lackzadek Re: Łomateńko i córeńko 15.06.11, 10:49 Muszę cóś takiego swojemu sierściuchowi przybić! Cudowneeeee! Odpowiedz Link
dupetek ?? 15.06.11, 11:16 Ciekawe co właściciel chciał przez to powiedzieć? Chodzi o tożsamość etniczną czy obywatelską?:) Odpowiedz Link
ploniekocica Re: ?? 15.06.11, 11:27 dupetek napisał: > Ciekawe co właściciel chciał przez to powiedzieć? Chodzi o tożsamość etniczną c > zy obywatelską?:) Jak to co? To jest jamnik genetyczny patriota podnamiotowy i antyrządowy. Swoją droga rozważam sposób na dorobienie się milionów na produkcji patriotycznych akcesoriów dla czworonogów. Smycze w barwach narodowych, obroże z wizerunkiem odpowiednim, płaszczyki przeciwdeszczowe w tupolewy, miski z podobizną prezydenta tysiąclecia itd. itp. Biznes mój widzę ogromny... Przystępuje ktoś do spółki? Odpowiedz Link
dupetek Re: ?? 15.06.11, 11:31 Jak będziesz miała zyski, to chętnie się przyłączę:) Moja ironia wzięła się stąd, że na Wojewódzkim swego czasu psy wieszali, a sami niewiele gustowniej postępują. Odpowiedz Link
ploniekocica Re: ?? 15.06.11, 11:41 Widać patriotyczne psy nie wydalają :) Skądinąd zaobserwowałam dość ciekawą zależność jeśli chodzi o sprzątanie psich odchodów - w mojej okolicy nie zaobserwowałam ( a bywam na psich spacerach co najmniej trzy razy dziennie) emerytek w typie moherowym sprzątających po swoich psach. Natomiast "wizualne" wykształciuchy czynią to coraz częściej. Odpowiedz Link
dupetek Re: ?? 15.06.11, 11:51 Moher przewrotny jest! Taka paniusia wlezie w kilkudniowe g.. swojego pupilka i będzie twierdzić, że to Tusek po swoim psie nie posprzątał:) Fakt, że kultura psiarzy rośnie, pomału ale jednak. Odpowiedz Link
damakier1 Re: Łomateńko i córeńko 15.06.11, 12:02 Eeeetam! Prawdziwy patriota pierdyknąłby tę flagę po całej długości! Przy okazji nadmieniam, że ja sprzątam. Odpowiedz Link
ploniekocica Re: Łomateńko i córeńko 16.06.11, 10:38 ave.duce napisała: > Czy to on czy ona? Jamnik? Facet. Też mnie to zaintrygowało i sprawdziłam na innych zdjęciach. Płeć męska jak nic. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Łomateńko i córeńko 16.06.11, 11:10 Nadaje się na Wodza Wolaków. Ale powinien mieć jeszcze szalik, o taki > Odpowiedz Link
panidemonka Re: Łomateńko i córeńko 16.06.11, 11:43 ave.duce napisała: > Nadaje się na Wodza Wolaków. Ale powinien mieć jeszcze szalik, o taki > > > To se porymuję: s Szalik-Alik-kanalik->-> Jest jedno ale: mordkę ma śliczną w przeciwieństwie do Jarosława szalikowca! To mój protest przeciwko robieniu z psa durnia i przeciwko takiemu postrzeganiu niczemu nie winnego psa. Odpowiedz Link
tojajurek Re: Łomateńko i córeńko 16.06.11, 12:53 Wychodzi na to, że w kupę psa-patrioty koniecznie trzeba wtykać polską flagę (no, może flażkę). Kuba Wojewódzki górą. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Łomateńko i córeńko 17.06.11, 10:34 A może jednak flaszkę? Pustą, of koz. Odpowiedz Link