Dodaj do ulubionych

Jak odnaleźć brata

03.08.09, 13:31
Mój ojciec ma syna z pierwszego małżeństwa. Syn ma 34 lata juz. O jego istnieniu dowiedziałam sie jak miałam 18 lat ( niechcący trafiłam na dokumenty ojca z przeszłości). Brat urodził się w Niemczech (matka Niemka) i tam mieszkał kiedy jego rodzice ( czyli mój ojciec z jego mamą) byli jeszcze małżeństwem. Ojciec po rozwodzie płacił zasądzone alimenty i miał b. dobry kontakt z ex.żona- odwiedzał ją i jej nowego partnera i syna, jak był juz z moja mamą itd. Kontakt się urwał, jak jego ex żona wyjechała na Węgry wraz z synem do swojego męza. Zmieniła nazwisko etc- nie wiem czy nazwisko brata mojego uległo zmianie..
Znam miejsce urodzenia Marcela, znam dane jego matki. Tylko nie wiem jak zabrac się za szukanie. Do jakich niemieckich urzędów się zgłosić... Chciałabym go odnaleźć.
Obserwuj wątek
    • opium74 Re: Jak odnaleźć brata 03.08.09, 13:35
      najpierw to bym internet ruszyła - to na prawdę kopalnia informacji. Ile lat
      miał Twoj brat jak wyjechał na Węgry??
      Znasz niemiecki?? (bo węgierskiego pewnie nie? smile )
      poszperaj na niemieckich forach
    • madame_zuzu Re: Jak odnaleźć brata 03.08.09, 13:57
      Facebooka póki co przetrzepałam. Wynniki wyszukiwania 2 :d do jednego napisałam,
      ale nie powiedziałam o co dokładnie chodzi. Poprosiłam tylko o date urodzenia i
      miejsce. Na zdjęciu jakby sie uprzeć to podobny do mojego ojcasuspicious ale to chyba
      bardziej moja podświadomość. No ale czekam na ewent odzew. Szukam dalej.
    • princy-mincy Re: Jak odnaleźć brata 03.08.09, 16:28
      no wlasnie mialam Ci Facebook zaproponowac
      poszukaj tez na LinkedIn- to taka siec miedzynarodowa na styl
      polskiego Goldenline, gdzie ludzie tworza swoje zawodowe profile

moze uda Ci sie go wyguglowac?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka