trzecikot 27.08.11, 09:15 Tak tylko chciałem podnieść pozycjonowanie strony....................... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olga_w_ogrodzie Re: Seks 27.08.11, 10:11 i poszła w lud wieść ta emocjonująca i duszna od erotyki : - Na FZD u Avki i Gatki Kocur number 3 o seksie będzie rozprawiać ! Może nawet gołych tam pokaże. i zaraz się tłumy rzucą na Forum ze Dworum wysoko pozycjonocjując łacnie. Odpowiedz Link
ka.mu Re: Seks 27.08.11, 11:15 olga_w_ogrodzie napisała: > pozycjonocjując łacnie. Jejku, przeczytałam, że pozycje będą po łacinie i dopiero mnie zaciekawiło. Odpowiedz Link
jantoni.jajcorz Re: Seks 27.08.11, 11:28 Też chętnie zobaczyłbym łacińskie pozycje. Na naukę nigdy nie jest za późno:P Odpowiedz Link
damakier1 Re: Seks 27.08.11, 15:03 Jejku, przeczytałam, że pozycje będą po łacinie i dopiero mnie zaciekawiło. Słynęła panna w pewnej gminie, Że seks uprawia po łacinie, Więc jej powiedział jeden Grzesiek, Że po łacinie jemu chce się, A ona jemu - ale mi nie. Odpowiedz Link
damakier1 Re: Seks 06.09.11, 19:10 Ojej, żadna polityka. Po prostu nie znalazłam innego rymu do "jemu chce się" ;) Odpowiedz Link
ave.duce Re: Seks 27.08.11, 14:11 O to, to! Może goły Czeci się sam pokaże. ps. i znowu będę straszona prokuraturą ;) Odpowiedz Link
ave.duce Re: Seks 05.09.11, 20:47 czan-dra napisał: > Gdzie? Kto? Z kim? Kiedy? > Eeeee tam... I w ogóle. Odpowiedz Link
dzidzia_bojowa Re: Seks 05.09.11, 22:34 Łeeee? tylko tyle? Się nastawiłam a tu tylko przyzwoita wymiana zdań. Eeeeeee, idę spać. A miałam nie iść. Odpowiedz Link
dupetek Re: Seks 05.09.11, 22:39 Żeby target strony podnieść, to musisz się Trzeci bardziej starać:)) Odpowiedz Link
trusiaa Re: Seks 06.09.11, 07:36 Nie da rady, nie przy takiej liczbie wpisów. I choćby przyszło tysiąc pasztetów i każdy zjadłby tysiąc kokietów i się natężał itd Odpowiedz Link
trusiaa Re: Seks 06.09.11, 08:25 ...? Sama nie wiem, sama jezdem, znikąd pomocy. DzidziaaaaA? Ave...? Odpowiedz Link
tojajurek Czy chodzi o tzw. ryćkanie? 06.09.11, 00:33 Ryćkał pies kanarka Kanarek niedźwiedzia niedźwiedź salamandrę Salamandra śledzia A śledź wieloryba Wieloryb sardynkę Sardynka chłopczyka A chłopczyk dziewczynkę (taka kołysanka kiedyś była) Odpowiedz Link
damakier1 Re: Seks 06.09.11, 19:15 Jak tak, to nie obejdzie się bez: www.youtube.com/watch?v=Izm7K3_rUB0&feature=grec_index --------------------- "Dama ma - jak zwykle rację. I nie może być inaczej, skoro jest Damą." (aut.: ToJaJurek) Odpowiedz Link