hellious 25.08.09, 18:04 ... kiedy wybieralam fugi do kuchni i8 korytarza.... Kto normalny zapierdzieli sobie w najbardziej syfiacych sie miejscach jasne fugi... Nie bylam chyba w najlepszej kondycji psychicznej wtedy Teraz sobie pieknie wypelnie wieczor szorowaniem ich Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mariolka55 Re: Chyba mnie p[ogielo... 25.08.09, 18:08 my wybralismy płytki z połyskiem częśc jest położona i juz wiem że codzienne mycie nie pomoże Odpowiedz Link
dlania Re: Chyba mnie p[ogielo... 25.08.09, 18:11 Hell, a ja chcialam białe fugi do moich łazienkowych morskich płytek. A pan doradca sie zgorszył, białe??? Eeee, niech pani sobie wexmie jasminowe. I kuźwa wziełam te jasminowe i od roku w morde sobie pluje, bo wyglądaja jak przyżółkłe ze starości;-((((( Odpowiedz Link
hellious Re: Chyba mnie p[ogielo... 25.08.09, 18:13 Ja w lazience na podlodze mam jakies takie zielonkawe plytki i chyba zielone fugi, ktore wiecznie wygladaja, jakby je ktos obrzygał... Ale nie ja je wybieralam, juz byly, wiec nie mialam wplywu. Odpowiedz Link
hellious Re: Chyba mnie p[ogielo... 25.08.09, 18:11 eh, ja to juz w ogole z tymi pieprzonymi plytkami mam przeboje Mialo byc pieknie, a jest: krzywo peknieta plytka krzywe fugi A wszystko dzieki "pomocy" tescia Odpowiedz Link
loolipop Re: Chyba mnie p[ogielo... 25.08.09, 19:17 oooo tak wiem cos o tym tez wziełam sobie jasne fugi, ale nie zwariowałam i szoruje na kolanach jak sie jakiegos specjaneogo goscia spodziam (-: albo jak juz naprawde syf buuuu Odpowiedz Link
zuzanka79 Re: Chyba mnie p[ogielo... 25.08.09, 18:19 hellious napisała: > Kto normalny zapierdzieli sobie w najbardziej syfiacych sie miejscach jasne fugi... Ja, w przedpokju i kuchni mam ( miałam ?) jasne karmelowe >Teraz sobie pieknie wypelnie wieczor szorowaniem ich Polecam zrobić pastę z sody oczyszczonej, a do czyszczenia szczoteczkę do zębów ( średniej miękkości) - może być teściowej i mężola do pomocy We dwoje raźniej Odpowiedz Link
mearuless Re: Chyba mnie p[ogielo... 25.08.09, 18:39 ojej babo!!!!!!!!!! fugi trzeba pomalowac takim gowienkiem co nie pozwala wchodzic brudowi!! ts nazywa impregnowanie. po tympo umyciu fugisa biale jak moje zabki:0 jak wroci mojpaskudny maz to ci podam nazwe ow specyfiku. wtedy wyczyscisz,poalujesz tym czyms i zapomnisz o brudnych fugach:0 Odpowiedz Link
mama-dzwoni Re: Chyba mnie p[ogielo... 25.08.09, 22:50 buahahahha, dobre z tymi fugami ! Odpowiedz Link
clas_sic Re: Chyba mnie p[ogielo... 26.08.09, 00:28 proste: myj tylko płytki, a fugom daj się usyfić równomiernie na jakiś ziemistobrunatny kolor i po kłopocie Odpowiedz Link
koralik12 Re: Chyba mnie p[ogielo... 26.08.09, 07:34 Teściowa tak zrobiła, pozwoliła fugom w kuchni zamienić kolor na szary. Tylko nieszczęście było jak wylał się jej ocet i pięknie wybielił część fug Wtedy zostało jej doszorować resztę, nie było to łatwe. Odpowiedz Link