lackzadek 01.03.10, 08:46 Albinom, z okazji imienin wszystkiego najlepszego! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ave.duce Wielka feta! :) 01.03.10, 09:45 Albinom obu rodzajów? :) Albina czy Albiny, czy obydwojga? Ok, nie będę drobiazgowa > Powstance Warszawskiej, Filia Starachowice, czyli TheirDearestMother >>> beaucoup, beaucoup de cacahuètes!* * językiem urzędowym Gabonu jest francuski ps. Gat! Popraw, jeśli jest źle, proszę i... wracam do piwnicznej izby :( :p Odpowiedz Link
sclavus Re: Wielka feta! :) 01.03.10, 11:33 w piwnicznej izbie siedzę sam nad pełnym kuflem piwa... oczkami wodzę tu i tam a głowa mi się kiwa... na próżno dziewczę wdzięczy sę jak koń wyciąga szyję... ja biorę kufel w ręce swe i piję, i piję, i piję... ;p (ja tak dygresyjnie tylko) ;) Odpowiedz Link
cics Re: Wielka feta! :) 01.03.10, 17:33 Mnie Albin ciągle bardziej się kojarzy z Siwakiem. No ale to dowód na to ,że ja już trochę niedzisiejszy. Odpowiedz Link
zapijaczony_ryj Re: Wielka feta! :) 01.03.10, 18:41 cics napisał: > Mnie Albin ciągle bardziej się kojarzy z Siwakiem. No ale to dowód > na to ,że ja już trochę niedzisiejszy. MI tyż., z tow, Siwakiem Odpowiedz Link
blind_as_a_bat Re: Wielka feta! :) 02.03.10, 07:45 Siwak miał towarzyszke koleżankę w KC, czy sie mylę? Odpowiedz Link
airam.as Re: Imieniny 01.03.10, 16:18 lackzadek napisał: > Albinom, z okazji imienin wszystkiego najlepszego! A Antonich to co, z premedytacja pominąłeś? Się pytam? ;) Odpowiedz Link
lackzadek Re: Imieniny 01.03.10, 21:22 Wszystkie Ryśki to fajne chłopaki! TW! nie do Ciebie piję! A tak na marginesie jak na imię miał Wielgus u Monty Pythona w "Żywocie Briana"? Odpowiedz Link
ave.duce Re: Imieniny 02.03.10, 16:20 Arcybiskup senior warszawski i tytularny Viminacium = Wielgas Kutas :) :p Odpowiedz Link