestem niepoprawną optymistka i zawsze prę do przodu Odpowiedz Link
ib_k Re: Jesteście optymistkami? 23.07.09, 14:33 karra-mia napisała: > mam doła, widze coś czarno po to tylko, żeby za chwilę wybuchnąć > smiechem, rozruszac towarzystwo > > Taka szalona niepoprawna optymistka właściwie jest to książkowy objaw depresji Odpowiedz Link
semida Re: Jesteście optymistkami? 23.07.09, 13:17 Przez lud jestem odbierana jaka pierdolnięta optymistka. A jak jest naprawdę? Nie wiem,raz w ta,raz w inną stronę mi wieje Odpowiedz Link
madame_zuzu Re: Jesteście optymistkami? 23.07.09, 13:21 a ja się zgubiłam i jestem pieprzona pozorantką. Zawsze robię dobra minę do złej gry i sama juz nie wiem co tak naprawdę mam w głowie. Kiedyś byłam mega optymistką, jednak teraz mój optymizm troche sie skurczył i nic nie jest już czarne i białe, widze same odcienie szarości. Ale to chyba dobrze. Zdrowo tak, bez przesady Odpowiedz Link
dorotamakota1 Re: Jesteście optymistkami? 23.07.09, 18:19 Oj ja jestem straszną optymistką. A mój mąż ogromnym pesymistą. Odpowiedz Link
cudko1 Re: Jesteście optymistkami? 24.07.09, 08:42 jesteśmy inaczej już dawno bym sobie w łeb strzeliła Odpowiedz Link