papiki 24.08.09, 21:12 To do Kkokoszkii. Cholercia, no i nie wiem czemu...Czy to za te podwójne KK i AA? LUBIĘ CIĘ, KKOKOSZKAA)) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hellious Re: Aska 24.08.09, 21:52 A mnie tu nikt nie lubi, nikt nie kocha <chlip, chlip> Odpowiedz Link
papiki Re: Aska 24.08.09, 22:10 nie mam powodu tak myślec, ale tak czuję. To po prostu niska samoocena. Jakieś kompleksy. Skąd??? Odpowiedz Link
koralik12 Re: Aska 25.08.09, 10:22 Papiki ja cie lubie od czasu jak przeczytałam twój wpis że kończysz wątki zapadłaś mi w pamięć Odpowiedz Link
bernimy Papiki, Hell 24.08.09, 22:09 Lubię Was lubię Jest tylko malńkie ale: Papiki kompletnie nie kojarzę Może jakas charakterystyka? Odpowiedz Link
papiki Re: Papiki, Hell 24.08.09, 22:13 rzadko zakładam wątki, rzadko odpowiadam na inne. Nie wydaje mi się, żebym miała coś znaczącego do powiedzenia czy dodania od siebie. Cholera...Jakie to smutne... Odpowiedz Link
bernimy Re: Papiki, Hell 24.08.09, 22:16 Czy Ty sobie popijasz? I w dodatku na smutno? Weź się w garść , cokolwiek to znaczy Jutro wymyśl wątek, charakterystyczny, to Cię zapamiętam Odpowiedz Link
hellious Re: Papiki, Hell 24.08.09, 22:19 Wlasnie, pijesz cos? Bo faktycznie zaciagasz tak na smetnie jakos, jakbys do lustra pila (monitora raczej)Ja tam tez mam mase kompleksow w realu, ale tu jakby rzucilam sie na zywiol i jeszcze nie nie zablokowaly, to chyba nie jest ze nma tak najgorzej. Papiki, ja nick twoj kojarzę, ale nie wiem skad na ematce albo malym dzieciu bywasz? Odpowiedz Link
papiki Re: Papiki, Hell 24.08.09, 22:21 na trzeźwo w życiu bym się tak nie otwarła. Czyli powinnam częściej se popijac, bo wtedy jestem bardziej towarzyska i ...I nie wiem co... Odpowiedz Link
hellious Re: Papiki, Hell 24.08.09, 22:26 No to pij w takim razie I pisz, co masz ochote. Co jak co, ale jakos tutaj mimo ze wiem, ze Lilka sie czai za rogiem (pozdrawiam Lileczko) nie czuje sie skrepowana tak, jak na ematce np. Co ja tam robilam w ogole? Juz dawno nie zalozylam tam wacika ;p Odpowiedz Link
semida Re: polubiłam Cię i już:) 24.08.09, 22:25 A ja papiki kojarzę.To ta laska co zalila się na forum(maglu bądź ematce)ze jej wpisy są zawsze ostatnie i jak ona się dopisze to kazdy wątek umiera Odpowiedz Link
papiki Re: polubiłam Cię i już:) 24.08.09, 22:31 hehe, Semidaaaaa...Braaavooo))To było na ematce wieki temu. Jeden z pierwszych, jak nie pierwszy wątek jaki założyłam w historii istnienia papików. Odpowiedz Link
semida Re: polubiłam Cię i już:) 24.08.09, 22:43 zeby nie bylo papiki że Cię źle kojarzę Po prostu zapadł mi w pamięć tamtn wątek i stwierdziłam że farmazony opowiadalas Odpowiedz Link
kkokoszkaa Re: polubiłam Cię i już:) 24.08.09, 22:35 łooo jejku jakie to miłe...normanie się zaczerwieniłam...połechtałas moja próznośc hehhehe tak czy inaczej dziekuje za wyraz sympatii dla ciebie dedykuje moja ulubiona piosenke która miałam jako 1 tanieniec na moim weselu www.youtube.com/watch?v=voWb-ypNbps no i stawiam wino za szczere wyznanie Odpowiedz Link
papiki Re: polubiłam Cię i już:) 24.08.09, 22:42 no, w końcu Kokoszka. Ale się na Ciebie naczekałam. Wesele musiało byc zajebiste...Z Che w tle...Ajajaj)) Odpowiedz Link
kkokoszkaa Re: polubiłam Cię i już:) 24.08.09, 22:38 kk aa to z musu bo kokoszka na golasa była juz zajęta- a co do przeswiadczenia ze konczysz watki swoja wypowiedzia to choolera powiem ci ze ja tez to mam hehehheheheh Odpowiedz Link
papiki Re: polubiłam Cię i już:) 24.08.09, 22:45 wątki kończę, dalej ich nie rozwijam...Śmierc... Ja już nie piję, serio...Na dzisiaj koniec Odpowiedz Link
papiki Re: polubiłam Cię i już:) 24.08.09, 22:47 no ale Kokoszka, wątków ostanio to spłodziłaś nie mało, przyznaj. Odpowiedz Link
kkokoszkaa Re: polubiłam Cię i już:) 24.08.09, 22:48 wiesz co zaraz sie okaze ze któras z nas ma racje - może poprosimy kogos by cos napisał w tym watku to nasze przeswiadczenie okaże sie mylne a tak to wyjdzie na to ze któras z nas ma racje.buhahahha Odpowiedz Link
semida Re: polubiłam Cię i już:) 24.08.09, 23:02 Musisz już,moja kochana,najdroższa Hell Odpowiedz Link
hellious Re: polubiłam Cię i już:) 24.08.09, 23:07 jeszcze 10 minut, prooooszeeeeeee ;P Odpowiedz Link
pina_colada88 Re: polubiłam Cię i już:) 24.08.09, 23:00 Lukier spływa, właściwie tony lukru a ja na niby diecie... Kurde :F Odpowiedz Link
kkokoszkaa Re: polubiłam Cię i już:) 24.08.09, 23:02 następna..........ehhhhhhhhhhhhhhhh zwariowac idzie z wami.... Odpowiedz Link
papiki Re: polubiłam Cię i już:) 24.08.09, 22:58 wow...Jeszcze nigdy mój wątek nie był tak długi. Odpowiedz Link
bernimy Re: polubiłam Cię i już:) 25.08.09, 09:49 No to żeby nie było, ze zamykasz, to masz. Ja ostatnia A na emaglu to ktoś inny zazwyczaj zamyka wątki, nie podam imienia i nazwiska Odpowiedz Link
kkokoszkaa Re: polubiłam Cię i już:) 25.08.09, 09:53 to moze chociaz nik bo jakaś mało spostrzegawcza jestem Odpowiedz Link
bernimy Re: polubiłam Cię i już:) 25.08.09, 10:16 Ja palcami nie wytykam, a Ona sama to powtarza, choć ja staram się coś dopisać, aby nie była ostatnia Odpowiedz Link