Dodaj do ulubionych

Łomateńko i córeńko

15.06.11, 10:43
Jamnik patriota
https://m.onet.pl/_m/71142bd55ee54d7b91b43e237ead3b6c,14,53.jpg
Obserwuj wątek
    • lackzadek Re: Łomateńko i córeńko 15.06.11, 10:49
      Muszę cóś takiego swojemu sierściuchowi przybić!
      Cudowneeeee!
    • tw_wielgus Re: Łomateńko i córeńko 15.06.11, 11:09
      Made in Poland.
    • dupetek ?? 15.06.11, 11:16
      Ciekawe co właściciel chciał przez to powiedzieć? Chodzi o tożsamość etniczną czy obywatelską?:)
      • ploniekocica Re: ?? 15.06.11, 11:27
        dupetek napisał:

> Ciekawe co właściciel chciał przez to powiedzieć? Chodzi o tożsamość etniczną c
        > zy obywatelską?:)

Jak to co? To jest jamnik genetyczny patriota podnamiotowy i antyrządowy.

Swoją droga rozważam sposób na dorobienie się milionów na produkcji patriotycznych akcesoriów dla czworonogów. Smycze w barwach narodowych, obroże z wizerunkiem odpowiednim, płaszczyki przeciwdeszczowe w tupolewy, miski z podobizną prezydenta tysiąclecia itd. itp. Biznes mój widzę ogromny...
        Przystępuje ktoś do spółki?
        • dupetek Re: ?? 15.06.11, 11:31
          Jak będziesz miała zyski, to chętnie się przyłączę:)
          Moja ironia wzięła się stąd, że na Wojewódzkim swego czasu psy wieszali, a sami niewiele gustowniej postępują.
          • ploniekocica Re: ?? 15.06.11, 11:41
            Widać patriotyczne psy nie wydalają :)

Skądinąd zaobserwowałam dość ciekawą zależność jeśli chodzi o sprzątanie psich odchodów - w mojej okolicy nie zaobserwowałam ( a bywam na psich spacerach co najmniej trzy razy dziennie) emerytek w typie moherowym sprzątających po swoich psach. Natomiast "wizualne" wykształciuchy czynią to coraz częściej.
            • dupetek Re: ?? 15.06.11, 11:51
              Moher przewrotny jest! Taka paniusia wlezie w kilkudniowe g.. swojego pupilka i będzie twierdzić, że to Tusek po swoim psie nie posprzątał:) Fakt, że kultura psiarzy rośnie, pomału ale jednak.
    • damakier1 Re: Łomateńko i córeńko 15.06.11, 12:02
      Eeeetam! Prawdziwy patriota pierdyknąłby tę flagę po całej długości!

Przy okazji nadmieniam, że ja sprzątam.
    • ave.duce Re: Łomateńko i córeńko 15.06.11, 17:16
      Czy to on czy ona?
      • ploniekocica Re: Łomateńko i córeńko 16.06.11, 10:38
        ave.duce napisała:

> Czy to on czy ona?

Jamnik? Facet.
        Też mnie to zaintrygowało i sprawdziłam na innych zdjęciach. Płeć męska jak nic.
        • ave.duce Re: Łomateńko i córeńko 16.06.11, 11:10
          Nadaje się na Wodza Wolaków. Ale powinien mieć jeszcze szalik, o taki >

https://1.bp.blogspot.com/-ucO3BcwwhDc/TcVY8PUkZOI/AAAAAAAAAEw/KGKH09oTyyU/s1600/Kibic+Kaczy%25C5%2584ski.jpg
          • panidemonka Re: Łomateńko i córeńko 16.06.11, 11:43
            ave.duce napisała:

> Nadaje się na Wodza Wolaków. Ale powinien mieć jeszcze szalik, o taki >
            >
            > https://1.bp.blogspot.com/-ucO3BcwwhDc/TcVY8PUkZOI/AAAAAAAAAEw/KGKH09oTyyU/
> s1600/Kibic+Kaczy%25C5%2584ski.jpg
            To se porymuję:

s
            Szalik-Alik-kanalik->->
            Jest jedno ale: mordkę ma śliczną w przeciwieństwie do Jarosława szalikowca!
            To mój protest przeciwko robieniu z psa durnia i przeciwko takiemu postrzeganiu niczemu nie winnego psa.
            • tojajurek Re: Łomateńko i córeńko 16.06.11, 12:53
              Wychodzi na to, że w kupę psa-patrioty koniecznie trzeba wtykać polską flagę (no, może flażkę). Kuba Wojewódzki górą.
              • ave.duce Re: Łomateńko i córeńko 17.06.11, 10:34
                A może jednak flaszkę? Pustą, of koz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka