dlania 31.07.09, 10:40 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,6878020,Jezioro_Biale__burdy_jak_na_stadionie.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aurinko Re: Okuniny - uważajcie na siebie 31.07.09, 10:42 forum.gazeta.pl/forum/w,88104,98478782,98478782,Okuninka_te_co_jada.html Odpowiedz Link
dlania Re: Okuniny - uważajcie na siebie 31.07.09, 10:44 Dzieki Nie zaglądałam do tamtego watku bo kierowany był tylko do tych, które jadą)) Odpowiedz Link
semida Re: Okuniny - uważajcie na siebie 31.07.09, 10:48 Mowicie ze w koncu mnie ktos zgwalci? Odpowiedz Link
madame_zuzu Re: Okuniny - uważajcie na siebie 31.07.09, 10:53 ech. Co roku tak jest. "Za moich czasów" kiedy tam jezdziłam rok w rok nie było jeszce tak strasznie. NO ale ja wtedy byłam w liceum- wiec to dawno temu było. Jak dziewczyny pytały w któryms wątku po jeziora na poj.łęcz-włod, to juz wtedy odradzałam j.białe proponując inne, ciekawe, spokojne miejsca. Z dużo czystszymi plazami i wodami..Mam nadzieję, że uda Wam się wypoczynek, mimo tego co pisza w gazetach Uważajcie na siebie. Ja na wszelki wypadek uzbroiłabym sie w gaz. W sumie bez gazu sie nie ruszam- nie tylko nad jeziora, bo i na spacery tez ze soba biorę( wedle powiedzenia- nie znasz dnia ani godziny) Odpowiedz Link
slimakpokazrogi Re: Okuniny - uważajcie na siebie 31.07.09, 15:26 wiecie co, a ja nie rozumiem o co całe halo. Jestem w oku teraz codziennie, jesli jest pogoda i nie rozumiem powodu.... jak dla mnie muszą o czymś pisać i tyle. A skoro wszyscy praktycznie jadą bez dzieci (oprócz mnie) to chyba aż tak im na ciszy nie zależy.... Odpowiedz Link