wanda43 Re: Fajne nicki (W/G pomysłu Gat45) p.a.d.a.l.c.o 10.01.10, 16:11 a gdzie? Nie widze padalcowej! Na forum sie nie udziela moja towarzyszka od rzucania palenia :) Padalcowo! Zobaczcie! To ja dziś na 6 km spacerku po lesie z mężem i psem. Znaczy ja jestem z tyłu, fotke robiłam :) Odpowiedz Link
blind_as_a_bat Tu 10.01.10, 16:22 forum.gazeta.pl/forum/w,89075,105362258,105445773,BUC.html Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Wando 13.01.10, 13:59 Wanda43 napisała : (...)Padalcowo! Zobaczcie! To ja dziś na 6 km spacerku po lesie z mężem i psem.(...) :-) " żyli długo ...ale wszyscy byli odwróceni " ...że tak sparafrazuję epitafium z nagrobka M. Hłaski --- a swoją drogą to macie " parę " !!! takie spacery - ho-ho , pozazdrościć! Odpowiedz Link
leniwa_lady Re: Fajny nick p.a.d.a.l.c.o.w.a 12.01.10, 12:52 a sama p.a.d.a.l.c.o.w.a jeszcze fajniejsza całuski dla Pani P........ że w koncu na FzD dała głos Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: No proszę! Tylko p.a.d.a.l.c.o.w.a 12.01.10, 18:41 eeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....no bo ja się wstydze pisac u Was Ale czytam od początku zajadle i zażacie. dzięki ! pozdrowienia ! (-) padalcowa, żona zmarłego padalca Odpowiedz Link
ave.duce Taka p.a.d.a.l.c.o.w.a 12.01.10, 18:47 leci z nami w kulki, czyli sobie kpi z nas > a my to lubimy, o! :) Wstyd to kraść. ps. pozdrowienia dla zmarłego padalca [*] :p Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Fajne nicki - no to ja ten temat pociągnę.... 13.01.10, 14:12 ...pociągne temat błahy, polityka mnie zmogła silnie, jak poczytałam dziś kilka watków na FK..... 1. PierreDolinsky_Paris ( oczywiście fonetycznie ) - to mój kiedyśniejszy - chyba z r. 2003 / jak się czlek sam nie pochwali, to nie ma na co liczyć w tym względzie ;-) / 2. spieprzajacy_dziad. - z forum auto-moto 3. po_ile_kartofle - nie pamietam z którego forum i jeszcze z zaprzyjaźnionego forum " Automobil. " - hurtowo podaję: johnny-kalesony jurny_kosmita splodzona_z_grzechu bitch.with.a.brain wiadro_z_woda kobieta_szefa_kuchni brutalny.gajowy wrak.czlowieka boskijakdiabli Odpowiedz Link
ave.duce p i e r d o l n i e t y 13.01.10, 14:21 boskijakdiabli ... hmmm > miął fot. w "wizytce"? :p Odpowiedz Link
zapijaczony_ryj Re: p i e r d o l n i e t y 13.01.10, 17:27 ave.duce napisała: > boskijakdiabli ... hmmm > miął fot. w "wizytce"? > > :p Nie pierdolniety, ale pierdolnienty! To ja pod ty nickiem otworzyłem wątek pod tytułem "zapisałem sie do PiS" A w tresci chyba było, ze uważam iż wszyscy uczciwi Polacy powinni zrobić to samo! Pamiętam tez pierwszy wpis: To ty chyba napradę jestes pierdolnienty! pzdr Niestety pooszło w kosmos, ale wisiało kilka miechów na pierwszej stronie. Pamietam Odpowiedz Link
ave.duce p i e r d o l n i e n t y 13.01.10, 17:39 Pamiętam, Ryju, doskonale! Przepraszam za pomyłkę w literkach > za to do PiSu zapisywałam się w Twoim wątku co i rusz, więc mam nadzieję, że mi teraz wybaczysz! :p Odpowiedz Link
airam.as Re: p i e r d o l n i e t y 13.01.10, 18:37 pierdolnieta_szafa_trzydrzwiowa Kilka lat temu widzialam ten nick i nawet nie pamietam z jakiego forum pochodzi. A zapamietałam do dziś bo pamietam zawsze jak go widziałam to glupi smiech mnie ogarniał. Kiedy zapytano włascicielke nicku, dlaczego taki własnie wybrała, to odpowiedziała, że jak grzebała w szafie to walnęla się glową w drzwi i wtedy przeklęła je :) własnie tymi słowy. Stąd nick. :) Odpowiedz Link
leniwa_lady Re: Fajne nicki (W/G pomysłu Gat45) p.a.d.a.l.c.o 13.01.10, 23:52 nick niby normalny a właściciel nicka wprost przeciwnie Odpowiedz Link