hellious 04.08.09, 12:23 To moj syn. Ile bym nie sprzatala, zaraz jak tylko dziad wstanie jest tak samo jak przed, tylko mniej kurzu... wszystko rozwleka po calym domu. Niby zabawek nie ma jakos duzo, a sa wszedzie Czy istnieja dzieci ktore bawia sie u siebie w pokoju? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madame_zuzu Re: Tornado 04.08.09, 13:29 Mam takie samo tornado Mój regularnie obrywa kurki od kuchenki. Za każdym razem jak chcę cos ugotować, to musze przeleciec cały dom w szukaniu kurków Jak dzisiaj na przykład. Regularnie wrzuca rózne przedmioty do baseniku na balkonie itp. Sprzatac juz mi sie nie chce.Na żadnym stoliku/ławie nie moge mieć obrusa, bo gnom jak tylko zobaczy, że cos jest połozone to ściąga. Własnie na niego spojrzałam. Spod fotela wyturlał sie ostatni poszukiwany kurek od piekarnika Odpowiedz Link
hellious Re: Tornado 04.08.09, 13:37 ja wiecznie szukam batrii do pilota Juz ze trzy komplety gdzies zniknely... ( zdaje sie pod szafa...) Odpowiedz Link
your.uthopia Re: Tornado 04.08.09, 13:43 u nas, w chwili obecnej na "topie" są wszelakiej maści kable. Zwłaszcza ten węzeł gordyjski za telewizorem. Obrusy, kurki, klamki itp -już się znudziły. A taki węzeł z kabli - bierzesz do ręki i ciąąąąąąąąąąągniesz, co popadnie Nie ważne, że matka schowa, zaklei, przykryje, zastawi krzesłem - ma zawał, wstrzymuje oddech i leci na złamanie karku. Pociąg do kabli jest silniejszy. ...i po co mi te wszystkie zabawki edukacyjne..... Odpowiedz Link
medussa7 Re: Tornado 04.08.09, 13:38 U mnie też to samo. Porażka. Już mam dolinę z tym związaną, bo nigdy w porządku kawy wypic nie mogę, tylko wieczny jubel dookoła... Odpowiedz Link
agusia79-dwa Re: Tornado 04.08.09, 13:40 ja mam to samo: do szewskiej pasji doprowadzają mnie walające się wszędzie klocki i książeczki małej odpuściłam sobie zbieranie ich w ciągu dnia- wieczorem układam. Odpowiedz Link
hellious Re: Tornado 04.08.09, 13:43 ja tam wole w miare na bierzaco, bo wieczoram bym sie nie odkopala. Wszystkie zabawki bylyby u nas a u mlodego puste polki. Odpowiedz Link
ez-aw Re: Tornado 04.08.09, 14:26 Ja zabawki sprzątam dwa razy na dzień. Jak młody ma drzemkę w ciągu dnia, i na noc. Generalnie nie przeszkadzają mi zabawki. Jednak gdy nastąpię gołą stopą na klocka ............. Hmmmm, wtedy może się coś wyrwać Odpowiedz Link