rybalon1 05.08.09, 15:17 ma ktoś ? używa ?? fajne to ?? bo sie zastanawiam nad zakupem....a może kolejy zbędny grat w kuchni. A da się w tym naprawde ugotować za 1 zamachem obiad dla 3-osobowej rodzinki ?? Jakie wogóle macie ? dzięki za odp Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
semida Re: parowar ???? kto jest za ??? 05.08.09, 15:20 Bardzo warto,da się ugotowac-szybko i pysznie i niskokalorycznie.I zdrowoPolecam Odpowiedz Link
drosophila.melanogaster Re: parowar ???? kto jest za ??? 05.08.09, 15:21 Dostalam kiedys od znajomych.Uzylam moze z 4 razy a teraz zajmuje tylko miejsce w kuchni.Jest ok zeby ugotowac warzywa ale mieso/ryby jak dla mnie zbyt jalowe.Osobiscie nie polecam jesli wczesniej nie gotowalas zbytnio na parze. Odpowiedz Link
rybalon1 Re: parowar ???? kto jest za ??? 05.08.09, 15:25 no właśnie nie gotowałam na parze i się zastanwaiam czy dam radę się przestawic i czy małzowi i dzieciowy będzie smakować ( oni mięsożerni baaardzo ) może ktoś jeszcze coś doda ..... Odpowiedz Link
doral2 Re: parowar ???? kto jest za ??? 05.08.09, 15:55 skoro nigdy nie jadałaś potraw gotowanych na parze, to najpierw kup taki koszyczek bambusowy do gotowania na parze i sprawdź czy wam to będzie smakować, bo koszyczek kilka złotych koszt7uje, a parowar nieco więcej. osobiście parowar zaposiadam, używam od czasu do czasu, głównie do warzyw...ale do mięsa lepsza jest patelnia grillowa Odpowiedz Link
elske Re: parowar ???? kto jest za ??? 05.08.09, 17:20 Ja mam garnek do gotowania na parze.Gotuje w nim warzywa i mieso..Mi osobiscie smakuje mieso tak gotowane.Czasami w czasie gotowania na mieso sypie przyprawy.Gotowalam tez ryz i kasze gryczana na parze. Odpowiedz Link
mama-dzwoni Re: parowar ???? kto jest za ??? 05.08.09, 17:22 mam, używam, jestem bardzo zadowolona. Polecam Tefal, faktycznie ugotujesz w nim obiad za jednym zamachem dla kilku osób. Odpowiedz Link