03.07.21, 09:54
Narcystyczny tekst. Z mechanizmem zaprzeczania, bo krzyczy ze już nie krzyczy. I modli się do siebie Marii. Mechanizm projekcji. Przypisywanie innym swojego obrazu świata. Cała treść teledysku z szablonu kolonizacyjnego. Bunt? narcyziątka skaczą jak im panowie swiata zagrają. I nigdy nawet pol kroku inaczej.

Umie tylko w miłośc. Heh coz za feminizm. Przecież to wszyscy wiedzą. Tylko widać nie wyszło więc swoim resentymentem trzeba zemścić się na świecie.

"zwijam flagi transparenty palę mapy burzę mosty" Dokładnie Marysiu. Jak armia okupacyjna. I rozwijasz. Swoją? nie, tylko tą którym służysz napędzana resentymentem
Obserwuj wątek
    • dotera Re: Ave Maria 03.07.21, 10:03
      Gdy feministki zbudują swój świat, ich córki obudzą się w piekle, który im stworzyły.

Dlaczego? Bo w tym nie chodzi o wolność pozytywną. Jak być silną kobietą. W tym chodzi o grzanie resentymentów z zemsty. Dziś jest coraz więcej rozczarowanych kobiet im więcej feminizm napierdala. W USA rośnie liczba samobójstw kobiet po 50tce.
      • dotera Re: Ave Maria 03.07.21, 10:08
        Naprawdę światem kobiet jest rzeczywistość USA dzisiejsza? To czemu tyle tłustych bab drze się na ulicy. A tylko to budujecie. Swiat najdzikszego kapitalizmu, bo takiego w ktorym będzie rzadzić tylko garstka globalnych panów. Ktorzy jak cie wyruchają dadzą ci jałmużnę gwarantowaną zebyś dociągnela do smierci.
        • dotera Re: Ave Maria 03.07.21, 10:11
          Ta flaga LGBT przed ambasadą USA jest tylko po to. Oni to mają rozpisane w swojej agendzie kolonizacyjnej. Tak szukają uzytecznych idiotów. Wprost są rozpisane instrukcje dla propagandzistów z centrali
          • dotera Re: Ave Maria 03.07.21, 10:14
            Nie lubi jaśnie państwo poslkich chłopów bo im przecież przodków zażynali rzekomo. Jak ich zlikwidujesz będziesz umierać z głodu. Gdy zabraknie ludzi do roli, a rolnikom brakuje zon, na globalnym rynku zywności będą takie zawieruchy dodajac jeszcze zmiany klimatyczne ze będzie głód w przeciągu dekady. A ziemia nie orana nie uruchomi się w jeden sezon.
            • metafoe Re: Ave Maria 03.07.21, 11:54
              ojojojoj. dziewczyny nie chcą słuchać mędrca euforyka.
              • dotera Re: Ave Maria 03.07.21, 12:01
                Nigdy nie chciałem zeby ktoś mnie słuchał. a tym bardziej zwłaszcza dziewczyny. Nie lubię odpowiedzialności i władzy . Bo jakbym miał nastraszyć jakiegoś faceta to by mi nie przeszkadzało.
                • metafoe Re: Ave Maria 03.07.21, 12:06
                  boooo!
                  • dotera Re: Ave Maria 03.07.21, 12:10
                    Bo dziewczyn i tam nie za dużo. Teledyski i muzyka facet. Wiekszość stanowisk facet. Kobiety od make up i tego typu spraw. A za ideologią sto procent stoi rada sprytnych meczyzn.
                    • metafoe Re: Ave Maria 03.07.21, 12:12
                      tak, bo kobieta instynktownie garnie się pod męskie skrzydła
                      stuknij się w czółko, beznadziejny mizoginie
                      • dotera Re: Ave Maria 03.07.21, 12:14
                        Pani mowi kobieta. A ja nie o kobiecie. Ja najczesciej o resentymencie na ktorym gra władza.
                        • metafoe Re: Ave Maria 03.07.21, 12:16
                          a kobiety głupie dają się wodzić za waginę.
                          głupie, że z wami w ogóle gadają jeszcze.
                          • dotera Re: Ave Maria 03.07.21, 12:19
                            Kobiety i mezczyzni.
                            • metafoe Re: Ave Maria 03.07.21, 12:22
                              że mężczyźni dali się ponieść obietnicy o powrocie kobiety udomowionej -
                              to jest akurat jasne.
                              • dotera Re: Ave Maria 03.07.21, 12:25
                                Nie wiem czy dali się ponieść.

Pytanie czemu ciągle obwiniają mezczyzn za nieudomowienie, skoro same nie chca udomowienia.
                                • metafoe Re: Ave Maria 03.07.21, 12:27
                                  obwiniają - stuknij się again.
                                  • dotera Re: Ave Maria 03.07.21, 12:29
                                    kobieta zostawia rodzine. Feminizm i oskar za Godziny

mezczyzna zostawia rodzine. Łajdak.

I tak jest przy kazdym rozstaniu
                                    • metafoe Re: Ave Maria 03.07.21, 12:31
                                      daj pan spokój i wracaj do swoich świętojebliwych joginów
                                      • dotera Re: Ave Maria 03.07.21, 12:32
                                        Namaste SHiva

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka