trusiaa 07.12.10, 11:08 I srebro i złoto to nic, Chodzi o to, By szczęśliwym być i więcej nic! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
panidemonka Re: Frytki 07.12.10, 13:20 Trusia :) Nie Bóg skarze kartofle! Podobno tak mawiali Indianie kiedy biali kazali im jeść kartofle zamykając ich w rezerwatach i ograniczając możliwość polowania na bizony. Gdzieś to wyczytałam, ale nie pamiętam gdzie. Kartofle są dla mnie jadalne tylko w dwóch wersach: Placki lub z ogniska. Odpowiedz Link
lumpior Ale z wkładką /ze ścierwa/ i.... 07.12.10, 14:04 www.youtube.com/watch?v=PBZoCwiQ-cM Odpowiedz Link
ave.duce Re: Frytki 07.12.10, 16:54 Czy "wójek" to żywy wyraz zmiany i ewolucji języka? Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Frytki 07.12.10, 17:13 Dokładnie tak... We współczesnym świecie bardziej jest mi do życia potrzebna znajomość z komputerem niż z zasadami ortografii. Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Frytki 07.12.10, 17:24 Obawiam się, że tempo zmian wymaga poświęcania się jakiejś konkretnej dziedzinie. W języku polskim niech się specjalizują humaniści, niech go pieszczą , głaszczą i niech bedą dumni z tego, że nie zdarza im się robić błędów ortograficznych. Ustępuję im tu miejsca też wszakże muszą z czegoś czerpać zadowolenie. Ciekawe tylko jak sobie radzą ze składnią jezyka C++ Odpowiedz Link
ave.duce Re: Frytki 07.12.10, 17:29 1. errare humanum est > każdy popełnia błędy, chyba że nic nie robi ;) 2. C++ to Twój język ojczysty? Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Frytki 07.12.10, 17:40 W pewnym sensie tak. Bardzo przy tym użyteczny i nie wybacza błędów tak jak język polski. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Frytki 09.12.10, 14:36 Spasibo, diewoczka! :) ps. a donos gdzie i na kogo? Odpowiedz Link
trusiaa Re: Frytki 13.12.10, 08:53 Jesoooo... Buuuuuuuuuuuu... A ja właśnie z frytkami Odpowiedz Link
trusiaa Re: Frytki 13.12.10, 14:34 I tu mam zagwozdkę - powiem: Tak, oczywiście! To się dowiem, że źle, bo winno być na starym silnikowym. Nie poffiem. Y-Y. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Frytki 14.12.10, 15:38 Czy to nie na/żarta/ch agentka z oddziału Squirrelsów?! Odpowiedz Link
trusiaa Re: Frytki 16.12.10, 14:42 ave.duce napisała: > Czy to nie na/żarta/ch agentka z oddziału Squirrelsów?! Zażarta, jeżeli już - jak się za coś bierze, to z pełnym zaangażowaniem. Frytki mojego wynalazku - z odstraszaczem konsumentów postronnych a niepożądanych. Odpowiedz Link