ciociacesia 01.08.09, 00:35 ze w wiosce piwnej siedzi i chleje a ja se kurna nawet w spokoju relacji na zywo nie moge obejrzec, bo małe sie co chwila budzi zal Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kitka20061 Re: stary mi sms-a przysłał 01.08.09, 00:47 ciociacesia napisała: > ze w wiosce piwnej siedzi i chleje > a ja se kurna nawet w spokoju relacji na zywo nie moge obejrzec..... Relacji z tego jak on chleje? bo nie bardzo kumam. Chyba już późno i spac powinnam iść Odpowiedz Link
ciociacesia z woodstoka relacji 01.08.09, 00:58 licze ze wyczaje jak obsciskuje obce baby/chłopów pod sama scena i mu bede miała z czego sceny w domu robic Odpowiedz Link
madame_zuzu Re: stary mi sms-a przysłał 01.08.09, 00:57 kitka obstawiam, że monsz cesi na Woodstocku jest. Odpowiedz Link
ciociacesia wygrała pani lecha 01.08.09, 01:00 w okolicznosciowej puszce. jak mój nie zapomni mi kupic Odpowiedz Link
ciociacesia kurna 01.08.09, 16:40 ogladam te relacje i tak mnie naszło, ze o 22 jest pociag nocny do kostrzyna. zapakuje dziecko w bety i na rano bede. co to zazdrosc i tesknota robi z ludzmi. ja chcem do wioski piwnej! Odpowiedz Link