ave.duce 13.01.10, 14:28 jest wspaniale! Słońce, śnieg... Życie jest piękne! :p Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ave.duce A tu masz! SZCZYPA w akcji! ;) 13.01.10, 15:02 wiadomość mrożąca krew w żyłach > Zmasowany atak na katolików ;) Rany boskie! Larum grają! Trza wici rozsyłać! ... Parlamentarzyści (PiS) twierdzą, że ma miejsce zmasowany atak na katolików. - Nie tylko podczas różnych występów tak zwanych "artystycznych", ale podczas talk - show, w radiu, w telewizji - twierdzi posłanka Jolanta Szczypińska. - Najwyższy czas nadszedł, aby powiedzieć "nie" obrazie naszych chrześcijańskich wartości, symboli i wiary katolickiej. Nie dopuścimy, żeby pseudoartyści, którzy powołują się na tak zwaną "wolność słowa" znieważali uczucia Polaków - dodaje. ... Odpowiedz Link
gat45 Już-już miałam oznajmić, że mi się to kojarzy 13.01.10, 15:12 z tak głupią historyjką, że aż się wstydzę opowiedzieć, ale Ex.mila by mnie zabiła :)))) No to macie (OSTRZEŻENIE : GŁUPIE !!!) - Halo ! Pani Pińska ? - Nie, Szczypińska - No to ja poczekam Odpowiedz Link
ave.duce Re: Już-już miałam oznajmić, że mi się to kojarzy 13.01.10, 15:19 Dobre! Więcej powiem: całkiem niezłe :) :p Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Już-już miałam oznajmić, że mi się to kojarzy 13.01.10, 19:18 A ja nie rozumiem...:( Odpowiedz Link
ave.duce Re: Już-już miałam oznajmić, że mi się to kojarzy 13.01.10, 19:37 - Halo ! Pani Pińska ? - Nie, Szczypińska - No to ja poczekam - Halo ! Pani Pińska ? - Nie, szczy pińska - No to ja poczekam Sorki. :p Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Już-już miałam oznajmić, że mi się to kojarzy 14.01.10, 17:18 Sorki, ale dlaczego on chce czekać skoro dodzwonił do innej osoby a nie do pani Pińskiej? Odpowiedz Link
ave.duce Gat, Gat? 14.01.10, 17:28 Jakby Ci tutaj... O, mam! Może Gat wsparta przez Gat Ci wyjaśni cd. :p Odpowiedz Link
szop-papracz Szop Wam odpowie. Szop wszystko objaśni 14.01.10, 17:38 tw_wielgus napisał: > Sorki, ale dlaczego on chce czekać skoro dodzwonił do innej osoby a > nie do pani Pińskiej? detalicznie : On, ten co telefonował do pani Pińskiej, chciał poczekać, bo myślał, że ta pani, która telefon odebrała, jest współlokatorką pani Pińskiej i że się brzydko wyraża o zupełnie normalnej czynności fizjologicznej, jaką jest sikanie i on zaproponował, że poczeka, aż Pani Pińska skończy oddawać mocz. Ktoś zapytał Szopa, czy potrafi mówić rozwiniętymi zdaniami, więc Szop sobie strzelił zdanko tak wielokrotnie złożone, że chyba je można nazwać plisowanym ? Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Szop Wam odpowie. Szop wszystko objaśni 14.01.10, 17:58 Ale Pińsk jest gdzieś na Białorusi. Zatem powinien wyrazić zdziwienie: Szczy z Pińska..?! Odpowiedz Link
tytanya Re: Siedzę sobie, piję kaFF, palę papierosa i... 13.01.10, 16:18 A tu zima!!! Idę spać. Miśki mogą to i ja. Odpowiedz Link
blind_as_a_bat Re: Siedzę sobie, piję kaFF, palę papierosa i... 13.01.10, 17:56 U mnie deszczowo i tylko 15. Odpowiedz Link
airam.as Re: Siedzę sobie, piję kaFF, palę papierosa i... 13.01.10, 18:30 ave.duce napisała: > jest wspaniale! > > Słońce, śnieg... > No nie wiem gdzie to slońce widzi... A jak slonca nie ma to i sniegu nie widac przeciez. Coś tu nie tak.. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Siedzę sobie, piję kaFF, palę papierosa i... 13.01.10, 18:35 U mnie od południa było! O, takie > :p Odpowiedz Link
airam.as Re: Siedzę sobie, piję kaFF, palę papierosa i... 13.01.10, 18:48 ojjjjjjjjj, krasota-lepotaaa.... Prawdziwe? naturlisz? Z okolic własnych? Odpowiedz Link
ave.duce Re: Siedzę sobie, piję kaFF, palę papierosa i... 13.01.10, 19:39 Niestety, nie, ale tak TU we WSI wygląda. Serio. ps. jak przerzucę fot. z tel. do komputera, to zamieszczę te WSIowe. :p Odpowiedz Link
blind_as_a_bat Re: Siedzę sobie, piję kaFF, palę papierosa i... 14.01.10, 15:16 Utknęłaś na łonie? Odpowiedz Link
ave.duce Re: Siedzę sobie, piję kaFF, palę papierosa i... 14.01.10, 16:56 Nie, ale sprzęgło poszło ;) :p Odpowiedz Link
ave.duce Siedzę sobie, piję kaFF, palę papierosa i... 17.01.10, 13:12 jestem jakaś padnięta. Nic mnie dzisiaj nie rusza, nawet to ;) > do jutra, everybody! :) Bawcie się dobrze! :p Odpowiedz Link
airam.as Siedzę sobie, piję piFF, palę E-papierosa 17.01.10, 23:34 i jest mi dobrze. Kran w kuchni naprawiony wreszcie, mamunia dobrze się czuje, do pracy jadę na jedenastą, bilet mam zamowiony do St Martin (krasnystaw francuski:)...żyć nie umierać słowem. ps. I nie padać, Ave, nie padać! www.youtube.com/watch?v=JK3V5jPFLGs Odpowiedz Link
airam.as Re: Siedzę sobie, piję kaFF, palę papierosa i... 17.01.10, 23:37 www.youtube.com/watch?v=FeVJbhXuRek :-D Odpowiedz Link
ave.duce Re: Siedzę sobie, piję kaFF, palę papierosa i... 18.01.10, 11:37 Spoko! Wszystko pod kontrolą :) Wszak "we" Win Again! ps. co do podróży > szykuję się na wiosnę. Ale czy coś z tego wyjdzie > oto jest pytanie! Bon voyage do francuskiego "krasnego" :) :p Odpowiedz Link
airam.as Re: Siedzę sobie, piję kaFF, palę papierosa i... 20.01.10, 13:54 Dzieks. www.youtube.com/watch?v=-nJ48v8qVvY&feature=related ps. A dokąd to? ps. Jak siędzę w miejscu, to chcę uciekać , a jak mam gdzies jechać to wolałabym sie przykuć łańcuchem do kaloryfera w domu i nigdzie się nie ruszać. :) But: www.youtube.com/watch?v=Iq0XJCJ1Srw Odpowiedz Link
ave.duce Re: Siedzę sobie, piję kaFF, palę papierosa i... 19.01.10, 10:31 I mam zagwozdkę jak stąd do... ho, ho, ho i jeszcze bardziej! :( ps. o robocie nawet nie wspomnę ;( :p Odpowiedz Link
ave.duce Re: Siedzę sobie, piję kaFF, palę papierosa i... 20.01.10, 11:05 The same :( :p Odpowiedz Link
ave.duce Re: Siedzę sobie, piję kaFF, palę papierosa i... 20.01.10, 11:25 ave.duce napisała: > The same :( > > :p No muszę :( Spadam na dŻewo do wieczora. :p Odpowiedz Link
airam.as Re: Siedzę sobie, piję kaFF, palę papierosa i... 20.01.10, 13:55 Czyli "nie chce mi sie" ? ps. Miłego spadania, acz ostroznego ;) Odpowiedz Link
ave.duce Re: Siedzę sobie, piję kaFF, palę papierosa i... 20.01.10, 19:07 Jeszcze dwa dni :((( :p Odpowiedz Link
ave.duce Re: Siedzę sobie, piję kaFF, palę papierosa i... 21.01.10, 08:58 myślę, jak zdążę nowy numerek wykonać ;) :p Odpowiedz Link
ave.duce Re: Siedzę sobie, piję kaFF, palę papierosa i... 22.01.10, 12:28 ave.duce napisała: > jest wspaniale! > > Słońce, śnieg... > > Życie jest p > iękne! > > :p Yes, yes, yes!!! Robota arch. skończona, NW 36 gotowe, małe zabiegi i będą wysyłane. No to sobie posłuchamy > janel47.wrzuta.pl/audio/1xPceDtqP6w/07_pisze_powiesc_historyczna :p Odpowiedz Link
ave.duce Siedzę sobie, piję kaFF, palę papierosa i... 28.03.10, 07:23 nagle się dowiaduję, że >>> w niedzielę śpimy godzinę krócej! ŁOmatko Buzka! Po chorerę oni majstrują tym/CZASEM? :p Odpowiedz Link
ave.duce Re: Siedzę sobie, piję kaFF, palę papierosa i... 28.03.10, 08:22 w niedzielę śpimy godzinę krócej! MJUZIK, raz! dwa! >>>........................///GIN.usiu ... :p Odpowiedz Link
ave.duce Re: Siedzę sobie, piję kaFF, palę papierosa i... 30.03.10, 09:22 Nic nie mam Zdmuchnęła mnie ta jesień całkiem Nawet nie wiem Jak tam sprawy za lasem Rano wstaję, poemat chwalę Biorę się za słowo jak za chleb Rzeczywiście tak jak księżyc Ludzie znają mnie tylko z jednej Jesiennej strony Nic nie mam Tylko z daszkiem nieba zamyślony kaszkiet Nie zważam Na mody byle jakie Pisze wyłącznie, pisze wyłącznie Uczuć starym drapakiem Rzeczywiście tak jak księżyc... :p Odpowiedz Link
ave.duce Re: Siedzę sobie, piję kaFF, palę papierosa i... 30.03.10, 10:49 ... There is this little song I wrote I hope you learn it note for note Like good little children Don't worry, be happy Listen to what I say In your life expect some trouble But when you worry You make it double Don't worry, be happy...... Don't worry don't do it, be happy Put a smile on your face Don't bring everybody down like this Don't worry, it will soon past Whatever it is Don't worry, be happy ... ps. do roboty :((( :p Odpowiedz Link
damakier1 Re: Siedzę sobie, piję kaFF, palę papierosa i... 30.03.10, 10:59 Jak Cię tu, Ave, czytam - to aż mi żal, że już 19. lat temu rzuciłam palenie. Na szczęście KAFF mi zostało. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Siedzę sobie, piję kaFF, palę papierosa i... 30.03.10, 11:04 E... Tylko konie żal :( ps. kaFF mi się skończył > może to Cię pocieszy. Dilerka ma przerwę do 13.00 :) :p Odpowiedz Link