ceres9 03.09.09, 14:06 ide gotowac obiad;p;p;p smieciowy watek wiem,ale wybaczcie,zaslepiona miloscia jestem itp itd;p CYA;] Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bernimy Re: jako zem dobra ZONA:> 03.09.09, 14:08 A co konkretnie? Bo tak to ja też potrafię napisać, ale żeby być dobrą żoną musisz coś pysznegoz robić Ja nie jestem dobrą żoną! Choć mam już moje danie popisowe: bakłażany, cukinie or papryczki nadziewane! Pyszniutkie Odpowiedz Link
dragica pAPRYCZKI nadziewane 03.09.09, 14:15 tez robie niezle-nadziewam je miesiem mielonym i ryzem oraz odpowiednia mieszanka przypraw...Latwe i dobre. Odpowiedz Link
ceres9 Re: jako zem dobra ZONA:> 03.09.09, 15:37 ue to mnie pani podlamala u mnie dzis warzywa na patelnie z bazylia i tymiankiem horteksu wkroilam do tego kurczaka dodalam koncentratu ot co;p w takim razie do dobrej zony mi sporo brakuje przepis na te nadziewane wszystko poprosze;];];] Odpowiedz Link
truscaveczka Re: jako zem dobra ZONA:> 03.09.09, 14:17 Ja właśnie pokroiłam warzywa na leczo. Przed kompem, śledząc stare odcinki House'a Jeszcze 3 tygodnie do nowego sezonu, dam radę... Odpowiedz Link
frida-marzec08 Re: jako zem dobra ZONA:> 03.09.09, 15:23 rozumiem że z dwóch dań + deser? Odpowiedz Link
grave_digger Re: 03.09.09, 17:05 eeee to już wiem czemu się rozwodzę - nie znoszę gotować Odpowiedz Link
doral2 Re: 03.09.09, 18:43 łeee, ceres, aleś się popisała dobra żona robi rosół i własnoręczny makaron do tego, schaboszczaki z ziemniakami i duszoną kapustą albo buraczkami Odpowiedz Link
mearuless Re: jako zem dobra ZONA:> 03.09.09, 20:44 eeee tam obiad.... dobra zona to na deser robi lody z bita smietana...a ty warzywa dusisz-boszsz sie facet doczekal- cyce se usmaz!!! Odpowiedz Link
mama-dzwoni Re: jako zem dobra ZONA:> 03.09.09, 21:48 podniecasz się tą rolą żony jak łysy peruką... Odpowiedz Link
mama-dzwoni1 Re: jako zem dobra ZONA:> 03.09.09, 22:31 Musiałam coś dopisać. No musiałam i już. Odpowiedz Link