tw_wielgus 14.03.11, 18:59 szaleńczo odważnej. O imieniu Marzanna lub zbliżonym. Charakteryzującej się słabą umiejętnością pływania. Celem przeprowadzenia corocznego, cyklicznego eksperymentu. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
damakier1 Re: Poszukuję Pani w wieku dowolnym, 14.03.11, 19:05 Bardzo a bardzo do imienia Marzanna zblizone jest imię Anwad. Wiek też ma dowolny. Nie wiem, jak z pływaniem, ale damy radę! Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Poszukuję Pani w wieku dowolnym, 14.03.11, 19:12 Sorry, musi być ochotnik(czka) Odpowiedz Link
czan-dra Re: Poszukuję Pani w wieku dowolnym, 14.03.11, 19:14 tw_wielgus napisał: > Sorry, musi być ochotnik(czka) To się ją wypchnie przed szereg.... Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Poszukuję Pani w wieku dowolnym, 14.03.11, 19:22 A jeżeli po fakcie odwoła i do sądu nas poda? Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Poszukuję Pani w wieku dowolnym, 14.03.11, 19:40 No i tutaj mam spory problem prawny. Czy oskarży nas o molestowanie i doprowadzenia do stanu ochotniczenia wbrew własnej woli. czy też pojadą nam z innego paragrafu. Odpowiedz Link
czan-dra Re: Poszukuję Pani w wieku dowolnym, 14.03.11, 19:51 Sama z nieskrępowanej woli, wyszła przed szereg, mało tego, tak się wyrywała do ochotnictwa że poraniła trzech innych ochotników, a co do innego paragrafu, to jej wina że nie uczęszczała na naukę pływania, tylko szlajała się pod jakimś pałacem, i coś tam paliła... Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Poszukuję Pani w wieku dowolnym, 14.03.11, 20:14 Nie wiem czy sądy dadzą nam wiarę. Byłem parokrotnie notowany przez dzielnicowego, mam parę niezapłaconych mandatów za złe parkowanie. Jak nie znajdziemy wiarygodnych światków marnie to widzę. Odpowiedz Link
wanda43 Re: Poszukuję Pani w wieku dowolnym, 15.03.11, 17:55 > Bardzo a bardzo do imienia Marzanna zblizone jest imię Anwad. Wiek też ma dowol > ny. Ta cholera zrobila sobie nicka z anagramu mojego. Juz samo to mnie wkurza! Utopić! Odpowiedz Link
tojajurek Re: Poszukuję Pani w wieku dowolnym, 14.03.11, 20:10 A o równouprawnieniu pci to Sz. Kolega coś słyszał? I o zakazie dyskryminacji? Domagam się rozszerzenia oferty o panów noszących imię Marian (albo podobne lub inne). Jak się domyślam - chodzi o doświadczalne wbrykniecie do wody. Aliści nie widzę powodu, aby to musiał być ochotnik. Kilku kandydatów widzę od ręki. Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Poszukuję Pani w wieku dowolnym, 14.03.11, 20:15 Możemy zastosować parytet. Chociażby 50/50. Co mi tam... Odpowiedz Link
ave.duce Re: Poszukuję Pani w wieku dowolnym, 14.03.11, 20:38 To ja też mam ochotnika ;) Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Poszukuję Pani w wieku dowolnym, 14.03.11, 21:37 Ledwie zdążyłam się ucieszyć, ze mimo wieku mam jeszcze branie, ale zaraz mnie zastopowało, bo pływam jak ryba. Względem parytetów proponuję utopić babochłopa lub jakiego metroseksualnego, będzie dwa w jednym. Trza oszczędzać na materiale. Kryzys... Odpowiedz Link
blind_as_a_bat Re: Trafiona, zatopiona? ;) 15.03.11, 18:24 Jednostka pływająca? Szczury zdążyły zwiać? ;-) Odpowiedz Link
magdolot Re: :( 15.03.11, 19:06 W chwili obecnej topienie kogokolwiek, ochotnika czy nie, byłoby grubym nietaktem. W związku z globalizacją wiosna przyjdzie i tak. Z Marzenkami od zawsze nie idzie mi, fatum jakieś, i kilka bym chętnie podtopiła, ale jakoś nieładnie tak. Właśniem się wygmerała z ogródka i twarde dowody mam, że ona wiosna idzie. Roślinki pod badziewiem już prowadzą działalność wiośnianą. Przebiśniegi i krokusy zaiwaniają na całego. Tulipany się ryją, orliki wypuszczają listki i fszystko nabrzmiewa, hej! Odpowiedz Link
dupetek Re: :( 15.03.11, 19:19 Mam podobne doświadczenia ogródkowe! No..., ale jakże to tak, bez Marzanki? Co to za Wiosna?:( Odpowiedz Link
czan-dra Re: :( 15.03.11, 19:57 Dobra, zgłaszam się na ochotnika, ale pod pewnymi warunkami, nie wolno przytrzymywać mi głowę pod wodą dłużej niż pół pacierza, i z tym paleniem, już od dawna nie palę, ale palący mogą mnie okadzić, tak bym dymiał, no to co, może być? Odpowiedz Link
dupetek Re: :( 15.03.11, 20:05 Kandydatury proszę zgłaszać na adres podany przez TW Wielgusa i czekać na decyzję komisji!:) Odpowiedz Link
ploniekocica Re: Poszukuję Pani w wieku dowolnym, 15.03.11, 20:08 tw_wielgus napisał: > szaleńczo odważnej. > > O imieniu Marzanna lub zbliżonym. > Charakteryzującej się słabą umiejętnością pływania. > Celem przeprowadzenia corocznego, cyklicznego eksperymentu. No jak to? Jak to? Przecież jest Marzenka jak ta lala. Wiek dowolny i na dodatek lepszy w garści. Odpowiedz Link
ploniekocica Re: Poszukuję Pani w wieku dowolnym, 15.03.11, 20:32 ewa9717 napisała: > No to po chłopie... Sam tego chciałeś, Grzegorzu Dyndało aka Wielgusie. I nie powiem, że mi go żal! Należało się! Odpowiedz Link
czan-dra Re: Poszukuję Pani w wieku dowolnym, 15.03.11, 20:17 A który odważny ją wepchnie do wody? Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Poszukuję Pani w wieku dowolnym, 15.03.11, 20:34 Jeden, nawet najodważniejszy, sam rady nie da... Pomożecie? Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Inicjator. To oczywiste. Odważny jest. 15.03.11, 21:22 Może moja ulubiona Yoda, kotka znajda, obecnie princessa de la wioska, piękna Chilijka chłopu radość życia przywróci? www.youtube.com/watch?v=eL5duzPvn-I Oglądać koniecznie z podkładem muzycznym ;) Odpowiedz Link
dupetek No, no! 15.03.11, 21:23 Płonąca kocica się obnażyła???:)) Ochotniczka mi się podoba i będę przekonywał TeWu za tą kandydaturą, nie Czandrą. Odpowiedz Link
czan-dra Re: No, no! 16.03.11, 16:52 I bądź tu dobry, to ja zgłaszam się na ochotnika, bez przymusu, wmawiam sobie, że lubię się taplać w marcu, i co, i odrzucić chcą moją kandydaturę, dobra, topcie sobie kogo chcecie, ja zostanę suchy, dobrze Wam tak... Odpowiedz Link
dziewica_konsystorska Re: Kiedy mam przyjść? 16.03.11, 07:57 Ojczyznę wolną racz nam zwrócić Panie! Odpowiedz Link