mariolka55 26.07.09, 21:18 dziecko.onet.pl/29759,6,11,moj_syn_jest_gejem,artykul.html a Wy,myślałyście kiedyś jak zareagowałybyście na taką wiadomość??? tak szczerze Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
semida Re: Mój syn jest gejem 26.07.09, 21:21 Ja wprawdzie mam córkę,ale jakoś specjalnie by mnie to nie obeszło."Miłość to miłość". Jednak z drugiej strony planuję jeszcze dzieci i...jeśli wszystkie byłyby homoselsualne to raczej by mi to przeszkadzała.Ale tylko i wyłącznie dlatego że chciałabym mieć w przyszłości wnuki. Odpowiedz Link
18_lipcowa1 Re: Mój syn jest gejem 26.07.09, 21:24 > a Wy,myślałyście kiedyś jak zareagowałybyście na taką wiadomość??? > tak szczerze na pewno lepiej niz na wiadomosc ze moj syn jest ksiedzem Odpowiedz Link
grave_digger Re: Mój syn jest gejem 26.07.09, 21:29 nie mam syna a tak w ogóle chyba nie byłoby to dla mnie problemem. Odpowiedz Link
doral2 Re: Mój syn jest gejem 26.07.09, 22:10 tak se myślę, że lepszy syn gej, niż córka kurwa... Odpowiedz Link
niki_222 pozatym,pitu pitu 27.07.09, 19:58 nie wierze że byłybyście takie szczęśliwe z tego powodu dla mnie to byłaby porażka,nie wyrzekłabym się dziecka oczywiście ale byłoby mi z tym zle. Odpowiedz Link
princy-mincy Re: Mój syn jest gejem 27.07.09, 21:30 podpisuje sie pod tym, co lipcowa napisala Odpowiedz Link
mama-dzwoni Re: Mój syn jest gejem 26.07.09, 22:09 powiedziałabym,że jestem lesbijką a syna wystrugali z kapusty... Czułby się tak samo zażenowany jak ja. Odpowiedz Link
bryanowa-1 Re: Mój syn jest gejem 26.07.09, 22:25 przedewszystkim jakby mi powiedział tak późno to bym go zjebała jak psa ,ze dowiaduje się na końcu.jestem raczej luzacka ,dla mnie miłośc to miłosc.na pewno nie ograniczyła bym sie do reakcji typu ok.tylko porozmawiała z synem i powiedziała mu ,ze zawsze może do mnie przyjśc i pogadac.zreszta zawsze mu to bede mówic by nie miec takiej sytuacji jak ta pani co ten watek napisała Odpowiedz Link
mariolka55 Re: Mój syn jest gejem 27.07.09, 06:34 zawsze może do mnie przyjśc i pogadac.zreszta zawsze mu to > bede mówic by nie miec takiej sytuacji jak ta pani co ten watek napisała ale która pani,ta z artykułu? bo chyba nie ja ja nie mam problemu,tylko po przeczytaniu artykułu zastanawiam sie,jakbym sie czuła,gdyby któreś z moich dzieci było odmiennej orientacji seksualnej na razie mają 5 i 3 lata Odpowiedz Link
mathiola Re: Mój syn jest gejem 26.07.09, 22:41 Myślę czasem. Nawet z mężem kilka razy podejmowaliśmy temat. Nie wiem jak bym zareagowała, bo tego nie da się wiedzieć, póki się nie stanie z problemem oko w oko. Na pewno nie byłoby mi łatwo. Ale na pewno też byłoby mi łatwiej, niż mojemu mężowi. Dla niego byłby to koniec świata. Wolałabym tego nie przeżyć, ale.... matką jestem. Kocham swoje dzieci z ich wadami. Bo nie ukrywam - dla mnie byłaby to jednak wada. Odpowiedz Link
mariolka55 Re: Mój syn jest gejem 27.07.09, 06:35 mathiola napisała: > Myślę czasem. Nawet z mężem kilka razy podejmowaliśmy temat. Nie wiem jak bym > zareagowała, bo tego nie da się wiedzieć, póki się nie stanie z problemem oko w > oko. Na pewno nie byłoby mi łatwo. o to,to Odpowiedz Link
madame_zuzu Re: Mój syn jest gejem 26.07.09, 22:45 wolałabym, żeby syn mi kiedys przyprowadził do domu miłego "zięcia" niż synowa-sucz, która to na forach int.smaruje na swoją teściowa różne okropieństwa (vide emama, emagiel) Odpowiedz Link
liwilla1 Re: Mój syn jest gejem 26.07.09, 22:48 szczerze, to byłabym w ciezkim szoku. i rzecz jasna szuakalbym winy w swoim postepowaniu. brrrrrrrr nawet nie chce sobie tego wyobrazac. naprawde nie mam nic do gejow - wiekszosci nie odrozniam w traktowaniu od "heterykow" (chociaz mega egzaltowane cioty typu "blink, blink" dzialaja mi na nerwy), ale jednak nie chcialabym takiego zycia dla mojego dziecka. obwinialabym siebie. Odpowiedz Link
guderianka Re: Mój syn jest gejem 26.07.09, 22:50 Nie mam syna gdybym miała i gdyby byl gejem to miałabym syna geja też mi filozofia Odpowiedz Link
deela Re: Mój syn jest gejem 26.07.09, 23:03 jest mi to obojetne poki bylby szczesliwy Odpowiedz Link
morepig Re: Mój syn jest gejem 26.07.09, 23:04 ja, podobnie jak semida, chcialabym miec wnuki. co do wiadomosci- niech sobie bedzie. a ostatnio nawet powiedzialam ze jak mam miec glupia suke za synowa to wole zeby byli gejami ;-D Odpowiedz Link
eyes69 Dzis sie mnie o to siostra zapytala ;) 26.07.09, 23:09 Nigdy nie myslalam jak zareaguje, ale biore taka opcje pod uwage. Kocham moje dziecko i ta milosc nie jest zalezna od tego, czy moj syn bedzie homo czy hetero. Odpowiedz Link
exotique Re: Mój syn jest gejem 26.07.09, 23:13 nie mam syna. ale moze bede miec. i autentycznie, nie ruszy mnie jak ktoregos poranka powie, ze jest gejem. Na szczescie mieszkam w kraju, w ktorym nikt nikomu w dupe nie zaglada, bo jedynym moim problemem byloby strach o to, ze po mordzie dostanie za to ze go rozdziawione bobry nie kreca. Odpowiedz Link
gacusia1 Czy moj post zostal skasowany? 27.07.09, 03:11 Czy mnie sie tylko snilo,ze sie tu wpisalam? Odpowiedz Link
mariolka55 Re: Czy moj post zostal skasowany? 27.07.09, 06:38 gacusia1 napisała: > Czy mnie sie tylko snilo,ze sie tu wpisalam? eee może Ci nie wysłało albo cus napisz jeszcze raz Odpowiedz Link
doral2 Re: ktoś wykasował gacusie? n/t 27.07.09, 19:44 mariolka, nikt gacusi nie kasował, nie siej fermentu. Odpowiedz Link
mariolka55 Re: ktoś wykasował gacusie? n/t 27.07.09, 19:47 nie sieje fermentu mówiłam ze pewnie jej nie wysłało tak z ciekawości zapytalam. Odpowiedz Link
mathiola Re: ktoś wykasował gacusie? n/t 27.07.09, 21:01 Gacusia się nawaliła pewnie i jej się wydawało, że coś wysyła Odpowiedz Link
gacusia1 Bleee-tak ci jezor wywalam,Mathiola!!! .-) 27.07.09, 21:37 Cholera,glowe bym dala,ze napisalam tu no ale ok...pewnie to przemeczenie po nieprzespanych nocach(wstaje nakarmic butla kocieta). Dobra,nie napisze tej drugiej czesci posta co wtedy "nie wyslalam" tylko napisze to,ze mnie tam nie przeszkadzaloby gdyby syn mi przyjaciela przyprowadzil,a corka przyjaciolke. Jedynie nie zgadzam sie(ale co mi do tego?) na adopcje dzieci przez homoseksualistow. Odpowiedz Link
kichigai_ushi Re: Mój syn jest gejem 27.07.09, 09:00 nie lubie takich tematow, bo przypominaja mi jak bardzo nasze spoleczenstwo jest nietolerancyjne, ze ciagle podejmuje sie takie dyskusje. dla mnie to jest normalne. gej tez czlowiek. bardziej bym sie zastanawiala jak w obecnych czasach wychowac dziecko na dobrego i madrego czlowieka a nie co zrobilabym jakbym sie dowiedziala ze moje dziecko kocha kogos tej samej plci. szok? szok to jest wtedy jak dziecko zdaje na medycyne a po egzaminach dowiadujesz sie ze poszedl na prawo. szok jest jak jestes okazem zdrowia a masz diagnoze- rak i pare miesiecy zycia. homoseksualizm? ... da sie z tym przeciez zyc, ludzie bywaja naprawde szczesliwi, szkoda ze tylko malo rozumieni przez spoleczenstwo. Odpowiedz Link
pati.kowalska1 Re: Mój syn jest gejem 27.07.09, 09:13 o masz...też mi coś. a jakby był gejem to co? gorszy? dajcie spokój...jeśli by tak wybrał to jego sprawa. ja go szanuję i respektuję jego wybory, choć teraz ma dopiero 2,5 roku. i jeśli pewnego dnia powie mi, że ma chłopaka to ok - niech ma, zaproszę go na obiad dla mnie szokiem by było gdyby był złodziejem, mordercą czy innym zbrodniarzem - i tego nie chce i tego bym się wstydziła. Odpowiedz Link
koralik12 Re: Mój syn jest gejem 27.07.09, 13:26 Wolałabym żeby nie był bo znam kilku gejów i nie jest im łatwo, ale jakby już się okazało że syn jest gejem, zaakceptowałabym to bez problemu. Dla męża byłby to dramat ale myślę że potrafiłabym go przekonać żeby nie robił z tego problemu. Odpowiedz Link
schiraz Re: Mój syn jest gejem 27.07.09, 16:38 Jak chrzestny ojciec mojego syna powiedział nam, że jest gejem, to byłam tylko zła, że nie zaufał nam wcześniej, bo i tak przypuszczaliśmy Odpowiedz Link
schiraz Re: Mój syn jest gejem 27.07.09, 16:41 Za szybko poszło Przypuszczaliśmy, że jest, wcale nam to nie przeszkadza, zasadniczo nas to wcale nie obchodzi, on nam też do łóżka nie zagląda. Odpowiedz Link
papryczka.chili Re: Mój syn jest gejem 27.07.09, 16:55 nie wiem bo mam córke ale jak za 20 lat by przyszła i powiedziała Mamo kocham kobietę jestem lesbą!! nie wiem co bym zrobiła ale pewnie byłabym w szoku..ale myślę że postarałabym się zaakceptować jej odmienność Odpowiedz Link
bei Re: Mój syn jest gejem 27.07.09, 17:04 Martwiłabym się: - ze srodowisko bedzie mu niechętne, - że gdy zapragnie dziecka- będzie miał o wiele większe problemy niż heteroseksualny facet Akceptacja rodziców to zbyt mało- by homoseksualista był szczęśliwy. Odpowiedz Link
mariolka55 Re: Mój syn jest gejem 27.07.09, 19:46 no dzieci to akurat geje nie powinni posiadać ja osobiście ,nie chciałabym mieć dwóch tatusiów Odpowiedz Link