gat45 08.06.10, 14:08 i żadnej "@" od niej nie dostali. Obrażamy się ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tw_wielgus Re: Do tych, co nie są na krótkiej liście Wodzowe 08.06.10, 16:48 Nie, oczywiście, że nie... Odpowiedz Link
leniwa_lady Re: Do tych, co nie są na krótkiej liście Wodzowe 08.06.10, 16:50 Gat, co tam lista Wodzowej, nie warto sie obrażać ja dostałam od pewnej @ taką @ a, że karty pewnemu wrózbicie powiedziały: Że Jarosław Kaczyński wkrótce przemówi swoim starym, pełnym jadu, głosem. - Ambicje wezmą górę nad żałobą - czyta z tarota, jak z nut Ryszard. - Zacznie się znowu ubliżanie innym, to będą mocno nietaktowne wypowiedzi. i, że pewna wrózbitka mnie pocieszyła: Słońce w kosmogramie Jarosława Kaczyńskiego odbiera teraz nieharmonijne planetarne wpływy, które czynią jego zwycięstwo mało prawdopodobnym. pocieszyli mnie to jasno przyszłośc widzę Ty też Gat patrz jasno w przyszłość a na pewno Cię mile kiedyś zaskoczy Odpowiedz Link
ave.duce Jakim prawem? Wolskim! czyli KA-DUKA. 08.06.10, 17:47 Byłam pewna, że to moje ... Ok, czekam na odwet, Pani Prezydent. :p Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Do tych, co są ... 08.06.10, 17:25 Dama z gronostajem? Przepraszam za naiwność pytania, ale w sztuce nie obytym. Odpowiedz Link
gat45 Re: Do tych, co nie są na krótkiej liście Wodzowe 08.06.10, 17:06 Trudno. Będę musiała się obrazić sama. A że nie mam żadnej wprawy, to nie wiem, jak mi to wyjdzie. Ale starać się będę dzielnie ! A co ! Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Do tych, co nie są na krótkiej liście Wodzowe 08.06.10, 17:10 Skoro postanowiłaś, nie pozostaje nam nic innego, jak trzymać za Ciebie kciuki abyś w tym postanowieniu wytrwała. Odpowiedz Link
gat45 Re: Do tych, co nie są na krótkiej liście Wodzowe 08.06.10, 17:14 Liczę nie tylko na zachęty, ale na prawdziwe rady i porady obrażalskich z przeszłością. Ja debiutuję, będę wdzięczna za pomoc. Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Do tych, co nie są na krótkiej liście Wodzowe 08.06.10, 17:23 A jednego, już nie żyjącego, przykładu mało? Sztukę obrażania się miał opanowaną do perfekcji, gorzej ze sztuką latania. Odpowiedz Link
jola.iza1 Re: Do tych, co nie są na krótkiej liście Wodzowe 08.06.10, 17:11 Ty się nie obrażaj, Ty myśl o prezydencji, tak sobie myślę:) Rewolucję robi ??:) Odpowiedz Link
blind_as_a_bat Ah! ça ira, ça ira, les aristocrates a la lanterne 09.06.10, 00:31 www.youtube.com/watch?v=rauZMrXqRu0&feature=related Odpowiedz Link