Dodaj do ulubionych

Szefowo!!!!!!

26.05.11, 20:10
przygarniemy sieroty?
wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80277,9672128,Papiez_rozwiazal_klasztor_Tancerek_Jezusa.html
Obserwuj wątek
    • ave.duce Jeżeli to do mnie w 1/2 ... 26.05.11, 21:06
      to moja osoba zastanawia się, czy ew. przygarnięcie nie zostanie potraktowane wrogie przejęcie.
      • tw_wielgus Re: Jeżeli to do mnie w 1/2 ... 27.05.11, 09:42
        Bez względu na to jak ten czyn opiszą media byłbym za tym żeby przygarnąć to bezdomne kółko taneczne.
        Gotów jestem się zobowiązać do wkopania w ogródku w ziemię ocynkowanej rury (3/4").
        • ave.duce Jesteś gAtowy stawić czoła GRZECHOWI 27.05.11, 10:06
          N. i jego towarzystwu?
          • ave.duce ... czoło ... też :) 27.05.11, 10:08
            • tw_wielgus Re: ... czoło - przede wszystkim. 27.05.11, 10:56

• ave.duce Przekonałeś mnie. Przejmujemy, ale... 27.05.11, 10:57
                razem z Bazyliką albo chociaż z niektórymi jej nieruchomościami.
                • ave.duce Re: Przekonałeś mnie. Przejmujemy, ale... 27.05.11, 15:55
                  ...palec św. Tomasza, ramię belki Dobrego Łotra ...

Bez tego > nie ma zgody!
                  • tw_wielgus Re: Przekonałeś mnie. Przejmujemy, ale... 27.05.11, 16:16
                    No dobra. Umowa stoi tancerki plus teatr, ale bez rekwizytów.
                    • ave.duce Re: Przekonałeś mnie. Przejmujemy, ale... 27.05.11, 16:29
                      Nie interesują Cię kawałki krzyża Chrystusa?!
                      • tw_wielgus Re: Przekonałeś mnie. Przejmujemy, ale... 27.05.11, 16:38
                        Wiem do czego zmierzasz... Dodatkowe pieniądze ze sprzedaży pamiątek. Dobrze kombinujesz Ave, że też ja sam na to nie wpadłem.
                        • ave.duce Re: Przekonałeś mnie. Przejmujemy, ale... 27.05.11, 16:52
                          Grzech nam tego nie wybaczy, jak mu taki interes sprzątniemy z rury ;)
                          • tw_wielgus Re: Przekonałeś mnie. Przejmujemy, ale... 27.05.11, 17:10
                            Bliźniaczki zdradziły. Nie dość, że narobiły mu golizną wstydu to jeszcze pozdrawiały Kaczyńskiego. Teraz postanowił spróbować jeszcze raz. Trzymam za niego kciuki.

Ale ale czy my musimy tak ciągle o tej polityce?
                            • lumpior Nie zapomnij o ..poświeceniu tego obiektu. 27.05.11, 17:18
                              Najlepiej jakis biskup a nawet purpurat,wtedy kase masz pewna a i odbiory techniczne odpadna. No tylko ze ta koniecznosc bedzie zdecydowanie najdrozsza kwotowo i jeszcze nakleczec sie musisz,no nie wspominajac o lizaniu nadgarstka. Pokropek w kraju nad Wisla to podstawa. Ot co.
                              • tw_wielgus Re: Nie zapomnij o ..poświeceniu tego obiektu. 27.05.11, 17:30
                                Będę potrzebował Twojego wsparcia.
                                Trzeba zaprojektować trzepak. Tylko jeżeli się da, to wolałbym z tych samych rur, żeby dwa razy do składu nie jeździć.
                                • lumpior Re: Nie zapomnij o ..poświeceniu tego obiektu. 27.05.11, 18:32
                                  tw_wielgus napisał:

> Będę potrzebował Twojego wsparcia.
                                  > Trzeba zaprojektować trzepak. Tylko jeżeli się da, to wolałbym z tych samych ru
                                  > r, żeby dwa razy do składu nie jeździć.
                                  No nie.Tak powaznie trzepak to rury 1,5:2.o cala.To zalezy od wielkosci /wysokosc i dlugosc/ trzepaka,a to zalezy jakie masz dywany? Zawsze do uslug.
                                  • gat45 Re: Nie zapomnij o ..poświeceniu tego obiektu. 27.05.11, 18:47
                                    Pięknie dziękuję, ale wolałabym trzepak świecki.

Dywan mam jeden, po przodkach. Zaraz zmierzę. Ale jeszcze chciałabym móc sama się na takim trzepaku podwiesić gimnastycznie zwisem swobodnym. Metr 65 długości, 53 kg (no, prawie... Że co ? Że wagę mam źle wyskalowaną ? Że u dochtorów więcej było ? Ja mam taki specjalny system patrzenia na skos i wierzę mojej wadze. W dochtorskie 34 kg sprzed trzech blisko lat też nie uwierzyłam i dlatego żyję !)
        • lumpior Re: Jeżeli to do mnie w 1/2 ... 27.05.11, 10:16
          tw_wielgus napisał:

> Bez względu na to jak ten czyn opiszą media byłbym za tym żeby przygarnąć to be
          > zdomne kółko taneczne.
          > Gotów jestem się zobowiązać do wkopania w ogródku w ziemię ocynkowanej rury (3/
          > 4").
          Zauważam totalny brak wiedzy w temacie wielkosci rury.Rura musi miec średnice 3-4 cala,no raczej 4' bo to dosc opasłe owieczki sa.Rura musi byc bezpieczna,figury beda skomplikowane i dynamicznie wykonywane,wrazenie musi byc...diabelskie. Ot co. Pzdr.
          • tw_wielgus Re: Jeżeli to do mnie w 1/2 ... 27.05.11, 10:55
            No cóż....
            Ze wstydem przyznaję że nie znam się na tego typu ekstremalnych konstrukcjach.
            Ale skoro twierdzisz, że musi być 3- 4 cale to lecę bo Castoramy bo w piwnicy nie mam rur o tej średnicy a z węzła cieplnego nie będę wyrywał...
            • lumpior Re: Jeżeli to do mnie w 1/2 ... 27.05.11, 11:13
              tw_wielgus napisał:

> No cóż....
              > Ze wstydem przyznaję że nie znam się na tego typu ekstremalnych konstrukcjach.
              > Ale skoro twierdzisz, że musi być 3- 4 cale to lecę bo Castoramy bo w piwnicy n
              > ie mam rur o tej średnicy a z węzła cieplnego nie będę wyrywał...
              Jam szkolony jest w takich rurach i innych dziwadlach wiec reaguje zdecydowanie.Widze ze przyjąles to za pozytyw,o dzieki Ci. Na ta rure moze takze przyjsc ochota wielkim owieczkom wyznania domu z krzyzem np.Sobeckiej,Wróbel,Kempie i co,to musi byc konstrukcja masywna,potezna,wielka tzn. jak ich wiara i gabaryty. Takie sa zasady projektowania a szczegolnie przy gabarytach ponadnormatywnych. Wiec szoruj do Centrostalu,tam sa grube rury.Pozdrawiam. A,no nie wkopuj w glebe,trza zajebisty fundament zbrojony wykonac.Ale sie wrąbales? Pzdr,sukcesow zycze.
              • tw_wielgus Re: Jeżeli to do mnie w 1/2 ... 27.05.11, 16:19
                Ufam, że efekt końcowy będzie wart poniesionych nakładów. Wierzę, a wiara w tym wypadku to połowa sukcesu, że trafiłem na niszę rynkową. W wyobraźni już liczę przyszłe dochody.
                • gat45 Re: Jeżeli to do mnie w 1/2 ... 27.05.11, 16:36
                  Jak się już dobrze wprawisz w tych tam rurach i fondamentacjach wlewanych w grunt, to przyjedziesz do mnie zainstalować mi TRZEPAK. Będziesz go stawiał, a wieczorami, przy krajowym lokalnym winie i serach wytłumaczę Ci, że KAŻDE rozwiązanie jest lepsze niż dom dziecka. To jest najgorsze oszukiwanie natury.
                  • tw_wielgus Re: Jeżeli to do mnie w 1/2 ... 27.05.11, 16:43
                    Trzepak to pestka.

Dom dziecka jest rozwiązaniem złym ale oddanie dziecka parze prowadzącej rozwiązły tryb życia celem zaspokojenia, ich kaprysu nie wydaje mi się rozwiązaniem lepszym. Oczywiście jest w moich słowach pewne uogólniene ale i dużo prawdy o tym środowisku.
                    • gat45 Re: Jeżeli to do mnie w 1/2 ... 27.05.11, 16:46
                      Idąc tym tropem powinno się odbierać dzieci wszystkim parom, prowadzącym rozwiązły tryb życia. Ergo : należy kontrolować prowadzenie się wszystkich osób, posiadajacych prawa rodzicielskie. Fajnie.

Dziękuję za trzepak. Kiedy ?
                      • ave.duce Re: Jeżeli to do mnie w 1/2 ... 27.05.11, 16:54
                        Tylko nie w terminie, kiedy ja ten podkop!
                        • gat45 Re: Jeżeli to do mnie w 1/2 ... 27.05.11, 16:56
                          A może właśnie TAK ? TW wykopie dół pod fondament, no i trochę ... no, ten tam tego.. głębiej i w bok ? A potem ja trzepię dla zmyły...
                          • ave.duce Re: Jeżeli to do mnie w 1/2 ... 27.05.11, 17:37
                            Ale w takim przypadku > trzepak musi być niewysokiego wzrostu, a dywan taki, który mnie i Żabie Pelagii Gosio podwędził niegdyś, czyli dłuuuuuuuuugi! Wtedy będę kopać pod dywanem.
                            • ploniekocica Re: Jeżeli to do mnie w 1/2 ... 27.05.11, 18:15
                              A we wogle, czy Żaba to jeszcze żyje forumowo? Bo za nią tęsknię i nie wiem, czy nową skórke przybrała, czy poszła sobie?
                              • ave.duce Re: Jeżeli to do mnie w 1/2 ... 27.05.11, 19:03
                                Ja też, bo Żaba i ja to była rodzina PRAWDZIWA, bo z dywanem :(((
                                Z rok jej nie widziałam, ale konto ma, bo "NW" nie wracają z niczym.
                                • ploniekocica Re: Jeżeli to do mnie w 1/2 ... 27.05.11, 19:21
                                  Ropuch Pelagiusz (nie mylic z Panem R) też niewidziany od lat :((((
                                  • ave.duce Re: Jeżeli to do mnie w 1/2 ... 27.05.11, 19:42
                                    Ropucha Pelagiusza nie kojarzę.

Ale jak to się stało, że Ty umkłaś memu strzelczemu wzroku, to nie pojmuję wprost :)
                                    • ploniekocica Re: Jeżeli to do mnie w 1/2 ... 27.05.11, 20:21
                                      Ja Żabę oraz Pelagiusza - jej ukochanego znam sprzed dobrych lat pięciu - sześciu z Forum Książki i jeszcze jednego zamkniętego, które dawno nie istnieje. Po latach to dzięki obecności Żaby miedzy innymi przypełzłam z Katastrofy w Smoleńsku, gdzie zadebiutowałam po latach pod nowym imieniem 13 kwietnia 2010 roku.
                                      • gat45 Re: Jeżeli to do mnie w 1/2 ... 27.05.11, 20:24
                                        ... i skąd ja Cię bardzo szybko wyłowiłam swoim sokolim okiem !
                                      • ave.duce Re: Jeżeli to do mnie w 1/2 ... 28.05.11, 08:04
                                        No proszę, jaki ten światek forumowy mały!
                                        Na pewno i innych wspólnych znajomych byśmy się doszukały :)
                      • tw_wielgus Re: Jeżeli to do mnie w 1/2 ... 27.05.11, 17:07
                        Właśnie, nie. Nic z tych rzeczy. Zawsze w takich rozwiażaniach należy brać pod uwagę współczynnik skali. I jeżeli go uczciwie przyłożymy do obu środowisk to dopiero wtedy będziemy mieli właściwy obraz. Podać Ci parę linków do stron gejowskich abyś się mogła zorientować co tak najbardziej rajcuje tych panów?
                        Tutaj Gat pozostaniemy przy swoich zdaniach, żadne z nasz nie przekona drugiego. Nie mam pozytywnych przkyładów, które mogłyby wpłynąć na zmianę mojego sposobu myślenia.

Ps. A na kiedy ma być?

gat45 napisała:

> Idąc tym tropem powinno się odbierać dzieci wszystkim parom, prowadzącym rozwią
                        > zły tryb życia. Ergo : należy kontrolować prowadzenie się wszystkich osób, posi
                        > adajacych prawa rodzicielskie. Fajnie.
                        >
                        > Dziękuję za trzepak. Kiedy ?
                        • ave.duce Re: Jeżeli to do mnie w 1/2 ... 27.05.11, 17:48
                          Czytałeś?

... Gej nie jest konkurencją ...
                          • tw_wielgus Re: Jeżeli to do mnie w 1/2 ... 27.05.11, 18:38
                            Nie nie czytałem, a sugerujesz, że się we mnie odzywają samcze geny.
                            Z logicznego punktu widzenia można zauważyć, że jest sprzymierzeńcem.
                            • ave.duce Re: Jeżeli to do mnie w 1/2 ... 27.05.11, 19:05
                              Napisałabym coś, czego potem moglibyśmy oboje(?) żałować. Zatem... Przeczytaj i tyle.
                              • tw_wielgus Re: Jeżeli to do mnie w 1/2 ... 27.05.11, 19:12
                                Nie potrafisz się dystansować od swoich poglądów?
                        • ploniekocica Re: Jeżeli to do mnie w 1/2 ... 27.05.11, 18:18
                          Wielgusie, dać Ci linki do stron dla facetów heteryków, żebyś się przekonał, co rajcuje wielu ojców rodzinom? Na 200% więcej jest w sieci zboczonych stron hetero niż homoseksualnych, a Ty z całym szacunkiem i sympatią manipulujesz jak Anwadzia! Grubasku!
                          • tw_wielgus Re: Jeżeli to do mnie w 1/2 ... 27.05.11, 18:42
                            Kobieto! Czy ja mam prawo do własnego punktu widzenia?
                            Nie, nie manipuluję tylko usiłuję przeciwstawić się kłamliwej wizji przedst. homoseksualistów jako parę trzymającą się za rączki i przysięgającej sobie wierność do końca życia.
                            W przeważającej części jest to populacja zorientowana hedonistycznie i temu miały właśnie służyć te przykłady.
                            • ploniekocica Re: Jeżeli to do mnie w 1/2 ... 27.05.11, 18:49
                              A skąd Ty masz taka wiedzę na temat homoseksualistów? Skąd wiesz, że nie istnieją tacy, mnóstwo takich, co to trzymają się za rączki i przysięgają? Z propagandy antygejowskiej?
                              Czy z autopsji?
                              Skąd masz przekonanie, jak jest zorientowana większość homoseksualistów?

Za przeproszeniem porozmawiaj z jakąkolwiek kobietą,a usłyszysz jak jest zorientowana większość heteroseksualnych samców?
                              • lumpior Re: Jeżeli to do mnie w 1/2 ... 27.05.11, 18:58
                                ploniekocica napisała:

> A skąd Ty masz taka wiedzę na temat homoseksualistów? Skąd wiesz, że nie istnie
                                > ją tacy, mnóstwo takich, co to trzymają się za rączki i przysięgają? Z propagan
                                > dy antygejowskiej?
                                > Czy z autopsji?
                                > Skąd masz przekonanie, jak jest zorientowana większość homoseksualistów?
                                >
                                > Za przeproszeniem porozmawiaj z jakąkolwiek kobietą,a usłyszysz jak jest zor
                                > ientowana większość heteroseksualnych samców?

Tancerki,zakon,rury,trzepak,no i homo,hetero? Co to jest,totalny bałagan i swirowanie.A moze kogos przetrzepac trza? A ja tak powaznie licytuja,doradzam,ale trudno,uciekam w sina dal.
                                • gat45 LUUUUUUUUUMPIOR !!!! Nie uciekaj 27.05.11, 19:02
                                  Ja mam wobec Ciebie poważne zamiary względem tego trzepaka !
                                  • lumpior Re: LUUUUUUUUUMPIOR !!!! Nie uciekaj 27.05.11, 19:07
                                    gat45 napisała:

> Ja mam wobec Ciebie poważne zamiary względem tego trzepaka !
                                    Flirtujesz z "wielgusem" a teraz Lumpior? Ale kobieta zmienna jest,a moja natura do was jest bezbronna,no poprostu tuptuś /choc potrafi zaryczeć/.Tak wiec zawsze mozesz na mnie liczyc.
                                    • tw_wielgus Re: LUUUUUUUUUMPIOR !!!! Nie uciekaj 27.05.11, 19:10
                                      O i tak się właśnie zachowuje prawdziwy gentelmen...;))
                                    • gat45 Re: LUUUUUUUUUMPIOR !!!! Nie uciekaj 27.05.11, 19:14
                                      Dziękuję Ci ! Tak, jak to tylko mobilna donna potrafi ! Cmok !

Dane techniczne trzepaka gdzieś wyżej w tym wątku. Dodatkowo : jak można by połączyć przyjemne z pożytecznym i przy okazji kopania fundamentu zacząć dawno planowany podkop pod bank (ca 40-50 m, pod murem i żywopłotem) ?
                                      • lumpior Re: LUUUUUUUUUMPIOR !!!! Nie uciekaj 27.05.11, 19:34
                                        gat45 napisała:

> Dziękuję Ci ! Tak, jak to tylko mobilna donna potrafi ! Cmok !
                                        >
                                        > Dane techniczne trzepaka gdzieś wyżej w tym wątku. Dodatkowo : jak można by poł
                                        > ączyć przyjemne z pożytecznym i przy okazji kopania fundamentu zacząć dawno pla
                                        > nowany podkop pod bank (ca 40-50 m, pod murem i żywopłotem) ?
                                        Mozna,ale? Czasem łączac seks z przypadkowa znajomoscia mozna złapac syfa,a to mozna isc do pierdla. W bankach sa glebokie,uzebrowane fundamenty,podobnie jest z posadzka,no a Ty mikrusna,drobniutka kobitka jest. No ale zeby byc tak ...pazerna,no,no wiem to żarty.Pzdr.
                                        • gat45 Wspooooomnień czaaaaaaaar 27.05.11, 20:03
                                          lumpior napisał:

> Mozna,ale? Czasem łączac seks z przypadkowa znajomoscia mozna złapac syfa...

Kiedy mi szło na 12-tą wiosnę, ukradłam w przychodni chorób skórnych i wenerycznych piękny plakat : na żółtym tle wielkimi czerwonymi literami głosił on :

PRZYGODNA ZNAJOMOŚĆ
                                          GROZI
                                          CHOROBĄ WENERYCZNĄ

i przypięłam go nad łożkiem w panieńskiej swej alkowie. Tylko Mamusia coś jakby nie lubiła i bez przerwy mi go zwijała. Ale wyrzucić się nie ośmieliła nigdy. Niestety został w Polsce :(((
                                          • lumpior Re: Wspooooomnień czaaaaaaaar 27.05.11, 20:11
                                            Ale wyrzucić się nie ośmieliła nigdy.
                                            > Niestety został w Polsce :((( //
                                      • ave.duce No nie!!! :((( 27.05.11, 19:43
                                        Kopanie to moja specjalność.
                                        • ave.duce Re: No nie!!! :((( 28.05.11, 08:05
                                          Wychodzi na to, że gAtowa jesteś sprzedać mię razem (z moim napadem) za trzepak!
                                          • ave.duce Re: No nie!!! :((( Twoje milczenie w tej sprawie 29.05.11, 09:55
                                            upewnia moja osobę ...
                              • tw_wielgus Re: Jeżeli to do mnie w 1/2 ... 27.05.11, 19:09
                                Starasz sie ze mną wygrać na słowa. Wiesz, że mogę zarządać dowodów wykazujących mi, iż się mylę w tej ocenie. Potrafisz to udowodnić czy opierać się będziesz na tych dowodach których Ci dostarcza homoseksualne lobby? Ja nie muszę dowodzić, bo jestem przeciwny adopcji dzieci przez pary homo.

PS. Punktu B nie będziemy rozwijali w tej dyskusji.

PS2. ...i nie złość się na mnie.
                                • ploniekocica Re: Jeżeli to do mnie w 1/2 ... 27.05.11, 20:14
                                  Nie złoszczę się aczkolwiek :)
                                  Otóż mam wśród swoich znajomych nawet wiekszy niż w przyrodzie odsetek homoseksualistów. Na domiar złego wykonują oni w większości artystyczne, albo półartystyczne zawody. I daje Ci najświętsze słowo honoru, ze jest wśród nich taki sam odsetek lubieżnych zdradzieckich łajdaków, co wśród heteryków. Co więcej i nadal ręczę słowem nawet ci najbardziej hedonistyczni seksualnie wśród nich są bardziej empatyczni, opiekuńczy i odpowiedzialni niż przeciętny facet hetero. Na dodatek nie ma wśród nich niemal maczyzmu, kibolstwa i wszelkiego rodzaju testosteronowego chuligaństwa.
                        • gat45 Wszystko pięknie, ale gdzie mój TRZEPAK ??? 27.05.11, 18:34
                          Niby że natura nie stworzyła trzepaka, to ja mam go nie mieć ?

Poproszę Man_sapiensa, może on poważniej do sprawy podejdzie
                          • tw_wielgus Re: Wszystko pięknie, ale gdzie mój TRZEPAK ??? 27.05.11, 18:44
                            poprosiłem specjalistę o konsultacje. Czy Szanowna KlYentka może podać wymiary dywanu celem przeprowadzenia niezbędnych oblYczeń?
    • blind_as_a_bat Szef!!!!!! 31.05.11, 07:40
      Ktoś stronę z tancerkami podprowadził?
      • blind_as_a_bat Re: Szef!!!!!! 31.05.11, 07:51
        Informacja dla niedoinformowanych nicków => klasztor cysterek był w Rzymie, nie w Jerozolimie ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka