snowblack 07.03.10, 21:18 mąż stanu specjalnie dla Ave nieByleMąż kaczki przepłoszy NewsWieściową bombą i będzie zapotrzebowanie na solidną firmę, co i na kuń wskoczy i z kunia nie spadnie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
remez2 Re: jak pan wołodyjowski 07.03.10, 21:58 tytanya napisała: > No weź nie obrażaj Pana Michała! Kamińskiego? Odpowiedz Link
tytanya Re: jak pan wołodyjowski 07.03.10, 22:04 remez2 napisał: > tytanya napisała: > > > No weź nie obrażaj Pana Michała! > Kamińskiego? TFU!!!! Odpowiedz Link
remez2 Re: jak pan wołodyjowski 07.03.10, 22:15 tytanya napisała: > TFU!!!! Zgiń, przepadnij siło nieczysta. :-) Odpowiedz Link
remez2 Re: jak pan wołodyjowski 07.03.10, 22:23 tytanya napisała: > I gowin z nią! Kempa mać. Odpowiedz Link
airam.as Re: jak pan wołodyjowski 07.03.10, 22:41 remez2 napisał: > tytanya napisała: > > > I gowin z nią! > Kempa mać. > O maj gad! umarłam :) Cóz za słowoTFUrczość :))) Odpowiedz Link
remez2 Re: jak pan wołodyjowski 07.03.10, 22:47 airam.as napisała: > O maj gad! umarłam :) > Cóz za słowoTFUrczość :))) Język wolski, narzecze żUliborskie. Odpowiedz Link
trzecikot Re: jak pan wołodyjowski 07.03.10, 23:57 Już chciałem kęsim, że tu Pana Michała bezecnie postponują, alem doczytał, żem nie pierwszy... tedy czapką do ziemi! Odpowiedz Link
airam.as Re: jak pan wołodyjowski 07.03.10, 21:59 snowblack napisała: > mąż stanu specjalnie dla Ave > nieByleMąż > No ba! że się posłużę skradzionym wyrazem.... Lepszy prezydent tetryk-złośliwiec, analfabeta, anty-patriota, professssor od socjalistycznych dyrdymałów? niż taki na kuniu? A też mały....niski znaczy ;P Odpowiedz Link
ave.duce Re: jak pan wołodyjowski 07.03.10, 22:36 Czuję się zaszczycona łaskawą pamięcią (choć wolałabym ... obie wiemy, co), ale ... wzrost słuszny cenię sobie u płci przeciwnej. Ani mi zatem w głowie Wołodyjowski, Putin lub jaki inny Cruise. :p Odpowiedz Link
airam.as Re: jak pan wołodyjowski 07.03.10, 22:42 ave.duce napisała: > ... wzrost słuszny cenię sobie u płci przeciwnej. > To się słusznie zgadzamy :) Odpowiedz Link
remez2 Re: jak pan wołodyjowski 07.03.10, 23:04 ave.duce napisała: > Damy na mszę? :) Szanowne panie, przykry mi to stwierdzić, nie znają się na gospodarce magazynowej. Odpowiedz Link
remez2 Re: jak pan wołodyjowski 07.03.10, 23:20 ave.duce napisała: > Ty się znasz, Remezie? Cośkolwiek, Ave.duce. Odpowiedz Link
ave.duce Re: jak pan wołodyjowski 08.03.10, 00:34 remez2 napisał: > ave.duce napisała: > > > Ty się znasz, Remezie? > Cośkolwiek, Ave.duce. > Ach, tak, Remezie2? :p Odpowiedz Link
remez2 Re: jak pan wołodyjowski 08.03.10, 00:46 > Ach, tak, Remezie2? Tak sądzę ale może SIĘ przeceniam? Odpowiedz Link
ave.duce Re: jak pan wołodyjowski 08.03.10, 11:16 W takim razie proszę mi wyjaśnić, o co z tą gospodarka magazynową chodziło? Zdanie brzmiało > Damy na mszę? :p Odpowiedz Link
airam.as Re: jak pan wołodyjowski 08.03.10, 11:28 ave.duce napisała: > W takim razie proszę mi wyjaśnić, o co z tą gospodarka magazynową chodziło? > > Zdanie brzmiało > Damy na mszę? > > :p Może o WMS mu chodziło? To ja się znam, Remezie, wypraszam sobie takie uwagi :) Odpowiedz Link
airam.as Re: WMS? A co to takiego, u licha? ;) 08.03.10, 15:28 Warehouse Management System :) Odpowiedz Link
ave.duce Re: WMS? A co to takiego, u licha? ;) 08.03.10, 16:12 I to obraża damy albo nie? ps. Remez2 to gentleman! :p Odpowiedz Link
snowblack Re: jak pan wołodyjowski 08.03.10, 12:35 pewno chodziło o upychanie facetów na półce im krótsi - tym więcej per półka się zmieści Odpowiedz Link
airam.as Re: jak pan wołodyjowski 08.03.10, 12:42 Ale jak będą tak poupychani za bardzo, to proces dostępu, identyfikacji i kompletacji będzie utrudniony :) Odpowiedz Link
airam.as Re: Nie lepiej od razu do pudła? ;) 08.03.10, 15:29 Ale pudła też muszą mieć..koT :) Odpowiedz Link
ave.duce Re: Nie lepiej od razu do pudła? ;) 08.03.10, 16:21 To by było znęcanie się nad zwierzętami! Never! Bez kota albo do paki! :p Odpowiedz Link
airam.as Re: Nie lepiej od razu do pudła? ;) 08.03.10, 16:35 O dżisas! Dobra, bez kota i do paki. Nie ma żadnego "ablo-ablo". ps. Uciekam na razie :) Odpowiedz Link
airam.as Re: jak pan wołodyjowski 08.03.10, 06:37 ave.duce napisała: > Damy na mszę? :) > > :p Przekażę pocztylionem :) Odpowiedz Link
airam.as Re: jak pan wołodyjowski 08.03.10, 12:48 ave.duce napisała: > To nie pójdziemy? > > :p Nooo, nie wiem sama.... "za kompanię" mogę iść, ale generalnie to ja sie nie nadaję na takie imprezy ;/ "Uraz" z dzieciństwa, przejawiający się tym, że na samą myśl pójścia i uczestniczenia dostaję niepohamowanej śmiechawy. Serio. Odpowiedz Link
ave.duce Re: jak pan wołodyjowski 08.03.10, 15:24 Serio "pomijam", przynajmniej na razie > co ja z Tobą mam! Ani nie damy... na mszę, ani damy nie... pójdą ;) Ostro zmierzasz do tego, żeby zmusić mnie do wymamrotania, że MY nie DAMY! ;) :p Odpowiedz Link
airam.as Re: jak pan wołodyjowski 08.03.10, 15:31 ave.duce napisała: > > Ostro zmierzasz do tego, żeby zmusić mnie do wymamrotania, że MY nie DAMY! ;) > > :p Mów to "wo wieś głos", jak Majakowski! :) Nie DAMY! :) Odpowiedz Link
airam.as Re: jak pan wołodyjowski 08.03.10, 16:51 ooo..... Ooooooooodwrócenie kota ogonem? Wrażliwa jestem na to, wręcz przewrażliwiona :) Pa! buźka! do wieczora, zamykam kompa! Odpowiedz Link
ave.duce Re: jak pan wołodyjowski 08.03.10, 19:25 Do odwracania kota ogonem konieczny jest worek. Masz? :p Odpowiedz Link
airam.as Re: jak pan wołodyjowski 08.03.10, 19:37 Hmmm, worek? Chwila, chwila, ale nie jarzę jednak.... :) Odpowiedz Link
remez2 Re: jak pan wołodyjowski 09.03.10, 09:24 airam.as napisała: > Nie kupuję...:( > > I co teraz ? Płacisz 200 zł. Odpowiedz Link
airam.as Re: jak pan wołodyjowski 09.03.10, 10:13 remez2 napisał: >Płacisz 200 zł. > Jako kara, prowizja czy abonament? ;) Odpowiedz Link
remez2 Re: jak pan wołodyjowski 09.03.10, 11:23 Jako kara, prowizja czy abonament? Dotacja dla TOZ rekompensująca fakt, że nie chcesz kupić kota. Sam kot kosztuje 67,50 zł. Zmieniasz zdanie? Odpowiedz Link
ave.duce Re: jak pan wołodyjowski 09.03.10, 13:11 W obu postach opuściłeś na początku 1 > coś z klawiaturą czy ze wzrokiem? :p Odpowiedz Link
remez2 Re: jak pan wołodyjowski 09.03.10, 13:29 ave.duce napisała: > W obu postach opuściłeś na początku 1 > coś z klawiaturą czy ze wzro > kiem? Taktyka zachęcania. Odpowiedz Link
ave.duce Re: jak pan wołodyjowski 09.03.10, 13:42 Jak z tymi nieczytelnymi umowami, np., kredytowymi? Potem się dopisze? :p Odpowiedz Link
airam.as Re: jak pan wołodyjowski 09.03.10, 15:49 remez2 napisał: > ave.duce napisała: > > > W obu postach opuściłeś na początku 1 > coś z klawiaturą czy ze wzrokiem? > Taktyka zachęcania. > Nie ma mowy! Ustalacie warunki beze mnie, a ja się tak nie bawię. Umowa to umowa. Mam abonament. Odpowiedz Link
airam.as Re: jak pan wołodyjowski 09.03.10, 15:48 remez2 napisał: > Jako kara, prowizja czy abonament? > Dotacja dla TOZ rekompensująca fakt, że nie chcesz kupić kota. Sam kot kosztuje > 67,50 zł. Zmieniasz zdanie? > Spox, może być. Zrobię jak ten Szkot podczas mszy. Nie miał drobnych - to dał 20 funtów. Podczas każdej kolejnej mszy w kółko powtarzał: ja juz wykupiłem abonament. :) Odpowiedz Link
remez2 Re: jak pan wołodyjowski 09.03.10, 16:24 Zrobię jak ten Szkot podczas mszy. Nie miał drobnych - to dał 20 funtów. Podczas każdej kolejnej mszy w kółko powtarzał: ja juz wykupiłem abonament. Jeżeli to ten sam, który zgubił 2 pensy i powiedział o tym sąsiadom - dzięki czemu powstały słynne szkockie groty - to się nie liczy. W święta abonament nie działa. Odpowiedz Link
airam.as Re: jak pan wołodyjowski 09.03.10, 16:26 Nie nooooooo, jaki ten sam?! Za kogo Ty mnie masz? :) Odpowiedz Link
remez2 Re: jak pan wołodyjowski 09.03.10, 16:44 airam.as napisała: > Nie nooooooo, jaki ten sam?! > Za kogo Ty mnie masz? Za bardzo przyzwoitą osobę. Ale szkoccy znajomi to już inna bajka. Jak mawiał św. Piotr podczas gry w pokera: "Panie Boże, bez cudów bo to gra na pieniądze". Odpowiedz Link
ave.duce Re: jak pan wołodyjowski 09.03.10, 21:24 Kto jak kto, ale św. Piotr powinien wiedzieć, że "dutki to nie wszystko"! :p Odpowiedz Link
sclavus Re: jak pan wołodyjowski 08.03.10, 12:35 ... a panowie do pubA... póki palić jeszcze wolno... ;p Odpowiedz Link
remez2 Re: jak pan wołodyjowski 07.03.10, 22:44 ave.duce napisała: > Ani mi zatem w głowie Wołodyjowski, Putin lub jaki inny Cruise. Adiutant Napoleona: "Jestem od pana wyższy". "Nie, jesteś jedynie dłuższy ale zaraz możemy to wyrównać". Odpowiedz Link
ave.duce Re: jak pan wołodyjowski 07.03.10, 22:53 Adiutant idiota > natychmiast do skrócenia! ;) :p Odpowiedz Link