Dodaj do ulubionych

Prezes Specjalnej Troski

04.05.11, 10:29

Wymaga szczególnej opieki, jak jego tragicznie zmarły brat tez wymagał, tylko, ze tamten miał starczą od siebie opiekunkę, a ten jako samotny musi za opiekunów płacić ,ale nie ze swojej , tylko partyjnej kasy, a ponieważ partie są dotowane z państwowej kasy to za to płacimy my!

www.se.pl/s/photos/thumbnails/114531/kaczynski_wyczyscil_grob_dziadkow_580x467.jpg
Obserwuj wątek
    • ploniekocica Re: Prezes Specjalnej Troski 04.05.11, 10:44
      Dla mnie to zdjęcie jest ni mniej ni więcej, ale, że zacytuje klasyka, porażające.
      Wielokrotnie widziałam polskich polityków z najwyższej (politycznej) półki w sytuacjach prywatnych. Przeważnie gdzieś tam się w tle pętał ochroniarz, czy ochroniarze, ale Prezes Pan jest jedynym, który traktuje ochroniarzy jak służbę.
      Nozesz, dorosły facet prywatnie, a inny dorosły facet krok za nim trzyma nad nim parasol. Skąd w ogóle takie wzorce?
      • ewa9717 Re: Prezes Specjalnej Troski 04.05.11, 10:49
        Bo jełop pewnie nawet parasola otworzyć nie umie.
        A zdjęcie rzeczywiscie zatyka.
        • zapijaczony_ryj Re: Prezes Specjalnej Troski 04.05.11, 16:15
          ewa9717 napisała:

> Bo jełop pewnie nawet parasola otworzyć nie umie.
          > A zdjęcie rzeczywiscie zatyka.

Jak większość jego zdjęć zresztą:
          tiny.pl/hfhw1
      • pan_ryj_zapijaczony_banow_26 Re: Prezes Specjalnej Troski 04.05.11, 15:22
        ploniekocica napisała:

> Dla mnie to zdjęcie jest ni mniej ni więcej, ale, że zacytuje klasyka, poraż
        > ające
        .
        > Wielokrotnie widziałam polskich polityków z najwyższej (politycznej) półki w sy
        > tuacjach prywatnych. Przeważnie gdzieś tam się w tle pętał ochroniarz, czy ochr
        > oniarze, ale Prezes Pan jest jedynym, który traktuje ochroniarzy jak służbę.
        > Nozesz, dorosły facet prywatnie, a inny dorosły facet krok za nim trzyma nad ni
        > m parasol. Skąd w ogóle takie wzorce?

z wyższej półki-patrz n moją sygnaturkę:
        • ploniekocica Re: Prezes Specjalnej Troski 04.05.11, 15:37
          Mnie się to kojarzy z Breżniewem. Nawet ten garnitur zawsze.
          • lumpior Re: Prezes Specjalnej Troski 04.05.11, 16:09
            Napisalem o tym "samym dobru" i dostalem "osla" a takze moge miec prokuratora.PanPrezes istnieje tylko dzieki moherom Rydzyka,ambonom. Och jakie jest uwielbienie dwoch najwazniejszych starych kawalerow:Tadek i Jarek,totalny obciach,smiech.Dziwny jest ten kraj nad Wisła. Kler i PiS to takze firmy Specjalnej Troski,pytam:dlaczego,po co? Gonic oszołomstwo.
            • ploniekocica Re: Prezes Specjalnej Troski 04.05.11, 16:29
              Ja już kilkakrotnie pisałam, także na FzD, że wielu polityków nie jest z mojej bajki, ale to są normalni ludzie. I Bul Komorowski pchający wózek z wnukiem, albo przewracający się na nartach, i Giertych z córeczkami, i Tusk biegający po Sopocie z ochroniarzem za nim, i Napieralski z jabłkami, i nawet Lepper z grabiami na łące, ale czy ktokolwiek jest w stanie sobie wyobrazić Jarkacza w którejkolwiek z tych normalnych czynności - na nartach, z dziecinnym wózkiem, z grabiami?
              Mam wśród swoich znajomych zdziwaczałych na maksa starych kawalerów naukowców, ale i oni robią zakupy, jeżdżą samochodami, albo miejską komunikacją, rozmawiają z ludźmi, chodzą do kina, żyją. Jarkacz to jest zombi nad zombiami. Nie znam nikogo takiego jak on. Na szczęście.
            • zapijaczony_ryj Re: Prezes Specjalnej Troski 04.05.11, 18:40
              lumpior napisał:

> Napisalem o tym "samym dobru" i dostalem "osla" a takze moge miec prokuratora.
              > PanPrezes istnieje tylko dzieki moherom Rydzyka,ambonom. Och jakie jest uwielbi
              > enie dwoch najwazniejszych starych kawalerow:Tadek i Jarek,totalny obciach,smie
              > ch.Dziwny jest ten kraj nad Wisła. Kler i PiS to takze firmy Specjalnej Troski,
              > pytam:dlaczego,po co? Gonic oszołomstwo.

Bo na złym forum napisałeś.Ja na FK zaliczyłem tyle osłów, ze mam zaliczone 26 banów w tym jednego dnia trzy.
              I dlatego tego tematu nie napisałem na FK, bo PiS_dogłowi by mnie wyklikali, Une naczelnego idioty bronią jak....
          • ave.duce Re: Prezes Specjalnej Troski 05.05.11, 13:12
            Łajza.
    • damakier1 Re: Prezes Specjalnej Troski 04.05.11, 11:39
      Właściwie to to zdjęcie wyjaśnia wszystko.
    • blind_as_a_bat Re: Prezes Specjalnej Troski 04.05.11, 22:23
      Prezes to prezes, wiadomo, ale facet za nim - kim trzeba być, aby zgodzić się na taką robotę u takiego pajaca?
    • witekjs Re: Prezes Specjalnej Troski 05.05.11, 00:20
      zapijaczony_ryj napisał:

>
      > Wymaga szczególnej opieki, jak jego tragicznie zmarły brat tez wymagał, tylko,
      > ze tamten miał starczą od siebie opiekunkę, a ten jako samotny musi za opiekunó
      > w płacić ,ale nie ze swojej , tylko partyjnej kasy, a ponieważ partie są dotowa
      > ne z państwowej kasy to za to płacimy my!
      >
      > www.se.pl/s/photos/thumbnails/114531/kaczynski_wyczyscil_grob_dziadkow_580x467.jpg

Piękne jest to zdjęcie i bardzo do niego pasuje ten link...

www.tvn24.pl/-1,1603194,0,1,po-jest-z-nizszej-polki-niz-my,wiadomosc.html
      • pan_ryj_zapijaczony_banow_26 Re: Prezes Specjalnej Troski 05.05.11, 08:18
        witekjs napisał:
        >
        > Piękne jest to zdjęcie i bardzo do niego pasuje ten link...

I dlatego właśnie mam go w swojej sygnaturce, zeby jak najwięcej ludzi zobaczyło,że ten człowiek nie nie tylko jest nienormalny, ale na dodatek to bufon, który wyżej sr. niz d... ma:
        >
        > www.tvn24.pl/-1,1603194,0,1,po-jest-z-nizszej-polki-niz-my,wiadomosc.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka