gat45 25.04.10, 07:50 Współczuję Panu. Na razie tyle, bo oburzony i zraniony człowiek może napisać coś, czego później będzie żałował. Wolę, żebym to nie ja była żałosna. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vargtimmen Pani Gat 25.04.10, 16:23 Pani Gat... czy zobaczyła Pani swoje forum moim okiem i to, co Pani zobaczyła Panią tak oburzyło i zraniło? Czy wytłumaczyła Pani już Pani Ave, jaką rolę w rozwalaniu forów spełnili rozmaici wielonickowcy obojga płci, związani z tym forum serdecznymi więzami? Nie ranią Panią pomówienia, obelgi, obmowa ludzi spoza tego forum, żenujące posty o politykach, np. wywlekające ich prywatne zdjęcia do obśmiania... co Panią zraniło dzisiaj? Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Pani Gat 26.04.10, 10:34 Worgti, mordo Ty moja, post Pani Gat skierowany był do ludzi inteligentnych. Dlatego z niekłamanym zdumieniem zauważyłem, że na niego odpowiedziałeś. Odpowiedz Link
mordo_ty_moja Re: Panie Wielgusie wielce miły 26.04.10, 13:58 bardzo proszę, moją mordę zostawic w spokoju Bo to moja morda jest a nie jakiegoś Worgti pozdrawiam tw_wielgus napisał: > Worgti, mordo Ty moja, Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Panie Wielgusie wielce miły 26.04.10, 14:35 Skarcony wycofuję się z podkulonym ogonem... A powiedzenie - "pysku ty mój przebrzydły" - nie jest zastrzeżone? Tym razem wolę zapytać przed użyciem. Odpowiedz Link
mordo_ty_moja Re: Panie Wielgusie wielce miły 26.04.10, 17:09 Pysk oraz wszelkie insze części ciała proszę używać wedle chęci i potrzeb jedynie mordę zaadoptowałam kiedys w czasie wyborów i juz tak ze mną została biedaczka Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Panie Wielgusie wielce miły 26.04.10, 17:16 Z troskliwością i wielką dbałością o estetykę słowną będę używał zamiennie "pyska", z "gębą" ze szczególną ostrożnością omijając "mordy"...;P Odpowiedz Link
trzecikot Re: Panie Wielgusie wielce miły 26.04.10, 17:49 Japa. Tylko japa. Japa ma cóś z pupy... Odpowiedz Link
ave.duce Re: Pani Gat 26.04.10, 14:32 Wybacz mu. Zmylił go tytuł wątku. Pawłow i takie inne. Kładę to na karb zaślepienia. :p Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Pani Gat 26.04.10, 14:36 Skoro prosisz.... niechętnie, z bólem serca i powłócząc nogami. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Pani Gat 26.04.10, 15:16 Na osłodę > NICZYJE DNI Włóczykije, włóczykije Jak się wam na świecie żyje? Stare porzucacie miejsca By gdzie indziej szukać szczęścia Odkrywacie tajemnicę, Która się nazywa życiem. Dni są piękne i niczyje, Kiedy jesteś włóczykijem. Błyskawica tańczy z gromem, Ona włóczykija domem. Włóczykije, włóczykije Jak się Wam na świecie żyje? Tadeusz Woźniak & Bogdan Chorążuk :p Odpowiedz Link
dziewica_konsystorska Re: Oani Gat! Niech będzie! 26.04.10, 12:17 dziewica_konsystorska napisała: > Koncert! Bach! Odpowiedz Link
vargtimmen Re: Oani Gat! Niech będzie! 26.04.10, 15:11 Och, to zaszczyt gościć panią Dziewicę w wątku pod wezwaniem :) Muzycznie będzie? ;) Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Oani Gat! Niech będzie! 26.04.10, 15:21 Uzurpujesz sobie prawo bycia gospodarzem..?! Odpowiedz Link
vargtimmen Re: Oani Gat! Niech będzie! 26.04.10, 15:42 tw_wielgus napisał: > Uzurpujesz sobie prawo bycia gospodarzem..?! > Nie, ale zdaje mi się, że jestem, niejako, patronem tego wątku, dlatego cieszy mnie, że jest on zaszczycany przez osoby tak zacne :) Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Oani Gat! Niech będzie! 26.04.10, 16:48 Honorowy patronat, tak to jest coś co można Ci przyznać w tym wątku. Ja tam bym nie był z tego faktu dumny ale Ty rób jak uważasz. Odpowiedz Link