Gość: Kidler IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.05, 21:07 Kompromituje to radio! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jow Re: Wywalic Zakowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 21:21 skoro go zatrudniają,pewnie są tego samego pokroju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiddler Re: Wywalic Zakowskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.05, 21:22 Zalozyciel watku to bezczelny oszust,od teraz bede sie podpisywal Kiddler ! Albo odejde z tego forum,forum oszustow i podszywaczy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziomkiewicz Re: Wywalic Zakowskiego IP: *.demo.pl 22.04.05, 21:27 > Zalozyciel watku to bezczelny oszust,od teraz bede sie podpisywal Kiddler ! A co, znudzilo ci sie podpisywac Dormibar? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziomkiewicz Re: Wywalic Zakowskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.05, 21:29 Znudzilo mi sie podpisywac . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: właśnie:) Re: Wywalic Zakowskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.05, 19:57 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary Re: Wywalic Zakowskiego IP: *.ssmb.com 22.07.05, 12:03 wlasnie:) - kopiujesz moj pomysl! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piko Re: Wywalic Zakowskiego IP: *.net.autocom.pl 22.07.05, 12:33 Stary, jesteś wredny. Lubisz to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary Re: Wywalic Zakowskiego IP: *.ssmb.com 22.07.05, 17:10 sam jestes wredny... ja tylko reanimuje stare watki! Odpowiedz Link Zgłoś
dr.kidler Re: Wywalic Zakowskiego 22.07.05, 17:21 Gość portalu: stary napisał(a): > sam jestes wredny... ja tylko reanimuje stare watki! Reanimuj z sensem, a nie po to by odnawiac wygasle watki. Kto np. czyta gazety sprzed miesiaca? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary Re: Wywalic Zakowskiego IP: *.ssmb.com 22.07.05, 17:27 wiesz... to jest czasem ciekawa lektura Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liko - piko do wredy - starej IP: *.net.autocom.pl 22.07.05, 18:03 To sam sobie ją czytaj.Mieszasz wątki, bo jesteś wredny i małpio złośliwy. Jesteś po prostu starą, wredną,złośliwą małpą. Lubisz to,co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: do wredy - starej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.05, 20:11 A tacy jak Ty kupują bilety do zoo,zeby te małpy oglądać - po co tu wlazłeś,nie stać Cię na bilet do zoo czy zakaz wpuszczania kundli wywiesili? Te watki niby stare ale dalej na czasie. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.kidler Re: Wywalic Zakowskiego 22.07.05, 22:30 Gość portalu: stary napisał(a): > wiesz... to jest czasem ciekawa lektura Alez! - nikt nie zabrania ci jej czetac. Tylko dlaczego podsuwasz ja innym. Ciekaw jestem jakbys zareagowal, gdyby szef ci wyplacil ci gaze starymi zlotowkami, i powiedzial ze obrazki na nich bardziej mu sie podobaja niz na obecnych . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Wywalic Zakowskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.05, 20:17 Gość portalu: stary napisał(a): > wlasnie:) - kopiujesz moj pomysl! Raczej małpuję ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwas Re: Wywalic Zakowskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.05, 11:12 na zbity pysk,razem z Paradowską Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fala info kulturalne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 14:24 Wydaje mi się, że jesli ktoś zajmuje się kulturą na antenie TAKIEGO radia powinien mieć pojęcie na temat podstawowych pojęć z zakresu historii sztuki, lub chociażby krytyki. Nie zaszkodziłaby również uważniejsza lektura informacji prasowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baca Re: Wywalic Zakowskiego IP: *.tvk.wroc.pl / *.unreg.tvk.wroc.pl 23.07.05, 18:45 Michnik wywal wreszcie tego bufona już nie mogę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Wywalić Żakowskiego - za co i dlaczego? IP: *.net.autocom.pl 23.07.05, 22:49 Nie rozumiem. To dobry dziennikarz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: -.- Zostawić Paradowską, wywalić Gawrylaczkę IP: *.net.autocom.pl 23.07.05, 22:51 Tak będzie lepiej dla wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
radekgrabiec Re: Wywalić Żakowskiego - za co i dlaczego? 25.07.05, 11:43 Ja tez nie rozumiem dlaczego - nie zgadzam sie z wiekszoscia jego pogladow ale to profesjonalista, czlowiek o wysokiej kulturze - dlaczego mialby zniknac ze sceny komentatorow? Prosze o jeden argument!!!! pzdr [dawniej rgb] Odpowiedz Link Zgłoś
dr.kidler Re: Wywalić Żakowskiego - za co i dlaczego? 25.07.05, 13:18 radekgrabiec napisał: > Ja tez nie rozumiem dlaczego - nie zgadzam sie z wiekszoscia jego pogladow ale > to profesjonalista, czlowiek o wysokiej kulturze - dlaczego mialby zniknac ze > sceny komentatorow? Prosze o jeden argument!!!! Bo nie sa demokratami, wiec przeciwnikow wola likwidowac i usuwac, niz dyskutowac z nimi i przekonywac do wlasnych pogladow. Odpowiedz Link Zgłoś