gat45 Re: Dlaczego to forum jest w dziale "Kultura"? 13.06.11, 09:18 Dla jednych : « La culture, c'est ce qui reste quand on a tout oublié. » (Édouard Herriot) a dla innych (niestety) : « Quand j’entends le mot culture, je sors mon revolver ! » (Hermann Göring) Odpowiedz Link
noc_kultury Re: Dlaczego to forum jest w dziale "Kultura"? 13.06.11, 09:57 a dla Dupeteka : "Cuchniesz śmierdzielu!!! Wypad! Że dziś przetarłeś ślepia, to nie znaczy, że gacie masz czyste!!" Ponawiam pytanie, dlaczego to forum jest w dziale "Kultura"? Odpowiedz Link
dupetek :) 13.06.11, 10:17 Założyłeś wątek nie na temat! Trzeba było od razu do mnie się zwrócić Kręcie:)) Nie stać Cię na otwartą przyłbicę, chłystku? Odpowiedz Link
dupetek Re: :) 13.06.11, 10:28 Po smrodzie, oceniam, że to Pansajgon cuchnący nas odwiedził:( Każdy śmierdziel ma swój indywidualny smród:) Odpowiedz Link
noc_kultury Pytanie do właścicieli forum : 13.06.11, 11:40 dlaczego akcepujecie takie komentarze? dupetek napisał: > Po smrodzie, oceniam, że to Pansajgon cuchnący nas odwiedził:( Każdy śmierdziel > ma swój indywidualny smród:) Odpowiedz Link
dupetek Re: Pytanie do właścicieli forum : 13.06.11, 12:16 Życie jest brutalne Paniesajgon! I sprawy trzeba czasem nazywać po imieniu:)) Odpowiedz Link
pogrom.camitow Re: Dlaczego to forum jest w dziale "Kultura"? 13.06.11, 12:57 Bo działu "Chamstwo" jeszcze nie ma. Odpowiedz Link
dupetek :)) 13.06.11, 13:03 Marouder.eu alias damski bokser dał głos:))) Opowiedz gnojku coś pikantnego ze swego pożycia z Ex.Milą, wszyscy czekamy z entuzjazmem:(( Odpowiedz Link
noc_kultury Re: :)) 13.06.11, 13:08 Nie jestem żadną z wymienionych osób, a to co Pan pisze jest skandaliczne. Odpowiedz Link
dupetek Re: :)) 13.06.11, 13:17 To dwa nowe nicki bidoku musiałeś założyć, żeby tu błysnąć??:)) Cuchniesz!!!!!!:( Odpowiedz Link
gat45 Re: :)) 13.06.11, 18:23 Czy byłby Pan uprzejmy pójść sobie stąd ? Po dobroci proszę Odpowiedz Link
pogrom.camitow To otwarte forum 13.06.11, 18:27 Będę tu tak długo, jak długo będziecie obrabiać tyłki nieobecnym. Odpowiedz Link
gat45 Re: To otwarte forum 13.06.11, 18:30 Forum jest otwarte, ale śmiecić tu nie wolno. Poza tym w doborze towarzystwa Xenofant kieruje się własnym widzimisię, o czym oficjalnie uprzedza. Czy wyraziłam się jasno ? Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: To otwarte forum 13.06.11, 18:52 Jakbyś miał trochę kultury to dodałbyś chociaż "proszę" na końcu zdania. Odpowiedz Link
gat45 Przecież już łazisz w przebraniu 13.06.11, 18:53 Założysz nowy nick i znowu przyjdziesz śmiecić. Wytłumacz mi, jaką przyjemność znajdujesz w towarzystwie, które ci grzecznie wskazuje drzwi ? Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Przecież już łazisz w przebraniu 13.06.11, 18:56 Bo takie osobniki to się rozmnażają przez pączkowanie nicków, proszę Pani. To dosyć prymitywna forma zachowania ciągłości gatunku, którą ten osobnik podpatrzył u pantofelków, którym zazdrości intelignecji i elegancji formy. Odpowiedz Link
pogrom.camitow Re: Przecież już łazisz w przebraniu 13.06.11, 18:59 A Ty jaką przyjemność czerpiesz z obgadywania ludzi? Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Przecież już łazisz w przebraniu 13.06.11, 19:05 Może lepiej Ty opowiedz jaką czerpiesz przyjemność jak Ci obrabiają na wiesz tą, no... Wiem, że chcesz się tym z nami tą radością podzielić tylko Ci nieśmiałość wielce sciska gardło. Odpowiedz Link
gat45 Re: Przecież już łazisz w przebraniu 13.06.11, 19:08 Facet się stara, na wyżyny intelektu (swojego) się wspina... Nawet napisał Słowo. Dupa. Nic a nic się nie bał. Taki gieroj ! Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Przecież już łazisz w przebraniu 13.06.11, 19:11 O właśnie to słowo mi z poprzedniej wypowiedzi wyleciało, dzięks. Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: To otwarte forum 13.06.11, 18:51 Wątpię abyś się załapał i jak najbardziej rozumiem Twoją frustrację. Może kup sobie takie cóś na baterie nie będziesz musiał żebrać, co laska.... to jest -łaska? pogrom.camitow napisał: > Będę tu tak długo, jak długo będziecie obrabiać tyłki nieobecnym. Odpowiedz Link
gat45 Dobra. Wystarczy. Nie odpowiadajmy mu, 13.06.11, 18:54 proszę. Już usłyszał wszystko, co miał usłyszeć. Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Dobra. Wystarczy. Nie odpowiadajmy mu, 13.06.11, 19:01 Ale on zepsuł nam wątek o kulturze! No jakże to używać w tak kulturalnym wątku wyrazu ...dalej i to w stosunku (sic!) do solenizanta, który nie może z uwagi na obowiązki rodzinne dać mu klapsa po kłach. Może ma jakieś kompleksy, może trzeba mu pomóc, resocjalizować albo cóś? Odpowiedz Link
gat45 Re: Dobra. Wystarczy. Nie odpowiadajmy mu, 13.06.11, 19:04 Nie zepsuł. Robi dobry kontrapunkt. Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Dobra. Wystarczy. Nie odpowiadajmy mu, 13.06.11, 19:10 SzFarC charakter? Z mojej kopii scenarusza wynika że miał wejść na scenę w pierwszm i ostatnim akcie, żeby posprzątać. Odpowiedz Link
gat45 Re: Dobra. Wystarczy. Nie odpowiadajmy mu, 13.06.11, 19:13 Eeeeeeeeeetam, zaraz szwarc. Szwarc to taki diaboliczny, z błyskiem w oku. A tu co mamy, szarawe takie coś, nijakie... Smutne. I tupie, bo by go od podłoża nie dało rady odróżnić. Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Dobra. Wystarczy. Nie odpowiadajmy mu, 13.06.11, 19:25 Chyba zaczynam sie powoli domyślać, kto przywdział tę maskę. Odpowiedz Link
pogrom.camitow Re: Dobra. Wystarczy. Nie odpowiadajmy mu, 13.06.11, 19:03 forum.gazeta.pl/forum/w,89075,126076319,126094958,A_Anwad_ma_was_w_dupie_.html Odpowiedz Link
gat45 Re: Dlaczego to forum jest w dziale "Kultura"? 13.06.11, 13:18 pogrom.camitow napisał: > Bo działu "Chamstwo" jeszcze nie ma. Oj jest, niestety jest ! Może tak się nie nazywa, ale wszak treść ważniejsza jest niż słowo. Podać adresy ? Odpowiedz Link
dupetek Re: Dlaczego to forum jest w dziale "Kultura"? 13.06.11, 13:34 Uprzejmie Panią proszę Pani Gat, zeby Pani tu nie zaglądała! Będzie jatka! A nie chciałbym żeby Panią smród gnoju obsmrodził! Odpowiedz Link
maniasza Re: Dlaczego to forum jest w dziale "Kultura"? 13.06.11, 13:37 gat45 napisała: > Oj jest, niestety jest ! Może tak się nie nazywa, ale wszak treść ważniejsza je > st niż słowo. Podać adresy ? Kawał mi sie taki przypomniał. Próbuje facet do pralni się dodzwonić: -dzień dobry, pralnia? Głos w słuchawce: - Nie. Facet: - bardzo przepraszam Znowu próbuje się dodzwonić do pralni: - Dzień dobry, pralnia? Podirytowany głos po drugiej stronie: - Nie! Facet: - Przepraszam najmocniej raz jeszcze. Ponownie próbuje: - dzień dobry, pralnia? Mocno zdenerwowany głos w słuchawce: - Jaka pralnia?? Ch***lnia!! To Dom Kultury!!! Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Dlaczego to forum jest w dziale "Kultura"? 13.06.11, 14:23 To ja przy tej okazji, jeżeli pozwolisz, przypomnę słynne powiedzenie trenera Piechniczka: "Kultura kładzenia trawy w Holandii jest istotnie wielka kultura" Odpowiedz Link
maniasza Re: Dlaczego to forum jest w dziale "Kultura"? 13.06.11, 14:38 No, żebyś wiedział. Choc podejrzewam, ze Piechniczek to pewnie mowił tylko w odniesieniu do trawy na potrzeby piłki kopanej. Tym niemniej, jeśli chodzi o trawę zwykłą, to Holendrzy w tym temacie kulturą niezwykłą się wyróżniają. Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Dlaczego to forum jest w dziale "Kultura"? 13.06.11, 14:49 Ale czy kosząc ją ,przepraszają za niepotrzebne cierpienia jakie musi rzeczona znieść, aby mogła cieszyć ten flamandzki zmysł kultury murawowej? Bo widzisz.. ja wierzę, że cała flora i fauna jest wyposażona w zmysły. Taka trawa, na ten przykład ma zmysł cierpliwości, jestem o tym głęboko przekonany i potrafię tego dowieść. Odpowiedz Link
maniasza Re: Dlaczego to forum jest w dziale "Kultura"? 13.06.11, 15:35 Ależ, Wielgusie, oczywiście. Bo Holendrzy zanim trawę zasieją, to patrzą, którędy ludzie ścieżki wydeptują, i tam kładą chodniki. a dopiero potem trawę zasiewają, tam gdzie ludzie NIE chodzą :) Pełna symbioza jak widać i poszanowanie praw... człowieka i trawy :) Co do trawy piłkowej, to nie wiem. Nie jestem fanką. Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Dlaczego to forum jest w dziale "Kultura"? 13.06.11, 15:44 trawa piłkowa to arystokracja wsród traw. Wyrażnie odcina się od plebsu, chociażby to, że kaze na siebie mówić - murawa. Odpowiedz Link
maniasza Re: Dlaczego to forum jest w dziale "Kultura"? 13.06.11, 15:59 No tak, faktycznie, nie pomyślałam, że forma jednak ważniejsza od treści. Bywa. Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Dlaczego to forum jest w dziale "Kultura"? 13.06.11, 16:23 Forma jest niezwykle ważna, dlatego trzeba o nią dbać i o tą... no jak jej tam?... kondycję. A treści? Treści oceni moderator. Odpowiedz Link
damakier1 Re: Dlaczego to forum jest w dziale "Kultura"? 13.06.11, 17:15 Piłkowa trawa arystokracją? A co powiesz o golfowej? Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Dlaczego to forum jest w dziale "Kultura"? 13.06.11, 17:24 Jeszcze nie tak dawno to się na niej krowy pasły, wiec musi poczekać trochę na nobilitację. Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Dzień dobry! 13.06.11, 13:34 Chciałbym wszystkich obecnych w tym wątku serdecznie pozdrowić. Pragnąłbym również przyłączyć się do dyskusji, do tych owocnych poszukiwań odpowiedzi na pytanie, dlaczego FZD to kultura. I to kultura wysokich lotów. Oczywiście za waszym pozwoleniem. Mogę? Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Witaj Gat! 13.06.11, 13:45 Jak miło Cię czytać tego słonecznego dnia. Pytam tak ogólnie a odpowiedzi oczekuję od tych, którzy zauważą moje grzeczne zagajenie. Odpowiedz Link
gat45 Re: Witaj Gat! 13.06.11, 13:50 Dupetek zapowiada jatkę. W co jestem w stanie uwierzyć, wziąwszy pod uwagę zbiory minionego week-endu. A ja bywam-nie bywam, bo mi loptop robi wbrew. Co jakiś czas - za często ! - pojawia mu się szafirowy ekran z groźbami. Przeskanowałam wszystkim, com ta miała - i nic. Wyciągnęłam Windows, przetrzepałam i włożyłam apiać. I nic. Co teraz robić, panie doktorze ? Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Witaj Gat! 13.06.11, 14:10 Z kulturaleniego punktu widzenia mam podstawy sądzić, że system Windows, flagowy produkt Microsoft, domaga się ponownej instalacji. Na poczatek zaproponowałbym Pani Gat "system recovery" to znaczy odtworzenie systemu do stanu sprzed awarii. Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Witaj Gat! 13.06.11, 14:43 "system recovery" to nie jest wulgarne określeni, serio... słowo! Wiesz jak tego dokonać? Odpowiedz Link
gat45 Re: Witaj Gat! 13.06.11, 14:51 Odpowiem kulturalnie : toć mówię, że wyjęłam już Windows i włożyłam go apiać na abarot do laptopa. I to jest szczyt tego, co umiem. A ten Twój "recovery system" po francusku nazywa się "restauracja systemu". Cóż, Francja słynie z kultury kulinarnej. Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Witaj Gat! 13.06.11, 15:14 Czyli, kulturalnie rzecz ujmując, odtworzyłaś system z płyki dostarczonej przez producenta sprzętu. Czy po instalacji systemu problem wystąpił od razu czy dopiero po instalacji jakiś aplikacji? Odpowiedz Link
maniasza Re: Dzień dobry! 13.06.11, 13:51 Możesz. I chętnie poczytam. Uważam, że i owszem, forum kulturalne, czasami tylko przeszkadza, jak ktoś przenosi tu swoje nawyki i uprzedzenia z innych forów, niekoniecznie kulturalnych i niekoniecznie kulturalnie. Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Dzień dobry! 13.06.11, 14:15 Witam i kłaniam się do stóp Szanownej Pani. Korzystając z okazji chciałbym złożyć podziękowanie za wyrażenie zgody na moją nieśmiałą prośbę. Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Co noc ma wspólnego z kulturą. 13.06.11, 14:17 Zacznijmy odpowiedzi na to fundamentalne pytanie. Zatem jak wiele noc.kultury może mieć wspólnego z panem.kulturą lub jej brakiem? Odpowiedz Link
gat45 Re: Co noc ma wspólnego z kulturą. 13.06.11, 14:24 Są tacy, dla których kultura jest stanem stałym. I tacy, którzy mają na nią wydzielone okresy, miejsca itp. Chwali im się, bo przynajmniej wiedzą, co to jest. I tęsknią. Czy odpowiedziałam choćby częściowo na nurtujące Cię pytanie ? Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Co noc ma wspólnego z kulturą. 13.06.11, 14:37 Ależ tak, dziękuję. Jak to miło i przyjemnie tak kulturalnie podyskutować o kulturze i tym samym na przykładzie wyjaśnić dlaczego to forum jest w grupie forum "kultura". Odpowiedz Link
ploniekocica Ja się zastanawiam natomiast 13.06.11, 14:54 czy i kiedy cofnięto wolność słowa i inne swobody obywatelskie? Bo chyba nie ma innego wyjaśnienia na fakt, ze niektórzy próbują zabronić trollom bawić się w swoim prywatnym mateczniku jak chcą, z kim chcą i pod szyldem, jaki im się podoba? Przywoływany tutaj niedawno Aleksander hr. Fredro napisał był przecież "Wolnoć Tomku w swoim domku", co w tłumaczeniu na śląski brzmi jeszcze dobitniej ""Co komu do jemu, a jemu do komu, ty giździe pieroński, jo se w swoim domu." Odpowiedz Link
gat45 Jak by Ci to wyłozyć kulturalnie... 13.06.11, 14:59 O ! Jest taka mądrość narodu : ja nie żrę, to i ty nie żryj. A jak mimo wszystko żresz, to ja ci to żarcie spaskudzę w imię równości i braterstwa. A że żarcie jest szeroko dostępne, wymaga tylko troszkę wysiłku... to nie ma nic do rzeczy. Nie będziesz żarł, bo nie. Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Jak by Ci to wyłozyć kulturalnie... 13.06.11, 15:01 Bo rozumiem żeby chciał jeść, lub posiłek spożyć, ale to to chce żreć a to sie nijak w kanonach kultury nie mieści. O! Odpowiedz Link
gat45 Re: Jak by Ci to wyłozyć kulturalnie... 13.06.11, 15:07 Mieści się, mieści... Jeden nawet żre z kulturą, a drugiego osoba dokonuje konsumpcji spożywczej bez niej. Zdaj się na wyczucie. Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Jak by Ci to wyłozyć kulturalnie... 13.06.11, 15:16 Ale jak żre to znaczy, że mlaska a jak mlaska to konsumuje w sposób nie kulturalny. Odpowiedz Link
ploniekocica Re: Jak by Ci to wyłozyć kulturalnie... 13.06.11, 15:07 tw_wielgus napisał: > Bo rozumiem żeby chciał jeść, lub posiłek spożyć, ale to to chce żreć a to sie > nijak w kanonach kultury nie mieści. O! O! Jak ma być kurtularnie to się powinno nie żreć, a zakanszać. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Jak by Ci to wyłozyć kulturalnie... 13.06.11, 15:16 A co ma zrobić moja osoba, jeżeli nie zakansza, proszę Panią?! Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Jak by Ci to wyłozyć kulturalnie... 13.06.11, 15:20 Zapijać lub delikanie odwracać uwagę w momencie przeznaczonym na zakąszanie.. Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Jak by Ci to wyłozyć kulturalnie... 13.06.11, 15:17 Zakanszać tak o suchym pysku? ... to nie kulturalnie w pewnych kręgach obyczajowych. Odpowiedz Link
ploniekocica Re: Jak by Ci to wyłozyć kulturalnie... 13.06.11, 15:33 Sacrebleu i mon dieu, Wy to się we wogle na wyższych półkach kurtulowych nie znacie. Zakanszanie im się nie podoba. To może wolicie przekanszać? Foch (marszałek). Oraz merde (jak mawiał był inny marszałek w sytuacjach uznawanych za trudne). Odpowiedz Link
ave.duce Re: Jak by Ci to wyłozyć kulturalnie... 13.06.11, 15:39 Mię się podoba "zagryzać" ... ale ja z ŻOliborza, nie z ŻUliborza :( Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: ŁOmatko! Kiedy zdążyłeś tak wyłysieć?! 13.06.11, 15:53 Nie... "head and shoulders" strong. Odpowiedz Link
ploniekocica Re: ŁOmatko! Kiedy zdążyłeś tak wyłysieć?! 13.06.11, 15:54 ave.duce napisała: > To ten cukier! Wyłysieć wyłysiał, ale jak mu peeling cukrowy dobrze na cerę zrobił. Normalnie jak du... tfu trzeba kurtularnie, jak buźka niemowlęcia! Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: ŁOmatko! Kiedy zdążyłeś tak wyłysieć?! 13.06.11, 15:58 Taką miałem właśnie nadzieję. ... że mnie ktoś dzisiaj w końcu doceni. Odpowiedz Link
ave.duce Re: ŁOmatko! Kiedy zdążyłeś tak wyłysieć?! 13.06.11, 16:04 I popatrz > nie tylko docenił, ale przecenił! Masz fart! Odpowiedz Link
ploniekocica Re: ŁOmatko! Kiedy zdążyłeś tak wyłysieć?! 13.06.11, 16:09 Chciałam dodać, że pasta cukrowa co prawda ujędrnia, ale takoż służy do depilacji. Ave ma zatem racje, że to łysina POcukrowa!. Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: ŁOmatko! Kiedy zdążyłeś tak wyłysieć?! 13.06.11, 16:20 Absolutnie - nie! Dredy robi się na cukier ....i co? Łysieje sie? Widziałaś kiedyś łysego faceta z dredami, hę? Twoja teoria nie znajduje uzasadnienia w świetle faktów. Odpowiedz Link
ploniekocica Re: ŁOmatko! Kiedy zdążyłeś tak wyłysieć?! 13.06.11, 16:39 tw_wielgus napisał: > Absolutnie - nie! Dredy robi się na cukier ....i co? Łysieje sie? > > Widziałaś kiedyś łysego faceta z dredami, hę? > > Twoja teoria nie znajduje uzasadnienia w świetle faktów. Cię przepraszam, ale czyżbyś Ty chciał ojca uczyć znaczy matkę uczyć trolle robić? Jak nie znajduje, jak znajduje TU Nawet nie wiesz, co czynisz sobie tym cukrem. A dredy na cukier robią tylko kompletne lamusy! Bo to są takie dredy do czterech myć! Każdy rasta Ci to powie. Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: ŁOmatko! Kiedy zdążyłeś tak wyłysieć?! 13.06.11, 17:09 Twoja niezwykle silna argumentacja nie przekonała mnie. Wiem, że matka jest tylko jedna ale... charliethelibrarian.files.wordpress.com/2011/04/sdc15701.jpg Odpowiedz Link
ploniekocica Re: ŁOmatko! Kiedy zdążyłeś tak wyłysieć?! 13.06.11, 17:13 Cię nie przekonywałam o niczym odnośnie spożywania cukru, zauważ. Cała moja powalająca argumentacja była o cukrze w kosmetyce. Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: ŁOmatko! Kiedy zdążyłeś tak wyłysieć?! 13.06.11, 17:18 I tak ją też przyjąłem, ale czy kosmetyka to tylko nacieranie się na zewnątrz różnymi specyfikami? Odpowiedz Link
ploniekocica Re: Kolejne dowody! 13.06.11, 17:28 Ale czemuż Ty mi, Wielgusie, dowodzisz? Robię wykład kurtularny o zastosowaniu cukru w kosmetyce, a Ty na mnie huzia :( Ja co prawda nie słodzę, ale spożywam cukry w słodkościach najrozmaitszych, bo ja najbardziej na świecie kocham jeść i jem od rana do wieczora z przerwami na popitkę. Aktualnie zakanszam białą herbatę żurawiną suszoną słodką jak sama Anwad! Odpowiedz Link
gat45 Re: Anwad! 13.06.11, 17:38 Myśleliśmy wszyscy, że Ty. Przećwiczyłeś na Dupetku, a teraz porwałeś Anwad i chcesz sam jeden jej wdziękami i intelektem się poić, Miśku ty ! Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Anwad! 13.06.11, 17:43 A gdzie tam... tak samo jak wy za nią tęsknię i wypatruję powrotu. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Anwad! Koncepcja... od tego w dół... 13.06.11, 17:47 forum.gazeta.pl/forum/w,89075,125907174,126078298,Re_I_fszystko_jasne_.html Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Anwad! Koncepcja... od tego w dół... 13.06.11, 17:53 Sugerujesz, że poszła w ślady Che Gevary i pojechała gdzieś hen szerzyć pisowską rewolucję? Odpowiedz Link
ploniekocica Re: Anwad! Koncepcja... od tego w dół... 13.06.11, 17:57 tw_wielgus napisał: > Sugerujesz, że poszła w ślady Che Gevary i pojechała gdzieś hen szerzyć pisowsk > ą rewolucję? Na motocyklu :) Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Anwad! Koncepcja... od tego w dół... 13.06.11, 18:05 Oj zaraz na motocyklu. Na rowerze, ekologicznie, jak ksiądz Tadeusz. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Anwad! Koncepcja... od tego w dół... 13.06.11, 18:49 Nie na rowerze, ale na bojerze. Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: A Anwad ma was w dupie. 13.06.11, 19:13 A skąd wiesz? pogrom.camitow napisał: > Żałosne ludziki. Odpowiedz Link
gat45 TW, bo dostaniesz po łapach ! 13.06.11, 19:17 Przestań go wciągać w rozmowę, dobrze ? Odpowiedz Link
ploniekocica Re: TW, bo dostaniesz po łapach ! 13.06.11, 19:22 gat45 napisała: > Przestań go wciągać w rozmowę, dobrze ? Pierwsza zasada tego forum : w mateczniku trolle rozmawiają li i jedynie z trollami. Odpowiedz Link
gat45 Ale tylko wobec osobników wrogo nastawionych 13.06.11, 19:47 ploniekocica napisała: > > Pierwsza zasada tego forum : w mateczniku trolle rozmawiają li i jedynie z trol > lami. do Matecznika ! Każdy pojawiający się tu w dobrych intencjach nowy nick ma szanse zostać trollem forumowym pełną gębą. Tak ? Odpowiedz Link
ploniekocica Re: Ale tylko wobec osobników wrogo nastawionych 13.06.11, 19:52 gat45 napisała: > ploniekocica napisała: > > > > Pierwsza zasada tego forum : w mateczniku trolle rozmawiają li i jedynie > z trol > > lami. > > do Matecznika ! Każdy pojawiający się tu w dobrych intencjach nowy nick ma szan > se zostać trollem forumowym pełną gębą. Tak ? No! Nawet po odpowiednim okresie próbnym dostanie swojego awatara w odpowiednim miejscu i z odpowiednimi szykanami. Myślę zresztą, ze trolle raczej szybko się rozpoznają. Po urodzie egzotycznej i owłosieniu? :) Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: TW, bo dostaniesz po łapach ! 13.06.11, 19:23 Miałem nadzieję dowiedzieć się czegoś o Anwad, musisz mi wybaczyć tę niepohamowaną chęc nabycia wiedzy. Odpowiedz Link
gat45 Re: ŁOmatko! Kiedy zdążyłeś tak wyłysieć?! 13.06.11, 17:21 Dziecinka paluszkiem mamusi wygraża, to jeszcze rozumiem. Ale te dwie głowice jądrowe, to już chyba lekka przesada ? Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: ŁOmatko! Kiedy zdążyłeś tak wyłysieć?! 13.06.11, 17:25 Argumenty słuzą temu aby przekonywać, skutecznie. Odpowiedz Link
ave.duce Re: ŁOmatko! Kiedy zdążyłeś tak wyłysieć?! 13.06.11, 17:16 No i wpadłeś! Sam mistrz Wańkowicz dodał bowiem > wódka lepiej! Dodam uprzejmie > gorzka! BEZ CUKRU! Jaką On pijał > czystą. Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: ŁOmatko! Kiedy zdążyłeś tak wyłysieć?! 13.06.11, 17:22 Ty wiesz ile w takiej wódce jest przerobionego CUKRU? Odpowiedz Link
ave.duce Re: ŁOmatko! Kiedy zdążyłeś tak wyłysieć?! 13.06.11, 18:04 Ile? Dokładnie proszę, wódki czyste i bimber. Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: ŁOmatko! Kiedy zdążyłeś tak wyłysieć?! 13.06.11, 18:17 alkohole-domowe.com/bimber/bimber.html Odpowiedz Link
ave.duce Re: ŁOmatko! Kiedy zdążyłeś tak wyłysieć?! 13.06.11, 18:24 I co? Wańkowicz miał rację ;) Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: ŁOmatko! Kiedy zdążyłeś tak wyłysieć?! 13.06.11, 18:35 Ze czem bo już się pogubiłem rozrywany pomiędzy bimbrem- Anwad - kulturą a cukrem. Odpowiedz Link
ploniekocica Re: ŁOmatko! Kiedy zdążyłeś tak wyłysieć?! 13.06.11, 18:37 tw_wielgus napisał: > Ze czem bo już się pogubiłem rozrywany pomiędzy bimbrem- Anwad - kulturą a cuk > rem. Ze tem miał rację mistrz Melchior, że może i cukier krzepi, ale wódka zdecydowanie lepiej! Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: ŁOmatko! Kiedy zdążyłeś tak wyłysieć?! 13.06.11, 18:46 Przepraszam Cię Plonąca. Wybaczasz mi? Odpowiedz Link
ploniekocica Re: ŁOmatko! Kiedy zdążyłeś tak wyłysieć?! 13.06.11, 18:53 tw_wielgus napisał: > Przepraszam Cię Plonąca. Wybaczasz mi? Cóż to mam Ci wybaczyć? Brak umiejętności korzystania ze źródeł historycznych i wiarę w to, co wypisują na FK? Tego Ci mogę, co najwyżej współczuć :)))) Odpowiedz Link
gat45 Re: ŁOmatko! Kiedy zdążyłeś tak wyłysieć?! 13.06.11, 18:55 Kocico, mnie też ten Twój skrót myślowy na FK rozbawił. Przepraszam :))) Odpowiedz Link
gat45 Re: ŁOmatko! Kiedy zdążyłeś tak wyłysieć?! 13.06.11, 18:57 gat45 napisała: > Kocico, mnie też ten Twój skrót myślowy na FK rozbawił. Przepraszam :))) Teraz to już naprawdę namieszałam... Nie ten wątek. O ojcostwo Szechtera mi szło. Odpowiedz Link
ploniekocica Re: ŁOmatko! Kiedy zdążyłeś tak wyłysieć?! 13.06.11, 19:02 Nie przepraszaj, ale gdzie tam był skrót myślowy, bo nie łapie dowcipu? Uświadomcie mnie, co skróciłam myślowo? Odpowiedz Link
gat45 Re: ŁOmatko! Kiedy zdążyłeś tak wyłysieć?! 13.06.11, 19:11 Tak się z tą miotłą uwijam, że wątki pomieszałam. Szło mi o FK i Twoje "lepiej wiedzieć, zanim się zapyta" czy jakoś tak. Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: ŁOmatko! Kiedy zdążyłeś tak wyłysieć?! 13.06.11, 19:14 Nie nie to....;P ploniekocica napisała: > tw_wielgus napisał: > > > Przepraszam Cię Plonąca. Wybaczasz mi? > > Cóż to mam Ci wybaczyć? Brak umiejętności korzystania ze źródeł historycznych i > wiarę w to, co wypisują na FK? Tego Ci mogę, co najwyżej współczuć :)))) > > > Odpowiedz Link
gat45 To dredy się w ogóle myje ????? 13.06.11, 17:17 ploniekocica napisała: > > > A dredy na cukier robią tylko kompletne lamusy! Bo to są takie dredy do czterec > h myć! Każdy rasta Ci to powie. > > Niedawno jechałam w pociągu koło bardzo udredowanego młodzieńca i, po zapachu sądząc, on od bardzo dawna jest przed pierwszym myciem. Opis wrażeń olfaktycznych pominę. Odpowiedz Link
ploniekocica Re: To dredy się w ogóle myje ????? 13.06.11, 17:23 Dredy się myje. Szarym mydłem. Myślę, że zapach owego młodzieńca niewiele miał wspólnego z dredami i rasta. Zdarza mi się jeździć środkami komunikacji obok łysych młodzieńców w różnym wieku i wrażenia są podobne, niestety :( Odpowiedz Link
gat45 Re: To dredy się w ogóle myje ????? 13.06.11, 17:30 Moja miła, może ja nie jestem perfumeryjny NOS, ani pies gończy, ale węch mam dobry bardzo. I stwierdzam au-to-ry-ta-tyw-nie, że w bogatym bukiecie woni, wydzielanych przez młodzieńca, dredy miały swoją niebagatelną rolę. Sfilcowanym psem niezupełnie zdrowym od nich jechało. Resztę wrażeń węchowych już może rzeczywiścue pominę.... Odpowiedz Link
ploniekocica Re: To dredy się w ogóle myje ????? 13.06.11, 17:35 Ależ Ci wierzę, tylko śmiem twierdzić, że skłonność do nie mycia nie jest związana z posiadaniem dredów, czy łysiny. Dredy się myje, jak najbardziej, natomiast niektórzy nie lubię myć niczego, co ich. Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Ja się zastanawiam natomiast 13.06.11, 14:59 Yyyyyyy i jak to tak? Każdy z każdem i jak kto chce..?! Sodomia i gomoria siem na tym Dworze dzieje! Przeniosom nas to kategorii fora towarzyskie, jak nic, obaczysz... Odpowiedz Link
humbak Re: Dlaczego to forum jest w dziale "Kultura"? 13.06.11, 15:24 A czemu miałoby w tym dziale nie być? # kultura 1. «materialna i umysłowa działalność społeczeństw oraz jej wytwory» 2. «społeczeństwo rozpatrywane ze względu na jego dorobek materialny i umysłowy» 3. «odpowiednio wysoki poziom rozwoju społeczeństwa w jakimś zakresie» 4. «umiejętność obcowania z ludźmi» 5. «sztuczna hodowla komórek, tkanek, organów lub całych mikroorganizmów» 6. «rodzaj, gatunek lub odmiana rośliny uprawiane na danym terenie w celach użytkowych; też: teren uprawy tej rośliny i sama uprawa» 7. «struktura gleby uprawnej osiągana w wyniku zabiegów agrotechnicznych i racjonalnej gospodarki; też: te zabiegi i gospodarka» • kulturowy • kulturowo Za PWN. Odpowiedz Link
ploniekocica Re: Dlaczego to forum jest w dziale "Kultura"? 13.06.11, 15:35 humbak napisał: > A czemu miałoby w tym dziale nie być? > > > # > kultura > 1. «materialna i umysłowa działalność społeczeństw oraz jej wytwory» > 2. «społeczeństwo rozpatrywane ze względu na jego dorobek materialny i umy > słowy» > 3. «odpowiednio wysoki poziom rozwoju społeczeństwa w jakimś zakresie» > ; > 4. «umiejętność obcowania z ludźmi» > 5. «sztuczna hodowla komórek, tkanek, organów lub całych mikroorganizmów > 187; > 6. «rodzaj, gatunek lub odmiana rośliny uprawiane na danym terenie w celac > h użytkowych; też: teren uprawy tej rośliny i sama uprawa» > 7. «struktura gleby uprawnej osiągana w wyniku zabiegów agrotechnicznych i > racjonalnej gospodarki; też: te zabiegi i gospodarka» > • kulturowy • kulturowo > > > > Za PWN. No i mamy jasność (nie pomroczną) Na tym forum mamy do czynienia z kulturalną hodowlą kultury kulturalnych trolli. A CO! Odpowiedz Link
humbak Re: Dlaczego to forum jest w dziale "Kultura"? 13.06.11, 15:45 Chciałemnieco kurtuazyjnie pozwolić interlokutorowi posiąść hermetyczną najwyraźniej wiedzę na temat pojęcia kultura i samodzielnie wyciągnąć wnioski. Ośmielę się zarzucić Kocicy nadopiekuńczość wobec dusz zbłąkanych. Odpowiedz Link
ploniekocica Re: Dlaczego to forum jest w dziale "Kultura"? 13.06.11, 15:57 humbak napisał: > Chciałemnieco kurtuazyjnie pozwolić interlokutorowi posiąść hermetyczną najwyra > źniej wiedzę na temat pojęcia kultura i samodzielnie wyciągnąć wnioski. Ośmielę > się zarzucić Kocicy nadopiekuńczość wobec dusz zbłąkanych. Fuckt! Przyjmij w ramach ekspiacji za wychodzenie przed szereg bukiet kwiecia od programu I'm sorry :) Odpowiedz Link
humbak Re: Dlaczego to forum jest w dziale "Kultura"? 13.06.11, 16:23 Nosem ciągnąwszy oświadczył Humbak: skrucha Twa wzruszyła mnie dogłębnie. Dosadności swej krytyki przeciw Tobie wygłoszonej przeboleć nie mogę. Oświadczywszy powyższe wydmuchał na chusteczkę śnieżnobiałą, dnia poprzedniego krochmaloną, sztywności blachy dziesiątki, ostatniego neurona, przestrzeń mózgową zamieszkującego i skonał zdruzgotany. Odpowiedz Link
ploniekocica Re: Trusiuu! Kocico! HELP!!! 13.06.11, 18:27 Targnięta nagłym przejmującym i porażającym wyrzutem na sumieniu skonałam takoż. Szekspira tu trzeba, albo co najmniej Eurypidesa, pielęgnuję obawę, że Trusiaa może nie wystarczyć. Z całym szacunkiem i miłością dla Trusii. Odpowiedz Link
trusiaa Re: Trusiuu! Kocico! HELP!!! 13.06.11, 18:58 Na wezwanie się stawiam. 1. Kocica mię kocha :) Ha! 2. Bardzo mi się panahumbakowa definicja podobała sztuczna hodowla komórek, tkanek, organów lub całych mikroorganizmów - to o nas normalnie! 3. Humbak od skruchy skonać nie mógł, gdyż o jednej tylko osobie słyszałam, że jej ostatnia szara komórka umierała w samotności. Skoro Humbaka stać było na opisanie sceny tak wzruszającej, sercem, sumieniem, targającej - to dokonał tego w pełni władz. Enter. Odpowiedz Link
humbak Re: Trusiuu! Kocico! HELP!!! 13.06.11, 19:11 Skoro już wszystko zostało tak precyzyjnie przedłożone, pragnę jedynie zaprotestować przeciw zwaniu mnie organem. Zarazem zgłaszam iż poszukuję nauczyciela gry na organkach. Motywuję to faktem że organów nie mam gdzie postawić, ani za co postawić. Aha... skoro opis uprzednio przedstawionej sceny tak targał, to z potencjalnym nauczycielem z chęcią się potarguję. A teraz au revoir, mon cheri oloroso* *brak znajomości francuzczyzny, oraz brak możliwości zastosowania pewnego zabiegu sprawiają że cheri jest określeniem zgrupowania a nie zgodnie z przeznaczeniem jednostki:P Odpowiedz Link
trusiaa Re: Trusiuu! Kocico! HELP!!! 13.06.11, 19:28 Tym stwierdzeniem ostatecznym Humbak sprawił, że po chustkę blaszaną czem prędzej sięgłam. Odpowiedz Link
humbak Re: Trusiuu! Kocico! HELP!!! 13.06.11, 19:42 Aż tak tego jednego neurona brakuje?:) Boję się sprawdzać:) Odpowiedz Link
trusiaa Re: Trusiuu! Kocico! HELP!!! 13.06.11, 19:47 Nie sprawdzaj: nie, nie - na słowo uwierz. Odpowiedz Link
humbak Re: Trusiuu! Kocico! HELP!!! 13.06.11, 20:01 Lepiej mi bez niej. Nie tęsknię. O! Tak powiedziałem! Odpowiedz Link
trusiaa Re: Trusiuu! Kocico! HELP!!! 13.06.11, 20:32 Tfuznacznie to zabrzmiało - natenczas. Ot qui pro quo takie. ;) Odpowiedz Link
ave.duce Re: Tu jest SCOUTEK i basta! 13.06.11, 17:20 WScoutek tego > ... forumowo filmowo ... & ... Movie...movie_ ... Odpowiedz Link