ave.duce 16.02.10, 16:21 transmitują "aferę hazardową", a po Komisji d/s śmierci Barbary Blidy prawie śladu nie ma. Żenada. :p Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jola.iza1 Re: Te karły z TvPi$LD 16.02.10, 17:16 Ave, a Pani umie w internecie poszukać??:) Ja obejrzałam całą komisję d/s śmierci Barbary Blidy , to raz. Dwa, myślisz, że to SLD zablokowało transmisję w ramach koalicji z Pis?? Odpowiedz Link
ave.duce Re: Te karły z TvPi$LD 16.02.10, 17:35 To ma być telewizja PUBLICZNA! Nie > INTERNETOWA! Tak, w końcu wpływ na program mają, co widać chociażby po zatrudnieniu Żakowskiego. Myślę, że SLD jest w tej chwili ta komisja bardzo nie na rękę. :p Odpowiedz Link
jola.iza1 Re: Te karły z TvPi$LD 16.02.10, 17:46 ave.duce napisała: > To ma być telewizja PUBLICZNA! Nie > INTERNETOWA! > Tak, w końcu wpływ na program mają, co widać chociażby po zatrudnieniu Żakowski > ego. > Masz rację, znaczy gAwno ma do powiedzenie SLd, od wczoraj Kalisz przypominał, prosił, namawiał, by transmitowano:) > Myślę, że SLD jest w tej chwili ta komisja bardzo nie na rękę. Myślę, że się mylisz, słuchałam, jestem pewna, że pisiakom bardzo nie na rękę komisja, co było słychać, widać i czuć:) Padło nawet oskarżenie,że w komisji jest koalicja PO i SLD:) Odpowiedz Link
ave.duce Re: Te karły z TvPi$LD 16.02.10, 18:04 Z pewną nieśmiałością stwierdzę, że Kalisz jest w $LD wyoutowany nieco. Może sobie namawiać Ciebie i mnie > skutek będzie taki sam. To, ze kaczystom jest nie na rękę, nie wyklucza, że $LD też nie jest. jola.iza1 napisała: > Padło nawet oskarżenie,że w komisji > jest koalicja PO i SLD:) Wiesz dobrze, że mnie PO wisi i powiewa równo. A takie gadanie PiS to nic innego, jak kolejna próba "ustawienia" sobie kogoś w rogu ringu. Kaczyści wykorzystują KAŻDĄ okazję do obrzucania wszystkich błotem, to im się udaje rewelacyjnie. Trudno, żeby w TEJ komisji PO było przeciwko przedstawicielom SLD, czyli > popierało PiS! ps. spadam na dŻewo na godzinę. 3maj się cieplutko! :p Odpowiedz Link
remez2 Re: Te karły z TvPi$LD 16.02.10, 18:06 Myślę, że SLD jest w tej chwili ta komisja bardzo nie na rękę. Ci, którzy się mylą, też kiedyś przejrzą na oczy. Albo nie przejrzą. :-( Odpowiedz Link
leniwa_lady Re: lubisz żółwiki Jolu.Izo? 16.02.10, 19:08 tu są żółwiki i tu też są żółwiki a to na ostatki: Odpowiedz Link
leniwa_lady Re: :)))))))))))))))) wczoraj były ostatki 17.02.10, 12:34 nie jadłaś faworków? - bo ja mało nie pękłam z przejedzenia pączków nie lubię ale za kruchutkie faworeczki oddam wsio Odpowiedz Link
ave.duce No popatrz Pani Leniwai! Ostatki, ostatki 17.02.10, 18:02 i już po ostatkach. ps. rzadko jadam słodkości. leniwa_lady napisała: > za kruchutkie faworeczki oddam wsio ps.ps. odnotowane i włożone do teQi ;) :p Odpowiedz Link
leniwa_lady Re: lubię zwierzątka , wszelkie:) 17.02.10, 12:41 jola.iza1 napisała: > Dziękuję ślicznie:) alez nie ma za co, lubie się bawic grafiką to troszkę zwierzątek a dzisiaj takie zwierzątko znalazłam, cosikpiknego Odpowiedz Link
zapijaczony_ryj To to jeszcze pryszcz, bo co potem wyprawiajOM? 17.02.10, 18:19 forum.gazeta.pl/forum/w,396,107393868,107393868,TVP_1_PIs_to_pierwszu_oskarzyciel_w_tzw_aferze.html Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: lubię zwierzątka , wszelkie:) 17.02.10, 20:37 Bosz.. jaka śliczna kaczuszka soute....;))) Odpowiedz Link
ave.duce Re: Te karły z TvPi$LD 22.02.10, 20:46 Nie da się już oglądać TvPi$LDinfo. :p Odpowiedz Link