alesio23 29.08.09, 14:25 Czy ktoś kurna na takowe reflektuje????? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pina_colada88 Re: Poznańskie spotkanie 29.08.09, 16:28 Tabakierka jest z Poznania. Ona pisze z pracy więc będzie w poniedziałek dopiero. Odpowiedz Link
schiraz Re: Poznańskie spotkanie 29.08.09, 16:34 Ja jestem z okolic Poznania, mogę dojechać, Marysienka też chyba jest spod Poznania, więcej osób z "naszych" stron nie kojarzę Odpowiedz Link
drosophila.melanogaster Re: Poznańskie spotkanie 30.08.09, 11:19 Eeeee no,czemu tak pozno?Bylam w Poznaniu ale miesiac temu a teraz to doopa bo przyjade najwczesniej za rokSzkoda bo chetnie bym sie z wami spotkala,buuu... Odpowiedz Link
medussa7 Re: Poznańskie spotkanie 30.08.09, 11:49 Ja jestem z Poznania. Ale mnie oczywiście nikt nie kojarzy. Ja jestem wolna od środy, bo we wtorek mój niemąż wraca dopiero. I wtedy możemy balować Odpowiedz Link
chmurka_257 Re: Poznańskie spotkanie 30.08.09, 13:34 Ja jakieś 100km. od Poznania (Piła), więc to w sumie rzut beretem ,ale szkoda że tak późno to spotkanie bo rok przedszkolny się zaczyna więc nie bardzo mi pasuje Odpowiedz Link
tabakierka2 Podnoszę!!!!!!!!! 08.09.09, 09:19 po rozmowach z alesio proponuję spotkanie poznańskie (inne forumki również mile widziane). Moja propozycja - czwartek, 17.09.2009, godz. 18sta Cafe Betty na ul. Gwarnej (koło Sphinxa). Zgłaszać się!!! Odpowiedz Link
medussa7 Re: Podnoszę!!!!!!!!! 08.09.09, 14:45 o jessuuu.. a ja myślalam, ze to w ten czwartek i już powiedziałam Mojemu. No dobra, to teraz musze uzgodnić 17-tego. Odpowiedz Link
schiraz Re: Podnoszę!!!!!!!!! 08.09.09, 15:17 Będę, przybędę z mojej wioski, a jak was tam nie będzie to zastrzelę! Odpowiedz Link
medussa7 Re: Podnoszę!!!!!!!!! 09.09.09, 10:58 17-go mam wywiadówkę ...buuuu, no, chyba, ze coś wymyślę. To ile Was będzie? Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: Podnoszę!!!!!!!!! 09.09.09, 11:00 medussa7 napisała: > 17-go mam wywiadówkę ...buuuu, no, chyba, ze coś wymyślę. To ile Was > będzie? będzie alesio, schiraz i ja i Ty - jeśli coś wymyślisz nie wiem, jak marysieńka bo nic nie napisała a andziulec chyba też była chętna? Jakby co - miejsce możemy zmienić, Cafe Betty bardzo lubię, bo miły tam klimacik i kanapy mają i kominek Odpowiedz Link
alesio23 Re: Podnoszę!!!!!!!!! 09.09.09, 11:20 a jeszcze była z poznania w miare normalna nie? ale ona coś się nie odzywa na forum... Odpowiedz Link
medussa7 Re: Podnoszę!!!!!!!!! 09.09.09, 11:31 Ano była. A nie będzie ktoś wracał przez Swarzędz? To mogłabym wypić piwko a nie kawę... Odpowiedz Link
alesio23 Re: Podnoszę!!!!!!!!! 09.09.09, 11:33 o ja nie...ja na jeżyce bede wracać i to tramwajem Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: Podnoszę!!!!!!!!! 09.09.09, 11:33 medussa7 napisała: > Ano była. A nie będzie ktoś wracał przez Swarzędz? To mogłabym wypić > piwko a nie kawę... oj, to tam nie mają piwka musiałbyśmy gdzieś indziej pójść - Cafe Betty to typowa kawiarenka ale jestem otwarta na sugestie, bo też chętnie wypiję jakiegoś drina P.S a autobusem do Swarzędza nie możesz wrócić? jeżdża tam jakies eSy Odpowiedz Link
medussa7 Re: Podnoszę!!!!!!!!! 09.09.09, 12:27 Jakieś jeżdżą. Ale ja mam takie pojęcie o komunikacji miejskiej jak o wzroście roślin w Kambodży. Schiraz, a Ty z jakiego kierunku nadlecisz? Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: Podnoszę!!!!!!!!! 09.09.09, 12:31 medussa7 napisała: > Jakieś jeżdżą. Ale ja mam takie pojęcie o komunikacji miejskiej jak > o wzroście roślin w Kambodży. Ze Śródki jadą wszystkie swarzędzkie autobusy a na Śródkę dojedziesz 13stką (tramwajem) Schiraz jedzie z Piły Odpowiedz Link
schiraz Re: Podnoszę!!!!!!!!! 11.09.09, 21:00 No przez Swarzędz właśnie, jak się nie boisz jechać z świeżo upieczonym kierowcą to bardzo proszę, mogę ciebie zawieźć do domku Odpowiedz Link
marysienka44 Re: Podnoszę!!!!!!!!! 09.09.09, 12:54 Jak się zdecyduję to mogę przez Swarzedz wracać. Tylko bym za długo nie siedziała bo w pt do pracy trzeba, i dzieciaki w domu... Ale krótko też nie, bo ja gaduła jestem W miarę normalna ma coś tam kłopot z netem, zaraz ją na forum mam z Poznania poszukam tam szybciej sie dowie co i jak Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: Podnoszę!!!!!!!!! 09.09.09, 13:08 marysienka44 napisała: > Jak się zdecyduję to mogę przez Swarzedz wracać. Tylko bym za długo > nie siedziała bo w pt do pracy trzeba, i dzieciaki w domu... > Ale krótko też nie, bo ja gaduła jestem > umarłam ze śmiechu (długo nie bo praca + dzieciaki, ale krótko też nie, bo gaduła) ja dłużej niż do 21:30 - no, powiedzmy 22 też nie, bo również do pracy,a w domu mąż Macie inne knajpowe typy?bo ja jeszcze uwielbiam Republikę Róż przy Placu Bernardyńskim Odpowiedz Link
medussa7 Re: Podnoszę!!!!!!!!! 09.09.09, 13:16 No to ja się wstępnie piszę, jak marysieńka mnie do fury spowrotem wrzuci Z knajpą mi obojętnie. Wywiadówkę mam w Marynce, więc mi do centrum blisko Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: Podnoszę!!!!!!!!! 09.09.09, 13:17 medussa7 napisała: > Wywiadówkę mam w Marynce, więc mi do centrum > blisko w Marii Magdalenie? to chyba bliżej Ci do Republiki. Głosujemy? Odpowiedz Link
medussa7 Re: Podnoszę!!!!!!!!! 09.09.09, 21:45 No bliżej, ale mi jest obojętnie. Dotrę wszędzie Tylko marysieńka niech mnie spowrotem weźmie. Odpowiedz Link
w_miare_normalna Re: Podnoszę!!!!!!!!! 11.09.09, 18:56 akurat weszłam na chwilkę :0 Ja też z poznania. niestety nie mam neta chwilowo, więc wpadam tylko jak jestem u mamy Odpowiedz Link
medussa7 Re: Podnoszę!!!!!!!!! 11.09.09, 11:52 Alesio! O 18tej! Na siedemnastą to ja mam wywiadówkę w Marynce i mam nadzieję, ze dłuzej niż godzinę wychowawca się produkować nie będzie Odpowiedz Link
andziulec Nadal reflektuje:D 10.09.09, 12:17 Tylko jak już ustalicie miejsce to mi powiedzcie jak tam dojechać bo ja poznanianka dopiero od maja Mieszkam przy alejach solidarności. A jak ja poznam,że to laski z magla?? Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: Nadal reflektuje:D 11.09.09, 09:11 andziulec napisała: Mieszkam przy alejach solidarności. A jak ja > poznam,że to laski z magla?? ja też jadę z Alei - możemy się spotkać na Pestce i jechać razem 16stką. Odpowiedz Link
princy-mincy Re: Nadal reflektuje:D 11.09.09, 09:28 a ja Was moge odwiezc do domu pozniej, bo na 18 nie zdaze, ale chetnie przyjade do Was i wracac autkiem bede przez Solidarnosci Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: Nadal reflektuje:D 11.09.09, 09:32 princy-mincy napisała: > a ja Was moge odwiezc do domu pozniej, bo na 18 nie zdaze, ale > chetnie przyjade do Was i wracac autkiem bede przez Solidarnosci yeeeeeeeeeeeee!!! bedzie transport i na biletach się oszczędzi a na którą bedziesz? W Republice Róż? Dziewczyny, piszcie do mnie na priv, która bedzie. Dam Wam moją komórkę, cobyśmy miały jak się w razie czego komunikować jak się rozpoznamy? Odpowiedz Link
medussa7 Re: Nadal reflektuje:D 11.09.09, 09:41 Ja raczej będę. No, chyba, że mi się Młody nie wykuruje do czwartku... Może być Republika. A jak się poznamy? No wiadomo! najładniejsze i najgłośniejsze laski w knajpie to my Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: Nadal reflektuje:D 11.09.09, 09:45 medussa7 napisała: > A jak się poznamy? No wiadomo! najładniejsze i najgłośniejsze laski > w knajpie to my no, ale jak druga pozna pierwszą? a trzecia te dwie? ja pewnie będę w fioletowym golfie mam trzy takie ulubione wyślę Wam moje foto i ja też poproszę o fotki Odpowiedz Link
marysienka44 Re: Nadal reflektuje:D 11.09.09, 09:57 ja chętna, rysa wysyłam Ci moje foto, mam nadzieję że się nie przestraszysz I ja bede na 99% Odpowiedz Link
medussa7 Re: Nadal reflektuje:D 11.09.09, 10:18 To ja też te foty poproszę, bo moje wysyłam i dajcie mi namiary komórkowe. No ja też nie sądzę, zeby mój Mały miał rozwolnienie do czwartku... Odpowiedz Link
alesio23 Re: Nadal reflektuje:D 11.09.09, 11:00 dobra czyli republika o 17 w czwartek tak??? Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: Nadal reflektuje:D 11.09.09, 11:55 alesio23 napisała: > dobra czyli republika o 17 w czwartek tak??? o 18stej! Odpowiedz Link
alesio23 Re: Nadal reflektuje:D 11.09.09, 20:08 obra. moje zdjęcie w wizytówce jest jakby co.. Odpowiedz Link
andziulec tabakierko 13.09.09, 19:23 bardzo chętnie Mam tylko problem taki, że wczoraj młody się rozłozył i kto go wie jak będzie do czwartku. Ale postaram się zrobić wszystko żeby być Odpowiedz Link