tw_wielgus 13.05.10, 13:35 ...wyjeśże z komórki! Już po burzy! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
inna57 Boisz się burzy ? 13.05.10, 13:48 Nie żartuj. Twoja Pani B. to rozumiem bo też mam w rodzinie taki jeden egzemplarz który wyczuwa burzę z odległości 100 km i najchętniej chowa się w wannie lub szafie. Moje czterołapowce wielbiły burzę siadały w oknie i przy każdej błyskawicy mrużyły oczy jakby fotki robiły ;) Odpowiedz Link
trusiaa Re: Ja?! Skąd Ci to przyszło do głowy? ;) 13.05.10, 13:53 No wyjdź... wyjdź... patrz, takie mam dla Ciebie - ochronne :) Odpowiedz Link
ave.duce Nie mogie ;( 13.05.10, 14:12 ps. nie dość, że nie mogie, to w TYM od Ciebie nie wyglądałabym tak przystojnie jak ś.p. Lech Prezydent Aleksander Kaczyński, pseudonim konspiracyjny Górnik > :p Odpowiedz Link
ave.duce Treaz jest Pi$kur$ na "elegancję" > 14.05.10, 08:56 Pi$mak Janke uładzający pytania ... żeby nie zdenerwować "żałobnika". juljas.net/s24/jaroslaw-kaczynski/album/dsc_0021.jpg.html :p Odpowiedz Link
ave.duce Za Twoją radą wyszłam z komórki i poszłam na FK, 13.05.10, 16:08 gdzie popełniłam kilka postów, starając się erudycją dorównać (bezskutecznie, of koz!) pewnej Miss Intelektu Forów Wszelakich. I co? Z miejsca ukazał mi się Kopernik jako kobieta, choć osobiście przekonałam się na 100%, że owa Kopernik była facetem! Klika działa bez pudła! ps. a z komórki nie mogłam wyjść, bo pilnowałam ładowarki (choreografia by Tytanya!) > :p Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Za Twoją radą wyszłam z komórki i poszłam na 13.05.10, 17:11 Toż to wspaniała maszyneria. Czy drewno też potrafi porąbać..?! Odpowiedz Link
ave.duce Re: Za Twoją radą wyszłam z komórki i poszłam na 13.05.10, 17:22 No coś Ty! To wysokospecjalistyczna siła! ŁADOWARKA to nie RĘBACZKA ani PILARKA! ;) :P Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Za Twoją radą wyszłam z komórki i poszłam na 13.05.10, 18:12 Łe... to ja zaczekam na następną generację. Odpowiedz Link
trzecikot Re: Za Twoją radą wyszłam z komórki i poszłam na 13.05.10, 18:45 Czy to jest ładowarka czołowa, czy podsiębierno-zasięrzutna? Odpowiedz Link