jk3377 05.02.12, 11:28 oficjalny wątek do wpisywania lub wklejania linków. nie wiem jak wy, ale ja czesem poszukuje pewnych lektur i moze wlasnie tu sie znajda kiedys. bede tez niedlugo wyprzedawac swoje niektore,moze komus podpasują. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maniaczytania Re: SPRZEDAM/KUPIĘ/ZAMIENIĘ 05.02.12, 12:46 to ja sie chetnie dopisze, bo poszukuje kilku z serii z miotla: - "Pijac kawe gdzie indziej" ZZ Packer - "Placzaca Zuzanna" - Alona Kimchi - "Fastryga" - Grazyna Jagielska - "Siostro, siostro" Oksana Zabuzko Odpowiedz Link
god-of-a-shrinking-universe Re: SPRZEDAM/KUPIĘ/ZAMIENIĘ 05.02.12, 21:55 Z chęcią kupię "Fabryka Os" Ian Banks. Odpowiedz Link
anetapzn Kraszewskiego poszukuję- z tejs erii 29 powieści 06.02.12, 11:21 Kochane mole, poszukuję uparcie i maniakalnie dziel Kraszewskiego. Chodzi mi dokładnie o ten cykl 29 powieści z dziejów Polski. Mam Zygmuntowskie czasy,Starą baśń i Królewscy synowie. Reszty poszukuję Odpowiedz Link
druid251 Re: Kraszewskiego poszukuję- z tejs erii 29 powie 12.05.13, 18:07 witam, mam 20 pozycji z książek Kraszewskiego jeśli nadal pani szuka książek prosze napisać druid25@wp.pl w moje biblioteczce miedzy innymi Ulana, Lalki, Bracia rywale, powrót do gniazda czy stara baśń Odpowiedz Link
renea1 Re: SPRZEDAM/KUPIĘ/ZAMIENIĘ 07.02.12, 12:14 Ja chętnie odsprzedam Testament Nobla Marklund. Odpowiedz Link
mmonia74 Kupię "British Muzeum w posadach drży" D. Lodge 09.02.12, 16:31 Jak w tytule Za rozsądną cenę. Odpowiedz Link
jk3377 anetapzm-ODDAM KSIAZKI W DOBRE RECE 24.02.12, 08:04 Jak w temacie-robiłam porządki wczoraj na półkach z ksiażkami i znalazłam podwójne egzemplarze ksiażek, może nie rarytasy wydawnicze (chociaż niezłe), ale może ktoś zainteresowany. Darmo oddaje, ale tylko dla mola ksiażkowego Ksiażki i recenzje na blogu. Jeżeli jest ktoś chętny na jakąś pozycję wpisujcie się prosze też na blogu Odpowiedz Link
anetapzn Re: anetapzm-ODDAM KSIAZKI W DOBRE RECE 24.02.12, 08:07 jk3377 napisała: > Jak w temacie-robiłam porządki wczoraj na półkach z ksiażkami i znalazłam podwó > jne egzemplarze ksiażek, może nie rarytasy wydawnicze (chociaż niezłe), ale moż > e ktoś zainteresowany. Darmo oddaje, ale tylko dla mola ksiażkowego > Ksiażki i recenzje na blogu. > Jeżeli jest ktoś chętny na jakąś pozycję wpisujcie się prosze też na blogu Dzięki matko trzymajaca porządek, nie wpadłam, coby tu zamontować anons Niech ci tam na górze w ksiażkach wynagrodzą Odpowiedz Link
jk3377 Re: anetapzm-ODDAM KSIAZKI W DOBRE RECE 24.02.12, 08:07 przenioslam Twoj post do watku tematycznego (tzn skopiowalam). a tak poza tym, bardzo mam ochote na Twoje ksiazki, zadnej nie czytalam,a na blogu nie poruszam sie zbyt smialo-nie wiem za bardzo co gdzie i jak wpisywac. jesli uznasz,ze jestm odpowiednimi rekoma dla Twoichksiazek-bede szczesliwa Odpowiedz Link
anetapzn Re: anetapzm-ODDAM KSIAZKI W DOBRE RECE 24.02.12, 08:11 jk3377 napisała: > przenioslam Twoj post do watku tematycznego (tzn skopiowalam). > > a tak poza tym, bardzo mam ochote na Twoje ksiazki, zadnej nie czytalam,a na bl > ogu nie poruszam sie zbyt smialo-nie wiem za bardzo co gdzie i jak wpisywac. je > sli uznasz,ze jestm odpowiednimi rekoma dla Twoichksiazek-bede szczesliwa Justyś nie rób z siebie proszę no ofiarki- to bardzo proste- klikasz w komentarze pod postem, w okienko wpisujesz nick, albo np. email może być gazetowy i klikasz w opublikuj. Powodzenia trzymam kciuki. A ręcami jesteś jak najbardziej odpowiednia wpisuj się plizz pod postem na blogu. Czekam. Aha dopisz, którą ksiażkę chcesz. Odpowiedz Link
jk3377 Re: anetapzm-ODDAM KSIAZKI W DOBRE RECE 24.02.12, 09:00 prosze Cie, daruj mi hahhah a poza tym mnie interesuja wszystkie- bedzie tansza wysylka hahah Odpowiedz Link
jk3377 Re: anetapzm-ODDAM KSIAZKI W DOBRE RECE 24.02.12, 09:09 matko i córko! jakie to skomplikowane...a te wyrazy dla 'ludzi'=koszmar hahahah teraz juz tylko pozostalo mi czekac na przychylnosc decydujacego Odpowiedz Link
anetapzn Re: anetapzm-ODDAM KSIAZKI W DOBRE RECE 24.02.12, 09:16 jk3377 napisała: > matko i córko! jakie to skomplikowane...a te wyrazy dla 'ludzi'=koszmar hahahah > > teraz juz tylko pozostalo mi czekac na przychylnosc decydujacego Podlizuj się dalej Udało ci się słusznie w ciebie wierzyłam. Pierwsze kroki na blogu zrobione, teraz zakładaj swój blog Odpowiedziałam ci już pod postem Pozdrawiam z mokrej Łodzi. Odpowiedz Link
anetapzn Re: Anetka, 25.02.12, 07:07 maniaczytania napisała: > wyslalam maila na gazetowego Odpowiedzialam Odpowiedz Link
jk3377 Re: anetapzm-ODDAM KSIAZKI W DOBRE RECE 24.02.12, 09:33 rozkrecam sie W Kaliszu tez pada. Ale juz wole mokro niz slisko. Odpowiedz Link
anetapzn JK...adres plizz 27.02.12, 09:25 Justynka, ksiażkę ci sama od się przyznałam - Katarzyny Leżeńskiej Sądy i osądy jeżeli oczywiście chcesz...adres na gazetowego emaila poprosze Odpowiedz Link
jk3377 Re: JK...adres plizz 27.02.12, 14:36 dziekuję ale musze powiedziec bo nie wytrzymam jestem zdruzgotana,ze nie dostalam ALEI...pierwsza sie zglosilam,nauczylam sie na blogu komentowac,pierwsza okreslilam,ze wybieram nr2...buuuuuuuuuuuuuuuu jestem za-ła-ma-na Odpowiedz Link
anetapzn Re: JK...adres plizz 28.02.12, 08:02 jk3377 napisała: > dziekuję > > ale musze powiedziec bo nie wytrzymam jestem zdruzgotana,ze nie dostalam ALE > I...pierwsza sie zglosilam,nauczylam sie na blogu komentowac,pierwsza okreslila > m,ze wybieram nr2...buuuuuuuuuuuuuuuu jestem za-ła-ma-na Dziecinko ja rozumiem, ale to losowanie, nie jak u lekarza wg. kolejności zgłoszeń Następnym razem będzie lepiej zobaczysz Odpowiedz Link
anetapzn JK ksiażeczka dziś wysłana poleconym:) 05.03.12, 08:27 Daj prosze znać jak dotrze. Odpowiedz Link
anetapzn Re: ksiązka dotarła:) dzieki:))) 09.03.12, 07:22 jk3377 napisała: > A prosze cię bardzo. Odpowiedz Link
anetapzn Oddam-gdzie mól i rdza-Pawła Pollaka za.. 05.03.12, 08:56 ..200.komentarz na blogu. Zapraszam, a jk w szczególności Odpowiedz Link
jk3377 Re: Oddam-gdzie mól i rdza-Pawła Pollaka za.. 05.03.12, 14:40 hahhah bardzo smieszne hahhhah tymbardzoej,ze o te ksiazke walczylam i przegralam licytacje hahaah dzieki za wysylke Odpowiedz Link
anetapzn Re: Oddam-gdzie mól i rdza-Pawła Pollaka za.. 05.03.12, 16:25 jk3377 napisała: > hahhah bardzo smieszne hahhhah > tymbardzoej,ze o te ksiazke walczylam i przegralam licytacje hahaah > > dzieki za wysylke Jezuuu, to nie ma być śmieszne. No wejdż na bloga i zobacz. Powaznie Gdzie mól ...mam do oddania. Kobieto malej wiary !!! Spróbuj, daj losowi szansę.... Odpowiedz Link
jk3377 Podroz_Teo_Clement_Catherine_Kupie 07.04.12, 08:41 watek przeniesiony. forum.gazeta.pl/forum/w,63251,134893922,134893922,_Podroz_Teo_Clement_Catherine_Kupie.html Odpowiedz Link
anetapzn Tyrmand będzie do oddania... 20.04.12, 10:59 Dostałam od wydawnictwa MG dodatkowy egzemplarz Siedmiu dalekich rejsów Tyrmanda (arcydzieło) i w zwiazku z tym będzie konkurs, będzie można złowić Tyrmandzika W dn. 29.04-05.05 na moim blogu będzie konkurs - do wygrania Siedem dalekich rejsów Leopolda Tyrmanda. Konkurs będzie prościutki, jak bułka z masłem Będzie także nagroda pocieszenia, ale to już tajemnica. W ramach konkursu bedzie trzeba wymyślić hasło dot. Tyrmanda, jego twórczości lub życia prywatnego. Tak sobie zażyczył wydawca. Zapraszam codziennie, ale od 29.04 w szczególności. Konkurs także dla osób mieszkających za granicą. Kto nie zna Siedmiu dalekich rejsów- recenzja u mnie na blogu. Książka po prostu fantastyczna. Odpowiedz Link
anetapzn Oddam Tajemnicę Mandylionu Artura Żamojdy 23.04.12, 12:03 Szczegóły u mnie na blogu Zapraszam. Fajna polska sensacja, polecam. Odpowiedz Link
anetapzn Claude i Camille oddam 23.04.12, 14:39 Przed chwilą otrzymałam od Wydawnictwa Bukowy Las dodatkowy egzemplarz wspaniałej powieści o wielkim malarzu, jakim był Claude Monet. W związku z tym robię losowanie i rozdawanie na blogu. Zapraszam. Ksiażka jest wspaniała. Tam znajdziecie też jej recenzję. Odpowiedz Link
jk3377 autor:mnokiam-John Grisham poszukuję. 28.04.12, 08:06 Poszukuję/przyjmę/kupię książki Johna Grishama: - Zeznanie (2010rok) - Kancelaria (2011 rok) Kontakt gg 7522444 tel. 609-888-608 - odpisuje na smsy Odpowiedz Link
aniutek.s Re: SPRZEDAM/KUPIĘ/ZAMIENIĘ 09.07.12, 20:43 sprzedam "Rozwodniątko" i "Lososkop" Aleksandry Mak Odpowiedz Link
oczarowana_ulegloscia Re: SPRZEDAM/KUPIĘ/ZAMIENIĘ 13.05.13, 19:10 Jeżeli można zamieścić link do aukcji, na których sprzedaję garść książek - proszę: allegro.pl/myaccount/sell.php Odpowiedz Link
patunki Poszukuję książki 07.06.13, 05:01 "Falenica - moja miłość" Jadwigi Dobrzyńskiej. Odpowiedz Link
jk3377 autor: kacha222 - sprzedam książki 03.08.12, 18:36 Sprzedam książki tzw. literatura babska, kobieca na maila wysyłam listę plus ceny - ZAPRASZAM jestem molem książkowym, syn odziedziczył tego fajnego świrka i mamy masę książek arkasia@poczta.onet.pl Odpowiedz Link
kinder0610 Kupię pilnie! 08.08.12, 16:28 Pilnie kupię "Pokój" Emma Donoghue i "Siostra" Rosamund Lupton. kontakt do mnie hancia06@wp.pl Odpowiedz Link
mapola Kupię - "Niezatapialny. Pełna historia RMS Titanic 05.09.12, 21:00 autor: Daniel Allen Butler szukam dla syna od dłuższego czasu i nic Chętnie odkupię książki polskojęzyczne , albumy ... Wszystko co dotyczy historii Titanica pozdrawiam marta Odpowiedz Link
baranek326 Kupię książki Joanny Bator 10.06.13, 13:26 Najchętniej "Piaskową Górę". Może ktoś posiada i zechce wymienić na kilka tytułów dla kobiet? Odpowiedz Link
jk3377 SPRZEDAM- kolejne książki wyprzedaję-linki 29.07.13, 08:35 KSIĄŻKI- WYPRZEDAŻ- TANIO Odpowiedz Link
agnes181jaw2008 Kupię A. Lingas Łoniewska 04.08.13, 09:21 Kupię ksiązki Agnieszki Lingas- Łoniewskiej. Odpowiedz Link