dlania 18.08.09, 09:36 Dziewczyny, weźcie mi poszukajcie płaSZCZA KAPIELOWEGO rozm. M z bawełny, frotte. Bo ja niekumata, i same poliestry mi wyskakują. Acha - cena najchętniej do 200 zł, chyba że sie nie da za tyle. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madame_zuzu Re: Prawie ubraniowej porady potrzebuje;-) 18.08.09, 09:48 www.tamer.szlafrok.com.pl/cgibin/shop?show=5&sort=name&sid=33b71701 proszę bawełna, ceny i rozmiary jakie chciałas Odpowiedz Link
dlania Re: Prawie ubraniowej porady potrzebuje;-) 18.08.09, 10:08 Dzieki, zuzu! Wiedziałam, że on gdzies jest i czeka na mnie, tylko ja nie mogę go utrafić Teraz pozostała dylemat: długi, czy krótki, ale za to z kapturem? Odpowiedz Link
kkokoszkaa Re: Prawie ubraniowej porady potrzebuje;-) 18.08.09, 10:10 ja kocham białe rzeczy www.allegro.pl/item705581108_szlafrok_z_kapturem_bawelna_frotte_producent_m.html Odpowiedz Link
madame_zuzu Re: Prawie ubraniowej porady potrzebuje;-) 18.08.09, 10:12 ja sobie kupiłam kiedys biały frotee z kapturem wielkim tak,że jak się naciągnie go do końca do zakrywa cała twarz Długośc do kostek ( wzięłam rozmiar XXL dla facetów) rękawy podwijane. Zajebisty jest Odpowiedz Link
kkokoszkaa Re: Prawie ubraniowej porady potrzebuje;-) 18.08.09, 10:19 ja mam tez biały własnie- m dostał w prezencie - taki jakis wypasiony. Od razu go zarekwirowałąm - na zime jest bomba w ciagu minuty tak zagrzeje ze dupsko od razu gorące ..taki jakis włos ma czy ch wie co ,tak czy inaczej działa. Kapturzysko tyż ma -tylko ja karakan i mi sie wokół kostek trochę majta Odpowiedz Link
olinka20 Dlania 18.08.09, 10:23 W IKEI sa fajne frotowe wielkie szlafroki. jak masz blisko to podjedz i zobacz sobie. Odpowiedz Link
dlania Re: Dlania 18.08.09, 10:25 Nie mam blisko żadnej IKEI, czego z wielu powodów żałuje, nie tylko szlafrokowych;-( Kupie jeden z tych 3 modeli, taki wielki, nieseksowny zawijas Odpowiedz Link
dlania Re: Dlania 18.08.09, 13:13 No nie wiem, czy jeszcze jak młoda, ale foka na pewno)) Odpowiedz Link