gucio121 08.12.11, 14:43 Czy jest tu ktoś kto będzie tam pracował? Czytałem już podobny temat tu założony przez kogoś. Kiedy jest otwarcie? Ktoś wie? Czy mają już całą obsadę sklepu? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kod-900 Re: Castorama Wrocław Magnolia!!! 08.12.11, 16:50 19 grudnia ma wjechać mago, termin otwarcia 25 stycznia, rekrutacja (zewnetrzna) chyba jeszcze trwa, cały czas na stronie casto jest aktualne ogłoszenie Odpowiedz Link
onwroclawww Re: Castorama Wrocław Magnolia!!! 08.12.11, 20:31 ja w zasadzie już się nie mogę doczekać jak ruszy, przyjęli mnie tam więc będę tam pracował zajebiste jest to, że będziemy tam od samego początku, więc jest szansa na stworzenie dobrego zespołu Pozdrawiam Odpowiedz Link
gucio121 Re: Castorama Wrocław Magnolia!!! 08.12.11, 21:36 rozumiem, że pierwsza umowa jest na okres próbny na 3 miesiące? Odpowiedz Link
castolord Re: Castorama Wrocław Magnolia!!! 08.12.11, 23:41 3miechy, rok i na stałe; czasem- na rok i na stałe. na jakim dziale będziesz tam pracował? ja też wbijam z tym, że ja już stary wyjadacz jestem. pzdr Odpowiedz Link
onwroclawww Re: Castorama Wrocław Magnolia!!! 09.12.11, 07:00 wiadomość do: castolord masz tu moje gg odezwij się pogadamy tam ok? Pozdrawiam serdecznie, no zatem do zobaczenia na sklepie Dobrze, że będzie troszkę osób starszych, będą pomagały nam (tym młodym) Chociaż powiem szczerze, że sam dużo się uczę na necie odnośnie mojego działu Wszystko napiszę Ci na meila. Pozdrawiam serdecznie. 37659452 --------- Odpowiedz Link
almon33 Re: Castorama Wrocław Magnolia!!! 09.12.11, 18:43 ...oj... ale wam szybko ten entuzjazm minie... Odpowiedz Link
castolord Re: Castorama Wrocław Magnolia!!! 09.12.11, 23:24 pewny możesz być tylko podatków i swojego zmierzchu" :] Odpowiedz Link
gucio121 Re: Castorama Wrocław Magnolia!!! 10.12.11, 17:01 no ja się troszeczkę spóźniłem, i nie mogę już szukać pracy nowej, szkoda, cóż może kiedyś tam trafię w szeregi casto Odpowiedz Link
jasny_piast Re: Castorama Wrocław Magnolia!!! 13.12.11, 13:42 też jestem ciekawy kiedy nas tam wpuszczą. Mam lekarza za parę dni w samo południe, mam być na czczo, a później psychotesty, chyba trochę przesadzili z tą godziną. Jeśli był już ktoś u lekarza to może powiedzieć w paru słowach czy badania są szczegółowe, czy standard: jak widzi i oddycha to się go przepycha... Odpowiedz Link
xelectric Re: Castorama Wrocław Magnolia!!! 13.12.11, 20:48 na czczo? po co ? krew będą ci badali? czy gastrologa masz na wstępie heheh Odpowiedz Link
jasny_piast Re: Castorama Wrocław Magnolia!!! 14.12.11, 08:49 na lewatywę, wiesz? Po co się udzielasz jak nie wnosisz nic do tematu? Odpowiedz Link
xelectric Re: Castorama Wrocław Magnolia!!! 14.12.11, 22:37 no cóż współczuję hehe czasy się zmieniły jak widzę... kiedyś wystarczyły zwykłe badania Odpowiedz Link
kasiek_nd Re: Castorama Wrocław Magnolia!!! 15.12.11, 12:49 ja bylam na badaniach masz przeswielenie pluc potem idziesz bada Cie okulista i na koncu pobieraja Ci krew Odpowiedz Link
onwroclawww Re: Castorama Wrocław Magnolia!!! 16.12.11, 20:46 Psychotesty masz proste jak cholera, nie wiem czy byłeś już kiedyś. Ale masz robione badania na: Sprawność Widzenie w oddali przedmiotów różnie ułożonych (na zasadzie wózka widłowego, czy dobrze ułożysz paletę) I takie zadanie na koncentrację uwagi. Jakieś 2 miechy temu to robiłem sobie. No to do zobaczenia na obiekcie, ja będę troszkę później. Odpowiedz Link
9999atu Re: Castorama Wrocław Magnolia!!! 06.01.12, 22:23 o ile otworzą w terminie , przecież tam jest jeden wielki chaos Odpowiedz Link