jkk74 18.08.09, 13:30 nie umiem wklejać więc musicie sobie poradzić same nasza-klasa.pl/profile/6680203/gallery/album/2/80 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elan-o100 Re: kurna jak można robić sobie TAKĄ! krzywdę... 18.08.09, 13:32 uuuuuuuuu jakaś seksbomba widze Odpowiedz Link
hellious Re: kurna jak można robić sobie TAKĄ! krzywdę... 18.08.09, 13:32 juz wieksza krzywda jest to: nasza-klasa.pl/profile/6680203/gallery/album/2/76 Odpowiedz Link
jkk74 Re: kurna jak można robić sobie TAKĄ! krzywdę... 18.08.09, 13:35 hell to jedna wielka tragedia jest... moim skromnym zdaniem... nie mówię że trzeba być chudym ale jak się ma taką figurę to trochę pokory i jakiegoś zadbania o wizerunek noooo Odpowiedz Link
deprim6 Re: kurna jak można robić sobie TAKĄ! krzywdę... 18.08.09, 13:38 no czasem ma się taką figure i nie razi bidula zrobiła z siebie bombe no niestety nie sex. Odpowiedz Link
hellious Re: kurna jak można robić sobie TAKĄ! krzywdę... 18.08.09, 13:39 Ona mi strasznie przy[pomina moja dawna kolezanke, tyle ze tamta jest w wersji czarnej Mieszkalam z nia w jednym pokoju i czesto probowala sie wcisnac w moje ciuchy i bywala baaardzo zdziwiona ze nie chce jej nic pozyczyc, po tym jak rozciagnela mi swetere w rozmiarze uniwersalnym... Tez jej sie wszystko wszedzie wylewalo ale ona jakby tego nie widziala i nie slyszala naszych delikatnych sugestii... Znajac ja nadal wbija sie w 36 na lezaco Hitem bylo, jak raz w sklepie podarla sie na niej bluzka... Odpowiedz Link
elan-o100 Re: kurna jak można robić sobie TAKĄ! krzywdę... 18.08.09, 13:36 szkoda że nogi ucięte, założę się, że białe kozaczki ma, ażurkowe :- DDDD Odpowiedz Link
romashka Re: kurna jak można robić sobie TAKĄ! krzywdę... 18.08.09, 13:35 Sorry, ale ja uważam, że jeśli ta dziewczyna umieściła to na NK, to znaczy, że jej się podoba i nie masz prawa się nabijać. Jeśli chcesz krytykować, to konstruktywnie: powiedz, że nie podoba Ci się to, to i to, że bardziej by jej pasowało tamto i siamto. Nie ma potrzeby być chamskim. Odpowiedz Link
deprim6 Re: kurna jak można robić sobie TAKĄ! krzywdę... 18.08.09, 13:39 romashka napisała: > Sorry, ale ja uważam, że jeśli ta dziewczyna umieściła to na NK, to > znaczy, że jej się podoba i nie masz prawa się nabijać. > > Jeśli chcesz krytykować, to konstruktywnie: powiedz, że nie podoba > Ci się to, to i to, że bardziej by jej pasowało tamto i siamto. Nie > ma potrzeby być chamskim. > Jej sie moze podobac a mnie nie koniecznie i tez mam prawo to powiedzieć bo nk to publiczny portal. Odpowiedz Link
aurinko Re: kurna jak można robić sobie TAKĄ! krzywdę... 18.08.09, 13:41 deprim6 napisała: > Jej sie moze podobac a mnie nie koniecznie i tez mam prawo to powiedzieć bo nk > to publiczny portal. Jasne, to usprawiedliwia chamskie zachowanie. Odpowiedz Link
deprim6 Re: kurna jak można robić sobie TAKĄ! krzywdę... 18.08.09, 13:44 aurinko napisała: > deprim6 napisała: > > > > Jej sie moze podobac a mnie nie koniecznie i tez mam prawo to powiedzieć > bo nk > > to publiczny portal. > > Jasne, to usprawiedliwia chamskie zachowanie. Jeżeli mnie już cytujesz to zacytuj moje rzekome chamstwo, jakieś problemy z czytaniem??? Odpowiedz Link
aurinko Re: kurna jak można robić sobie TAKĄ! krzywdę... 18.08.09, 13:45 deprim6 napisała: > jakieś problemy z > czytaniem??? No, najwyraźniej takie masz. I nie tylko z czytaniem. Odpowiedz Link
deprim6 Re: kurna jak można robić sobie TAKĄ! krzywdę... 18.08.09, 13:46 aurinko napisała: > deprim6 napisała: > > > jakieś problemy z > > czytaniem??? > > No, najwyraźniej takie masz. I nie tylko z czytaniem. tia standart coś napisać bez poparcia !!!!byle by napisac nie? Odpowiedz Link
aurinko Re: kurna jak można robić sobie TAKĄ! krzywdę... 18.08.09, 13:47 deprim6 napisała: > tia standart coś napisać bez poparcia !!!!byle by napisac nie? Poparcia? Wybacz, ale do pisania, to ja niczyjego poparcia nie potrzebuję Odpowiedz Link
deprim6 Re: kurna jak można robić sobie TAKĄ! krzywdę... 18.08.09, 13:49 aurinko napisała: > deprim6 napisała: > > > tia standart coś napisać bez poparcia !!!!byle by napisac nie? > > Poparcia? > Wybacz, ale do pisania, to ja niczyjego poparcia nie potrzebuję Jasne bo tylko kultura coś kulturalnego napisze. Odpowiedz Link
dlania Re: kurna jak można robić sobie TAKĄ! krzywdę... 18.08.09, 13:40 Same miss polonie sie odezwały, kjm. Chuj wam do tego, jak sie podoba to nie oglądac. Odpowiedz Link
deprim6 Re: kurna jak można robić sobie TAKĄ! krzywdę... 18.08.09, 13:43 dlania napisała: > Same miss polonie sie odezwały, kjm. Chuj wam do tego, jak sie podoba to nie > oglądac. miss moze nie ale samokrytyka to dobra cecha charakteru, a jak jej ktoś nie ma i umieszcza fotosy i foty na publicznym portalu to dlaczego nie zaopiniować?????? Odpowiedz Link
dlania Re: kurna jak można robić sobie TAKĄ! krzywdę... 18.08.09, 13:45 deprim6 napisała: > dlania napisała: > > > Same miss polonie sie odezwały, kjm. Chuj wam do tego, jak sie podoba to > nie > > oglądac. > > miss moze nie ale samokrytyka to dobra cecha charakteru, a jak jej ktoś nie ma > i > umieszcza fotosy i foty na publicznym portalu to dlaczego nie zaopiniować?????? Może z szacunku dla człowieka, który nie jest przedmiotem czy towarem, żeby go ot tak, "opiniować"? Odpowiedz Link
deprim6 Re: kurna jak można robić sobie TAKĄ! krzywdę... 18.08.09, 13:48 dlania napisała: > > deprim6 napisała: > > > dlania napisała: > Może z szacunku dla człowieka, który nie jest przedmiotem czy towarem, żeby go > ot tak, "opiniować"? Jeżeli umieszcz na publicznym portalu to opiniowanie jest jak najbardziej na miejscu.Wyrażanie opini a obrażanie to dwie różne rzeczy, a jeśli mowa o obrażaniu nie użyłam obraźliwych słów Odpowiedz Link
elan-o100 Re: kurna jak można robić sobie TAKĄ! krzywdę... 18.08.09, 13:53 > > dlania napisała: > Może z szacunku dla człowieka, który nie jest przedmiotem czy towarem, żeby go > ot tak, "opiniować Ale po co się tak oburzać od razu? Jeśli dziewczyna wrzuca to na NK i nie blokuje galerii, to pewnie ma w nosie kto te zdjęcia będzie oglądał i do czego używał ( bardziej obrzydliwych zresztą... bleeee), no a jeśli nie zdje sobie z tego sprawy to już jej strata Odpowiedz Link
romashka Re: kurna jak można robić sobie TAKĄ! krzywdę... 18.08.09, 13:57 > Ale po co się tak oburzać od razu? Jeśli dziewczyna wrzuca to na NK > i nie blokuje galerii, to pewnie ma w nosie kto te zdjęcia będzie > oglądał i do czego używał ( bardziej obrzydliwych zresztą... > bleeee), no a jeśli nie zdje sobie z tego sprawy to już jej strata > Tak, może miec w nosie co ludzie o tym wypisują. Ale wydaje mi się, że to niemusi od razu oznaczać, że trzeba kogoś wyśmiać. Szacunek - to podstawa Tak jak napisałam na początku: krytykuj konstruktywnie. Odpowiedz Link
elan-o100 Re: kurna jak można robić sobie TAKĄ! krzywdę... 18.08.09, 14:06 romashka napisała: > Tak jak napisałam na początku: krytykuj konstruktywnie tak właśnie zrobiłam Odpowiedz Link
dlania Re: kurna jak można robić sobie TAKĄ! krzywdę... 18.08.09, 14:00 elan-o100 napisała: > Jeśli dziewczyna wrzuca to na NK > i nie blokuje galerii, to pewnie ma w nosie kto te zdjęcia będzie > oglądał i do czego używał ( bardziej obrzydliwych zresztą... > bleeee), no a jeśli nie zdje sobie z tego sprawy to już jej strata > Acha, ha, ha. To ja mam jednak prostsza filozofię życiową: "Nie rób drugiemu itd." Odpowiedz Link
jkk74 Re: kurna jak można robić sobie TAKĄ! krzywdę... 18.08.09, 13:40 a w którym miejscu jestem chamska??? stwierdziłam że dziewczyna robi sobie krzywdę takim wizerunkiem... i tyle... Odpowiedz Link
hellious Re: kurna jak można robić sobie TAKĄ! krzywdę... 18.08.09, 13:41 romashka napisała: > Sorry, ale ja uważam, że jeśli ta dziewczyna umieściła to na NK, to > znaczy, że jej się podoba i nie masz prawa się nabijać. > > Ale skoro umiescila takie zdjecie na publicznym portalu i do tego nie zablokowala galerii to powinna miec swiadomosc tego, ze kazdy moze te foty z tamtad wywlec i zrobic z nich rozny uzytek. Odpowiedz Link
aurinko Re: kurna jak można robić sobie TAKĄ! krzywdę... 18.08.09, 13:42 hellious napisała: > Ale skoro umiescila takie zdjecie na publicznym portalu i do tego nie > zablokowala galerii to powinna miec swiadomosc tego, ze kazdy moze te foty z > tamtad wywlec i zrobic z nich rozny uzytek. Tyle, że to nie o niej źle świadczy ale o wywlekających w celu obśmiania. Odpowiedz Link
koralik12 Re: kurna jak można robić sobie TAKĄ! krzywdę... 18.08.09, 13:43 pewnie ma świadomość ale to nie zmienia faktu że takie nabijanie się jest wredne Odpowiedz Link
hellious Re: kurna jak można robić sobie TAKĄ! krzywdę... 18.08.09, 13:44 Jasne ze jest, nigdzie nie twierdze ze jest to zachowanie z krystalicznie czystymi intencjami Odpowiedz Link
dlania Re: kurna jak można robić sobie TAKĄ! krzywdę... 18.08.09, 13:44 A tobie hell naprawde sprawia przyjemnośc robienie z nich takiego "uzytku"? Tzn. wyszydzanie czyjegoś wyglądu i dowartościowywanie sie nim? Nie sądze. hellious napisała: > romashka napisała: > > > Sorry, ale ja uważam, że jeśli ta dziewczyna umieściła to na NK, to > > znaczy, że jej się podoba i nie masz prawa się nabijać. > > > > > > Ale skoro umiescila takie zdjecie na publicznym portalu i do tego nie > zablokowala galerii to powinna miec swiadomosc tego, ze kazdy moze te foty z > tamtad wywlec i zrobic z nich rozny uzytek. Odpowiedz Link
hellious Re: kurna jak można robić sobie TAKĄ! krzywdę... 18.08.09, 13:46 Dlania, a dlaczego do mnie pijesz? to nie ja wywleklam, ino dokleilam cos co moim zdaniem jet gorsze widokowo. Ja nie wywlekam cudzych zdjec, stwierdzilam tylko, ze wlascicielka niezablokowanej galerii powinna zdawac sobie sprawe, ze cos sie takiego stac moze. Odpowiedz Link
dlania Re: kurna jak można robić sobie TAKĄ! krzywdę... 18.08.09, 13:50 No bo akurat na Twoja empatie licze, na innych wypowiadająych sie mniej dziewczyna nie jest brzydka, styl ma jaki ma - byłoby jej cholernie przykro, gdyby sie dowiedziała, jak oceniaja ja obce osoby, nie proszone o zdanie? Zamieszczanie linków do czyichs profili na nk to inna sprawa - też chamówa. Odpowiedz Link
deprim6 Re: kurna jak można robić sobie TAKĄ! krzywdę... 18.08.09, 13:52 dlania napisała: > Zamieszczanie linków do czyichs profili na nk to inna sprawa - też chamówa. tak zgadzam się, akuratnie to tak, ale może nie chamówa , ale nie stosowne tu u nas na magielku, bo nikt ideałem nie jest. Odpowiedz Link
hellious Re: kurna jak można robić sobie TAKĄ! krzywdę... 18.08.09, 13:53 Mi na ogol nie przeszkadza niczyj wyglad o ile to nie jest smierdzacy zul stojacy przedemna w kolejce w dusznym banku w upalny dzien ( ostatnio mialam taka "przyjemnosc"). Takich dziewczyn jak ta mijam tabuny na ulicy. Odpowiedz Link
deprim6 Re: kurna jak można robić sobie TAKĄ! krzywdę... 18.08.09, 13:54 hell masz racje taki typ dziewczyn jest masa , zwykłe....... i takie nie zwykłe jak My hell nie??? Odpowiedz Link
hellious Re: kurna jak można robić sobie TAKĄ! krzywdę... 18.08.09, 13:56 Bo ja wiem? nie czuje sie jakas niezwykla na codzien. Raczej zupelnie zwyczajna jestem, tyle ze chudsza niz przecietna Odpowiedz Link
koralik12 Re: kurna jak można robić sobie TAKĄ! krzywdę... 18.08.09, 13:52 czyli "sama się prosiła"? Odpowiedz Link
elan-o100 Re: kurna jak można robić sobie TAKĄ! krzywdę... 18.08.09, 13:55 koralik12 napisała: > czyli "sama się prosiła"? o to to Odpowiedz Link
koralik12 Re: kurna jak można robić sobie TAKĄ! krzywdę... 18.08.09, 14:00 Coś jak te co chodzą w mini i "proszą się o gwałt"? Odpowiedz Link
elan-o100 Re: kurna jak można robić sobie TAKĄ! krzywdę... 18.08.09, 14:02 koralik12 napisała: > Coś jak te co chodzą w mini i "proszą się o gwałt"? oooo widzę, że armaty wytoczone to chyba mniejszy kaliber jest... Odpowiedz Link
koralik12 Re: kurna jak można robić sobie TAKĄ! krzywdę... 18.08.09, 14:07 Nie armaty, ale stwierdzenie "sama się prosiła" kojarzy mi się właśnie z tym co napisałam Odpowiedz Link
margotka28 Re: kurna jak można robić sobie TAKĄ! krzywdę... 18.08.09, 14:03 kurna jak można takie wątki zakładać?? Odpowiedz Link
jkk74 dziewczyny tylko się nie pobijcie.. 18.08.09, 14:19 gwoli ścisłości... może mi się nie podobać wiele rzeczy... to jak ta dziewczyna się ubiera nie podoba mi się... uważam że robi sobie krzywdę... bo nie jest brzydka, mimo nadwagi ma nieźle ukształtowaną figurę i dobrze dobranym ciuchem mogłaby sprawić cuda... to że ktoś mi sie z takiego czy innego powodu nie podoba nie oznacza że nie toleruję jego obecnosci... w sumie gdyby byłą miła, symaptyczna i wesoła pewnie mogłabym sie z nią zaprzyjaźnić... tyle że wtedy wyglądałaby inaczej, bo ja nie wmawiam nikomu że wygląda dobrze gdy wygląda źle... nie uważam że sama sie prosi o takie komenatarze... sama mam sporo fot w necie... bardzo RÓŻNYCH fot... pewnie jednym się podobają a innym nie... mam świadomość że oglada je wiele, czesto zupełnie mi obcych osób... takie są realia netu i mam tego swiadomość... dziewczyna jest młoda więc jest szansa że się zmieni... a może jakaś inna która podczytuje nasze forum zmieni swój styl bo dostrzeże swoje błędy... nie kłóćcie się więc i wypijcie moje zdrowie Odpowiedz Link
elske Re: zdrowie :-) 18.08.09, 14:24 Nie przeglądam zdjęć na NK osob ktorych nie znam.Za to czesto wchodze na tą strone i oglądam "perełki" http://ale-skucha.blogspot.com/search?updated-min=2009-01-01T00%3A00%3A00%2B01%3A00&updated-max=2010-01-01T00%3A00%3A00%2B01%3A00&max-results=50 Odpowiedz Link
kkokoszkaa Re: zdrowie :-) 18.08.09, 15:33 o jezuuu miały byc zabawne perełki a znalazłam to ale-skucha.blogspot.com/2009/08/pan-wygodnicki.html czy ten koleś dobrowolnie wkleił gdzieś ta fotkę? Odpowiedz Link
morepig Re: zdrowie :-) 18.08.09, 17:35 1.bp.blogspot.com/_hiv4yOK_JZ0/Sm4Wo4pJyHI/AAAAAAAAEp8/woUH5- sS6yg/s1600-h/124872000370.jpg to rulez Odpowiedz Link
morepig Re: zdrowie :-) 18.08.09, 17:36 specjalnei fotki nie wklejalam jakby co co do reszty- nie wypowiadam sie Odpowiedz Link
moofka Re: dziewczyny tylko się nie pobijcie.. 18.08.09, 15:51 jkk74 napisała: > gwoli ścisłości... może mi się nie podobać wiele rzeczy... to jak ta > dziewczyna się ubiera nie podoba mi się... uważam że robi sobie > krzywdę... bo nie jest brzydka, mimo nadwagi ma nieźle ukształtowaną > figurę i dobrze dobranym ciuchem mogłaby sprawić cuda... > to że ktoś mi sie z takiego czy innego powodu nie podoba nie oznacza > że nie toleruję jego obecnosci... > w sumie gdyby byłą miła, symaptyczna i wesoła pewnie mogłabym sie z > nią zaprzyjaźnić... tyle że wtedy wyglądałaby inaczej, bo ja nie > wmawiam nikomu że wygląda dobrze gdy wygląda źle... > > nie uważam że sama sie prosi o takie komenatarze... sama mam sporo > fot w necie... bardzo RÓŻNYCH fot... pewnie jednym się podobają a > innym nie... mam świadomość że oglada je wiele, czesto zupełnie mi > obcych osób... takie są realia netu i mam tego swiadomość... > > dziewczyna jest młoda więc jest szansa że się zmieni... a może jakaś > inna która podczytuje nasze forum zmieni swój styl bo dostrzeże > swoje błędy... > masz profil na naszej klasie? to wez sie zaloguj i z niego skomentuj albo na priv jej napisz wtedy pomysle ze chcesz dobrze i masz misje a tak jestes zwyczajnie wredna > nie kłóćcie się więc i wypijcie moje zdrowie Odpowiedz Link
bernimy nie rozumiem dramatu i oburzenia w wątku 18.08.09, 14:27 Nie raz już były wstawiane tu foty pań, panów (m.in. kawaler do wzięcia) i jakoś nikt się nie oburzył, więc skąd tym razem taaaaaaaki atak na komentarze? Odpowiedz Link
liwilla1 nie podoba mi sie 18.08.09, 15:13 podlejanie linkow do czyichs zdjec i to wlacznie z profilem, z komentarzem "o moj boze jak mozna tak wygladac". zdjecie widzialam, babka otyla, zle ubrana, nieoinwestowana na maksa, ale takich to ja dziennie widze z tuzin na ulicy i z tego HALO na forum nie robie. jakos nieelegancko to wyszlo. A tak BTW to wszystkiego najlepszego jk. Odpowiedz Link
figrut Re: kurna jak można robić sobie TAKĄ! krzywdę... 18.08.09, 15:43 W tej balowej sukience źle nie wygląda, choć akurat dużo lepiej by jej było w stroju, gdzie talia nie odgrywałaby tak wielkiej roli jak w tej sukience. Drugie zdjęcie budzi mój niesmak. Nie ze względu na brzuch, bo skórę na tym brzuchu ma bardzo ładną, a ze względu na bardzo ordynarnie odkryty brzuch w zestawieniu z bluzą i kapturem, który teoretycznie powinno się zakładać kiedy zimno jest. Ten kaptur i odkryty brzuch, wywołują u mnie uśmiech na twarzy, bo jest jej zimno, ale brzuch musi być odkryty za wszelką cenę Odpowiedz Link
moofka Re: kurna jak można robić sobie TAKĄ! krzywdę... 18.08.09, 15:53 figrut napisała: > W tej balowej sukience źle nie wygląda, choć akurat dużo lepiej by jej było w > stroju, gdzie talia nie odgrywałaby tak wielkiej roli jak w tej sukience. > Drugie zdjęcie budzi mój niesmak. Nie ze względu na brzuch, bo skórę na tym > brzuchu ma bardzo ładną, a ze względu na bardzo ordynarnie odkryty brzuch w > zestawieniu z bluzą i kapturem, który teoretycznie powinno się zakładać kiedy > zimno jest. Ten kaptur i odkryty brzuch, wywołują u mnie uśmiech na twarzy, bo > jest jej zimno, ale brzuch musi być odkryty za wszelką cenę haloo, matronie stare dziewczyna ma 18 lat i wolno jej przesadzac i popelniac bledy wolno jej odkrywac brzuch i chciec czuc sie seksownie ja kiedy mialam 18 lat nosilam bluzy na lewa strone faktycznie jakby stare trzydziestoletnie ciotki mnie komentowaly to nie bylby to ich styl Odpowiedz Link
figrut Re: kurna jak można robić sobie TAKĄ! krzywdę... 18.08.09, 16:04 Moofka, nie mam absolutnie nic przeciwko odkrytym brzuchom, ale w stroju letnim. Niech sobie dziewczyny noszą nawet bardziej zabudowane staniczki zamiast bluzek, czy też siateczkową bluzkę bez stanika, ale do lekkiego dołu, a więc skoro upał, to odkrywamy ciało na maksa, a jeśli zimno, to się okrywamy aby nie zmarznąć. Zawsze mnie śmieszyły wielkie dekolty i sine nosy, albo mini spódniczki i cienkie rajstopy + dygoczące ciało przy -10 stopni. Co do mojego starczego wieku i poglądów, mogłyby Ci coś na ten temat powiedzieć koleżanki mojej córy. Też je czasami skrytykuję, jeśli proszą o szczerą ocenę i one wiedzą, że nie krytykuję jako stara baba, a obiektywnie, jak to z zewnątrz wygląda. O dziwo wszystkie mi mówią, że ich matki krytykują je za wszystko, więc proszą mnie o obiektywną ocenę. Widziałaś zdjęcie mojej córy ? Ubiera i maluje się tak, że wszyscy ją satanistką nazywają. Jej koleżanka ma czerwone włosy, krwisto czerwone usta, bluzeczkę w paseczki i spódniczkę super mini plisowaną. Wygląda rewelacyjnie, ale przy jej sylwetce, odważnym kolorze włosów i ogólnym sposobie bycia, czyli pewności siebie. Odpowiedz Link
madame_zuzu Re: kurna jak można robić sobie TAKĄ! krzywdę... 18.08.09, 15:47 tym, które tak otwarcie i chętnie jada po tej Pani ze zdjęcia, proponuje napisanie jej komentarza pod zdjęciem ze swojego profilu posiadanego na NK. Napisanie tego samego co tutaj byłoby bardziej fair. Wszystkie takie wyszczekane. Dzizas. Co po niektórych nie spodziewałam sie tego. Ale po niektórych tak. Przypuszczam, że pierwsze rzucacie kamieniem...ideały poza tym taka mała uwaga. Gdybym to ja miała już wklejac czyjes foty, to wkleiłabym tylko link do zdjęcia. Ocenzurowałabym twarz i dane szcegółowe profilu (imie, nazwisko etc). Odpowiedz Link
mariolka55 propozycja do obgadujących 18.08.09, 15:54 wklejać swoje profile skomentujemy Odpowiedz Link
figrut Re: propozycja do obgadujących 18.08.09, 16:10 Proszę Mariolka, nic do ukrycia. Z wiosny: fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/1934202 Prosto z pracy na podwórku: fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/1911712,2,6,IMG-4061 Krytykuj do woli Odpowiedz Link
hellious Re: propozycja do obgadujących 18.08.09, 16:14 Mnie tu juz tez wszystkie widzialy. I rowniez niewiele mam do ukrycia Odpowiedz Link
figrut Re: propozycja do obgadujących 18.08.09, 16:17 Hell, ale z Ciebie to jest laska bardzo urodziwa, a naprawdę niewiele takich jest. Takie jak Ty nie mają czego ukrywać. Widziałam Ciebie kiedyś na zdjęciu. Nikt się nie przyczepi ani do twarzy, ani do figury. Odpowiedz Link
hellious Re: propozycja do obgadujących 18.08.09, 16:19 hehe, bo ja tylko te ladne zdjecia tu pokazywalam Zuzu dostala foty bez tapety, juz taka pikna nie bylam Odpowiedz Link
madame_zuzu Re: propozycja do obgadujących 18.08.09, 16:56 Hell te foty bez tapety były tak idealne ze cięzko mi było uwierzyć ze nie ma tam tapety. Ty nie musisz sie malować! Cere masz jak pupcia niemowlaczka. bez wazeliny to mowie. Fakty stwierdzam Odpowiedz Link
hellious Re: propozycja do obgadujących 18.08.09, 18:05 Daj spokoj zuzu, bo sie czerwienie Albo jeszcze w samozachwyt popadne A tak szczerze to jakos specjalnie ladna sie nie czuje... Odpowiedz Link
dlania Re: propozycja do obgadujących 18.08.09, 16:16 Akurat figrut to jest najbliżej to tej tzw. konstruktywnej krytyki - wymienia wady i zalety ubioru, ocenia konkrety, a nie ogólne: "o matko, ale sie ubrała!" Co do bluzy z kapturem i gołego brzucha - taka moda części nastolatek. Podobnie jak pozowanie do zdjęc na nk z maksymalnie ścisnietym i wypietym do góry, odslonietym cycem, z pozycji - jak to ktos okreslił - robienia loda. Odpowiedz Link
mariolka55 Re: propozycja do obgadujących 18.08.09, 17:32 e tam firgut,nie będę krytykowac,fajnie wyglądasz Odpowiedz Link
jkk74 Re: propozycja do obgadujących 18.08.09, 17:03 Mariolka wklejać nie będę, bo nie będę odwalać roboty za was poszukajcie... na fotogazecie są moje zdjęcia... kilka z was ma mnie na NK... jak chcecie puśćcie linka... nie obrażę się szczere komentarze przyjmę z pokorą Odpowiedz Link
mariolka55 Re: propozycja do obgadujących 18.08.09, 17:37 jkk74 ide Cie szukac u deli w znajomych Odpowiedz Link
ceres9 Re: kurna jak można robić sobie TAKĄ! krzywdę... 18.08.09, 16:05 mi jest jej po prostu szkoda;/ Odpowiedz Link
bei Re: kurna jak można robić sobie TAKĄ! krzywdę... 18.08.09, 17:43 bez przesady, ważne, ze czuła się dobrze Bywają rózne sytuacje, moze pożyczyła tą suknię bo nie mogła sobie kupic (kolezanki mojego syna przed studniówką też miały problemy, dobrze, ze w tym liceum szaleństwa nie było i nie stroiły się w jakies balowe kreacje od Zienia Ratowałam nawet dwie- sukienkami, które nie były idealnei skrojone na ich figury. BAWIŁY sie swietnie, twierdziły, ze dzięki sukienkom Ulice są pełne ludzi nie zawsze z dobrze dobraną garderobą- ale to przecież drobiazgi! Drobiazg dla ubierającego się, dla nas -tych obserwujacych to tym bardziej drobiazg. Powiedz, gdyby Twoja przyjaciólka nie miala w czym iść, pozyczyla od kogos taką sukienke i tak w niej wyglądała, byłaby szczesliwa, ze MA w czym isć- czy zrobiłabys jej przykrość mówiac- NIE< WYGLĄDASZ ŹLE< NIE ZAKŁADAJ-wiedząc, ze jak nie w tej kiecce, to w zadnej i ona nie pojdzie na wymarzoną imprezę? Ratowałabym ją szalem czy chustą, by mankamenty troszkę zakryc, pozyczyła na fryzjera by odwrociła uwagę-no nie wiem, co jeszcze, ale nie umialabym jej zrobic przykrosci. Co innego, gdy sa lepsze rzeczy do wyboru.... Odpowiedz Link
jkk74 Re: jkk74 18.08.09, 18:08 Mariolka, specjalnie dla ciebie fotoforum.gazeta.pl/5,2,jkk74.html Odpowiedz Link
hellious Re: jkk74 18.08.09, 18:09 Co jak co, ale te szpony sa przerazajace... Jak ty z tym mozesz na codzien funkcjonowac???? Odpowiedz Link
jkk74 Re: jkk74 18.08.09, 18:19 hihihi Hell da się kwestia przyzwyczajenia teraz to już jak mam krótkie to sobie poradzić nie mogę Odpowiedz Link
liwilla1 Re: jkk74 - tipsiara :P 18.08.09, 18:29 obrzydlistwo \;d te szpondry znaczy sie. jakbys troche schudla (i obciela te pazury rzecz jasna) to wygladalabys jak starsza siostra swojej corki Odpowiedz Link
bei jkk74 - 18.08.09, 18:54 Przypominasz mi dziewczyny z Malezji- piekne kobiety, postawne, ładnie zbudowane, wybujałe (bo klimat, brak drapieżników) Gdy taka stoi na ziemi, jest taka PRAWDZIWA, widac, ze istnieje i istnieje pięknie! A fotka w wodzie- to najładniejsza! Szalona Odpowiedz Link
hellious Re: jkk74 - 18.08.09, 21:14 bei napisała: > A fotka w wodzie- to najładniejsza! Szalona Fakt, tez mi sie taka dzika wysala Odpowiedz Link
figrut Re: kurna jak można robić sobie TAKĄ! krzywdę... 18.08.09, 20:33 Dokleję tu fotkę koleżanki mojej córy. Choć pewnie wiele nobliwych kobiet miałoby zastrzeżenia co do jej ubioru, mnie akurat podoba się ekstrawagancja wraz z jej charakterem Zaznaczam, że fotki są ogólnodostępne w necie, bo Monika jest modelką. www.inotop.pl/zdj/3223.jpg Odpowiedz Link
elan-o100 Re: kurna jak można robić sobie TAKĄ! krzywdę... 18.08.09, 21:06 żeby nie było. nauczyłam się wklejać zdjecia. możecie krytykować do woli fotoforum.gazeta.pl/5,2,elan-o100.html Odpowiedz Link
babowa Re: kurna jak można robić sobie TAKĄ! krzywdę... 18.08.09, 23:38 elan, przyjemna z ciebie kobieta, ładna, ciepła no taka fajna Odpowiedz Link
hellious Re: kurna jak można robić sobie TAKĄ! krzywdę... 18.08.09, 21:21 No kurna, dziewczyna tryska mega entuzjazmem Lubie taie Sama nie zawze mam odwage wyjsc tak, jakbym chciala, ale zwalam to na brak duzego lustra w domu. Mawiaja ze na chudych wszystko wyglada dobrze. byle nie za duze (nie ma takiego powiezenia,ale mi tak mowia) ale ja tak jakos tego nie czuje... Dzis np. zalozylam czarne legginsy, czerwone spodenki i czarna bluzeczke z fioetowymi akcentami i mimo ze w wyobrazni bylo git, na "zywo" juz jakos stresnio mi sie wydalo... Ale ja w2 sumie zakompleksiona jestem i wazna jest dla mnie opinia innych. Odpowiedz Link
hellious Re: kurna jak można robić sobie TAKĄ! krzywdę... 18.08.09, 22:20 bosz... ale ja wam tu nagmatwalam nie lubie pisac po cichu Odpowiedz Link
karra-mia Re: kurna jak można robić sobie TAKĄ! krzywdę... 18.08.09, 21:25 figrut fajna ta dziewczyna, taka usmiechnięta a i ubiór też mi się podoba, ale jej to pasuje, widać, ze umie nosić fajne rzeczy Odpowiedz Link
hellious Re: kurna jak można robić sobie TAKĄ! krzywdę... 18.08.09, 21:29 Macie moje w miare nowe ( z czerwca) A co mii tam, krytyki sie nie boje moze zobaczycie, ze zuzu klamczy twierdzac ze jestem taka pikna fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/1934528,2,1,DSC06831 Odpowiedz Link
mathiola Re: kurna jak można robić sobie TAKĄ! krzywdę... 18.08.09, 21:33 Nie oglądałam tego sławnego zdjęcia bo nk siadła, więc nie wiem. Ale czytając komentarze pierwsze co mi się nasunęło: wczoraj czytałam jakąś plotkarską gazetę i tam było o upadku jakiejś gwiazdy... jej zdjęcie gramolącej się z auta i podpis pod owym zdjęciem: na próżno stara się ukrywać uda pokryte cellulitem.... w domyśle: niżej niż ten cellulit upaść już nie można. I na fotce widzę normalne kurwa uda, dojrzałej kurwa kobiety z mankamentami przypisanymi do rasy ludzkiej. I do dziś zachodzę w głowę o co chodzi z tym cellulitem. Że znaczy jak go mam, to mam z dżinsów nie wychodzić?? Odpowiedz Link
bei Re: kurna jak można robić sobie TAKĄ! krzywdę... 18.08.09, 23:23 Mahtiola Cellulit ponoc ma z 82 procent dziewczyn- moze to te bez niego nie powinny odkrywać nóg? Odpowiedz Link
deela Re: kurna jak można robić sobie TAKĄ! krzywdę... 18.08.09, 23:27 laska jak laska na wiekszosci zdjeci jest ladnie ubrana (co kurwa jak nie wazy 32 kg to ma w worku pokutnym popierdalac???????) mi sie podoba, est sexi i owej sexownosci swiadoma i chuj wam do tego na zalinkowanym zdjeciu nr 1 jedyna krzywde jaka widze to beznadziejny gorset masakruacy cycki ale to juz insza inszosc Odpowiedz Link
marysienka44 Re: kurna jak można robić sobie TAKĄ! krzywdę... 19.08.09, 00:18 Moim zdaniem nie chodzi o to że jest "większa"i że ma chodzić w worku, ale można mieć taką figurę i wyglądać seksownie nie pokazując tego co jest niekorzystne. Można fajnie pokazać biust, a zakryć np.brzuch, pokazać super łydki a zakryć uda. Nikt nie jest w formę lany, ale to nie powód że skoro są modne miniówy to np.ja zakładam mini mimo np.koślawych nóg. Ale to moje zdanie. Ja tymczasem znalazłam Panią na NK (galeria otwarta) która mnie zszokowała, tak więc foto nr 1 Raz że drugi plan -masakra, ta szafa z duperelami, ciuchami itd. Ale podkreślenie swoich rąk fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/1934788,2,1,b2e885b3c7 foto 2 ulubiona meblościanka, a strój ! szok!! I te komentarze: ślicznie, ale laseczka, łoł itd. fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/1934789,2,2,6892413351 foto 3 nie wiem jak można przy takiej budowie, wcisnąć się w takie ciuchy jak po młodszej siostrze, ustawić się w taki sposób do zdjęcia gdzie się jeszcze gorzej wygląda, ale grunt to pokazać że "mam plazmę" fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/1934791,2,3,c22b290f9e foto 4 a tu nie byłoby zle gdyby nie fryzura a la zmokła kura, oraz ten błyszczacy makijaż. fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/1934792,2,4,051bd53fb2 I mi jest po prostu troszkę żal że albo brak w ich otoczeniu szczerych osób ktore zwrócą uwagę co pokazać a co zakryć, albo ta dziewczyna myśli że wygląda świetnie w czym utwierdzają ją komentarze. Od razu mowię, nie dowartościowuję się wyglądem innych, po prostu troszkę mi ich żal. Zresztą trudno mi to opisać. Sama niedawno bo rok temu miałam wagę ok.100kg, ale zawsze starałam się zakryć to co ble a pokazać co fajne. Odpowiedz Link
pina_colada88 Re: kurna jak można robić sobie TAKĄ! krzywdę... 19.08.09, 00:36 Ta zalinkowana dziewczyna nie wygląda strasznie. Nie podoba mi się najazd na nią, ponieważ sama nie jestem idealna. Jestem brzydka, nie mam zbyt dużego wyboru ubraniowego. Link w którym możecie zobaczyć jak wyglądam: fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/1934878,2,1,Zdjecia0152 Odpowiedz Link
marysienka44 Re: kurna jak można robić sobie TAKĄ! krzywdę... 19.08.09, 00:42 Pina ale ja nie najeżdżam na nią w chamski sposób, tylko dziwię się i komentuję co mnie dziwi że się tak ubiera. Nie okreslam jej jako brzydka czy ładna, kwestia gustu. Zresztą nie trzeba być ładnym by mieć w sobie to "coś". Dla mnie Ty nie jesteś brzydka. I piszesz że nie masz zbyt dużego wyboru ubraniowego,ok rozumiem, sama to przeszłam. Ale Ty mimo to wyglądasz fajnie, normalnie i nie szokująco. Gdybyś ubrała bluzkę gdzie cały brzuch na wierzchu to bym pewnie się zszokowała. A tak, ot normalna dziewczyna, normalnie ubrana Odpowiedz Link
nenia3 Re: kurna jak można robić sobie TAKĄ! krzywdę... 19.08.09, 00:48 > A tak, ot normalna dziewczyna, normalnie ubrana i z całkiem sypmatyczną facjatą Odpowiedz Link
figrut Re: kurna jak można robić sobie TAKĄ! krzywdę... 19.08.09, 00:59 Pina, pozwolę sobie na krytykę Nie wiem, czy obcina Cię fryzjer, czy domorosły operator nożyczek, ale MUSISZ go zmienić. Idź do dobrego fryzjera, zmień kolor włosów na nieco ciemniejszy, ale nie za ciemny i przede wszystkim zapuść włosy na nieco dłuższe. Nie muszą być długie, ale powinny tak podrosnąć, żeby wyczarować z nich fajną, bardziej puszystą fryzurkę Odpowiedz Link
jkk74 Re: kurna jak można robić sobie TAKĄ! krzywdę... 19.08.09, 10:03 Pina jesteś fajną, sympatyczną babką. Problem z ciuchami znam z autopsji - kupienie czegoś fajnego w rozmiarze 46-48 graniczy z cudem. Trzeba nieźle kombinować z tego co jest dostępne. Jedyne co mi do Ciebie nie pasuje to kolor włosów - chyba lepiej byłoby Ci w ciut ciemniejszym blondzie albo w balejażu w 2-3 kolorach blondu (jasny i do tego ciemne). Odpowiedz Link
mathiola Aaa już rozumiem 19.08.09, 00:28 nk ruszyła Po prostu gorset ma za mały!!!!!! rzeczywiście, że nikt jej uwagi nie zwrócił, gdzie ona kieckę kupowała. Poza tym fajna laska. Odpowiedz Link
jkk74 Deela Dzięki!!! 19.08.09, 09:58 podłam linka do konkretnego! zdjęcia z JEDNEGO konkretnego powodu gdybym chciała zeszmacić dziewczynę podałabym linka do galerii, ale chodziło mi o ten nieszczęsny gorset który - jak to ładnie ujęłaś - masakruje dziewczynie biust... próbowałam się tłumaczyć bez naprowadzania maglownic na moje intencje, ale dopiero ty wyłapałaś ten drobny niuans tyle tu specjalistek od cycków i cyckonoszów, że pewna byłam, iż moje intencje zostaną od razu wyłapane Odpowiedz Link
fajka7 Re: kurna jak można robić sobie TAKĄ! krzywdę... 19.08.09, 00:59 Obejrzalam te zdjecia. Przesadzasz. Pelno takich dziewczyn na ulicach, zadna sensacja. Wyglada na zadowolona, znaczy tak ma byc. Odpowiedz Link
kasiaaa80 Re: kurna jak można robić sobie TAKĄ! krzywdę... 19.08.09, 01:04 jesteście żałosne nie tylko w tym wątku. I krytykujące i obrończynie od siedmiu boleści. Wszystkie. Wysłałam tej lasce link do tego wątku. Czy to jest w porzadku z mojej strony? Odpowiedz Link
deela Re: kurna jak można robić sobie TAKĄ! krzywdę... 19.08.09, 05:58 ale ty glupia jestes az zeby lupia Odpowiedz Link
marysienka44 Re: kurna jak można robić sobie TAKĄ! krzywdę... 19.08.09, 06:29 deela ja? czy ta od wysłanego linka? Odpowiedz Link
aga9001 Re: kurna jak można robić sobie TAKĄ! krzywdę... 19.08.09, 07:07 Obejrzałam zdjęcia, przeczytałam to co piszecie i nasuwa mi sie jeden wniosek - ALE WY MUSICIE BYC SZCZEGÓLNIE UZDOLNIONE - stylistki - wizażystki. POmijam już kwestię jak laska wygląda - czy się znam, czy nie znam inna sprawa. Ale litości nie wierzę, że którakolwiek z Was chciałaby aby ktoś zupełnie obcy wyciągnął jej zdjecie z NK i umieścił gdzieś tam w czasoprzestrzenie neta Ani dziewczyny nie znacie, ani nie wiecie kim jest , ani co robi żeby krytykowac - komentowac od tego ewentualnie jest jej profil na NK i jej mail tam. Co innego jak same zamieszczacie tu zdjęcia i poddajecie się pod ocenę - WIECIE O TYM, ŻE KTOŚ WAS OCENI - a ta laska nie wiedziała. I pewna jestem, że jakby nawet przypuszczała,że coś takiego nastąpi to by ich tam nie umieściła. I coś co mi się jeszcze nasunęło - gdzieś w poszczególnych odnośnikach to wątku była i krytyka i brak krytyki i analizy wszelakiej maści. A na koniec pojawia sie Marysieńka (wiesz,że do Ciebie nic nie mam i Cię lubie i analizuje kolejną konkretną osobę po jakiego... Chcecie pomóc dziewczynie to napiszcie do niej A wysyłenie lasce linka do tego forum i tego wątka uważam, za decyzję nie przemyślaną - po co komuś robic przykrośc... Nieświadomi żyją dłużej. No to się rozpisałam, i pewnie po mnie pojedziecie Odpowiedz Link
aga912205 Re: kurna jak można robić sobie TAKĄ! krzywdę... 19.08.09, 11:17 wiecie co istnieje takie cos jak dane osobowe iniestety mozna tego kogos osadzic i zrobic mu sprawe cywilna to moje fotki i niestety tak zrobie ta osoba odpowie za to poniewaz trafila na osobe zpolicji wiec ma pecha pozdrawiam i niech kazdy patrzy na siebie a pozniej ocenia innych bo lepiej widziec kogos bledy a pozniej swoje Odpowiedz Link
hellious Re: kurna jak można robić sobie TAKĄ! krzywdę... 19.08.09, 11:19 Nic nie zrozumialam z tego belkotu... Trzeba by chocby przecinkow urzyc. Odpowiedz Link
figrut Re: kurna jak można robić sobie TAKĄ! krzywdę... 19.08.09, 11:33 > wiecie co istnieje takie cos jak dane osobowe iniestety mozna tego kogos osadzi > c > i zrobic mu sprawe cywilna to moje fotki i niestety tak zrobie ta osoba odpowie Nie masz racji. Miałabyś, gdyby ktoś fotki użył jako swoje własne, czyli skopiował dla siebie i puścił w net bez podpisu (tak jak ja zrobiłam z fotkami Piny - ona mogłaby mnie pozwać do sądu za przywłaszczenie jej fotek, bo na moich fotkach gazetowych są). Jeśli podajesz link zamiast przywłaszczyć fotki i wkleić jako własne, żaden sąd nic nikomu nie zrobi. Link do profilu był gorzej przyjęty na forum niż gdyby fotka była wklejona jako anonim, ale było to zgodne z prawem. Odpowiedz Link
jkk74 Re: kurna jak można robić sobie TAKĄ! krzywdę... 19.08.09, 12:35 Agnieszko, z całym szacunkiem, prosze używaj interpunkcji. Po drugie - kiedy podawałam linka do zdjęcia - galeria była galerią otwartą i dostepną dla każdej zalogowanej na NK osoby. Po trzecie - nie przywłaszczyłam sobie ani Twoich danych osobowych ani Twojego wizerunku. Po czwarte - poczytaj uwagi dziewczyn z tego wątku. Potem przeczytaj moje wypowiedzi. Nie szkaluję Cię, nie obrażam, nie wyzywam, nie kłamię na Twój temat. To co napisałam, to moje odczucia na widok czegoś, co dla społeczności NK było ogólnodostępne. Można mniej więcej ustalić, kiedy zablokowałaś swoją galerię. Nie strasz mnie policją, bo mnie wystraszyć naprawdę niełatwo. I powtórzę raz jeszcze - masakrujesz swój biust, a za parę-naście lat będzie lament - bo klapły, bo obwisły, bo są nijakie, bo są wszędzie tylko nie z przodu itp. Szczerze radzę - dobieraj strój do figury, bo naprawdę fajna z Ciebie dziewczyna i niejeden facet się za Tobą obejrzy z uśmiechem zadowolenia. Odpowiedz Link