manny-jestem 15.09.09, 15:00 Jak widac sporo peowcow choruje na chorobe swojej poprzedniej partii Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ave.duce Re: PO poburaczylo? Nie jesteś au courant ;) 15.09.09, 15:05 forum.gazeta.pl/forum/w,89075,99490674,99490674,O_tym_jak_kartofel_wydymal_buraka_z_gwary_knajacki.html ps. chyba za rzadko tu gościsz, Manny :) :p Odpowiedz Link
ave.duce Link w gratisie :))) >>> 15.09.09, 15:07 www.sport.pl/siatkowka/1,85055,7039877,Siatkarze_nie_spotkali_sie_z_prezydentem___Smrod_wokol.html :p Odpowiedz Link
nietoperz_dworski Pytania 16.09.09, 04:01 Sporo - ktorzy? Poprzednia partia - jaka? Na czym w tym wypadku polegala arogancja? Odpowiedz Link
manny-jestem Re: Pytania 16.09.09, 14:32 1. wiekszosc 2. udecja 3. Na traktowaniu wyborcow jak glupoli i chwaleniu sie ostentacyjnie ze sie jest partia "ludzi madrych". Kon jaki jest kazdy widzi. Odpowiedz Link
nietoperz_dworski Re: Pytania 17.09.09, 00:47 Siatkarze to peowcy? Z artykulu nie wynika, ze wiekszosc peowcow na cos choruje (na arogancje). Nie UW? Wielu przed UW bylo w KLD, wtedy czesci PC. Jestes wyborca PO? Jesli nie, to co Cie obchodzi, jak traktuja swoich wyborcow? Moze ich wyborcy tak tego nie osadzaja. Jesli tak i Ci to przeszkadza - protestuj u zrodla. Zdaje sie, ze widzisz zdzblo, belki nie dostrzegasz; konia w ogole nie widzisz. Odpowiedz Link
o-kik0 Re: PO poburaczylo 18.09.09, 10:16 Arogancja to pierwsza i podstawowa zasada PO! Jednakowoż jest niebezpiecznie cienką granicą oddzielona od chamstwa - dlatego pewnie tak często ją członkowie PO przekraczają. A niesiołowski został już taam na dobre... Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: PO poburaczylo 18.09.09, 11:42 Bardzo, ale to bardzo podoba mi się wyciąganie takich wniosków na podstawie jednej niefortunnej (aby nie powiedzieć - głupiej, wypowiedzi) to świadczy o tak zwanym syndromie "zkartoflenia". Dlaczego...? Ano dlatego, że domeną pisuarów i ich nadwornych pismaków jest właśnie taka maniera. Bierze się fragment wypowiedzi jakiegoś człeka i robi się cały wywód na temat tego co powiedział lub co chciał powiedzieć nie mówiąc i jak należy jego wypowiedź rozumieć. Taki bryk dla lemingów karmionych "rzepą". Odpowiedz Link
o-kik0 Re: PO poburaczylo 18.09.09, 18:42 Jednej wypowiedzi? Dobre sobie ten pluj pluje prawie codziennie... Rozumiem, że twój bryk to GW. Odpowiedz Link