deprim6 18.08.09, 12:36 ..taki sypki który używa się pędzlem albo specjalna gąbką macie jakiś dobry wypróbowany????tak to zmatowienia twarzy potrzebuje dzisiaj się wybieram na łowy , poradzcie którąś marke. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bswm Re: puder 18.08.09, 12:39 Revlon colorstay - jest w kamieniu, ale można nakładać pędzelkiem. Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: puder 18.08.09, 12:41 Teraz już nie używam, choć prawie całe opakowanie jeszcze mam w domu, ale dla mnie rewelacyjny był puder sypki MATIS. Odpowiedz Link
deprim6 Re: puder 18.08.09, 12:45 asiaiwona a gdzie można matis dostać??? pierwszy raz słysze taką firme Odpowiedz Link
kkokoszkaa Re: puder 18.08.09, 12:56 matis ma swietne produkty ale jzu trzeba byc przygotowanym na zakup bo cenowo to juz nie ta niska półka. Generalnie w lepszych drogeriach znajdziesz albo net www.sklep.matis.pl/index.php?cPath=79 Odpowiedz Link
inia33 Re: puder 18.08.09, 12:46 od lat używam max factor w kamieniu, nie używam fluidu, jestem mega zadowolona, twarz jak pupka niemowlaka (najważniejsze, że się nie świeci, bo niestety mam problem ze świecącą skórą) Odpowiedz Link
asiaiwona_1 deprim 18.08.09, 12:50 ja tego matisa kupowałam w jakichś małych drogeriach, nie w żadnych sephorach czy innych douglasach. Ale być może i w tych właśnie sklepach są te kosmetyki matisa. Może na jakimś forum o kosmetykach będą wiedzieć gdzi dostać matisa... Odpowiedz Link
deprim6 Re: asiaiwona 18.08.09, 13:01 dziekuje posprawdzam, myślałam ze w aptece albo właśnie większych drogeriach. Odpowiedz Link
kkokoszkaa Re: puder 18.08.09, 12:49 syypkie sa najlepsze jesli kilkakrotnie poprawia sie makijaz w ciagu dnia te w kamieniu zawirają jedak tłuszcz w zwiazku z tym nigdy poprawki nie bedą tak lekko wygladały jak po pudrze sypkim. Od zawsze używam sypkiego i najtaniej wychodzi z bourjous ja kupuje transparentny www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=3913 Odpowiedz Link
ajike Re: puder 18.08.09, 14:49 Od niemal 10 lat używam Max Factor w kamieniu. Jak dla mnie idealny. Nakładam gąbką lub pędzelkiem. Zawsze wygląda świetnie. Odpowiedz Link
zocha16 Clinique 18.08.09, 14:53 Puder mineralny beż żadnych dodatków natłuszczających - rewelka - wczesniej uzywałam tez mineralnego vichy, ale ten jest lepszy. Starcza na bardzo długo (prawie 4 miesiące) a używam go codziennie. Odpowiedz Link