airam.as 12.06.10, 18:18 stojące powietrze w miejscu i ... wysiadam... www.youtube.com/watch?v=VH7c8bsv0Uc&feature=related Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olga_w_ogrodzie Re: Upał... 12.06.10, 18:24 a wiesz co się od upału robi ? vide "Upadek" z Douglasem. nie chwyć Ty za broń. Odpowiedz Link
airam.as Re: Upał... 12.06.10, 18:53 olga_w_ogrodzie napisała: > > nie chwyć Ty za broń. Nieee. no jaka broń,jak czlowiek oddychac nawet nie ma czym i jak.. Fakt...upadek ;) Proszę o parę kropli! Deszczu! www.youtube.com/watch?v=z4AH15D1dY4 Odpowiedz Link
gat45 A u mnie :)))))))) 12.06.10, 18:28 france.meteofrance.com/france/meteo?PREVISIONS_PORTLET.path=previsionsdept/DEPT45 nawet ogrodu nie muszę podlewać, niebiosa mnie wyręczają :)))) Odpowiedz Link
airam.as Re: A u mnie :)))))))) 12.06.10, 18:40 Zimnice macie...No to , to wasze przeszlo do nas....oj, nietopsze, netopsz.... że to zawsze mnie i tak dosięgnie to, od czego zawsze uciekam...nawet pogoda teraz ... :) Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: A u mnie :)))))))) 19.06.10, 21:07 "Dni znużone jak muły wloką się po wybojach i w żaluzje pukają. Upał przyszedł z ogrodu i zamieszkał w pokojach, och, jak pragnę twego serca z lodu." - Lilka napisała. się zdaje, że na zewnątrz nie jest źle, ale u mnie na chacie już nie do wytrzymania się tak nagrzały mury. jakże rozkosznie musi być teraz w moich stronach morskich nad. Odpowiedz Link
gat45 Re: A u mnie :)))))))) 19.06.10, 21:17 A ja mam na sobie gruby sweter i właśnie włożyłam wełniane skarpety. Bo mi stópki zlodowaciały. Odpowiedz Link
wiewiorzasta Re: Upał... 12.06.10, 20:30 Idzie chłodek. A pókico: www.youtube.com/watch?v=EKQ2HU2iA8M Odpowiedz Link
inna57 Re: Upał... 14.06.10, 15:48 A co ja mam powiedzieć, żar mi się z nieba leje od tygodnia. skromne 38 około 14-stej. Klima nie daje rady. Odpowiedz Link
airam.as Re: Upał... 14.06.10, 18:02 No ładnie sie obiboczysz, nie ma co! A ludzie tu tyrać muszą jak te woły.... ...dobrze że deszcz JEDNAAK spadł...ulga. A Ty się tam tera męcz w tym swoim upale :-D ps. miłego wypoczynku :) Odpowiedz Link