sclavus 28.08.11, 15:15 Jestem pewien, że myśl, rzucona przez pana Hofmana, o tych chłopach co to baranieją i głupieją, przyjechawszy do Warszawy, znajdzie swoje poczesne miejsce w najnowszym numerze... Przecie to rarytas... RARYTAS!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alaias11 Re: News Wieści 28.08.11, 15:53 tym bardziej, że dziś u red Olejnik potwierdził, że mial rację powiedziawszy to, co raczył powiedzieć wczoraj. A wiec wódz go pochwalił, bo wyraźnie hoff imrymatur otrzymał od swego prezia. inaczej by się wiłł - a on potwierdził i to z mocą. Odpowiedz Link
ex.mila Re: News Wieści 28.08.11, 16:01 Raz chory niedźwiedź pierdział, budząc miłosierdzie A suseł mu oklaski bił po każdym pierdzie. Czy ten suseł zwariował? - spytał dzięcioł śledzia. Nie - śledź odparł - to rzecznik prasowy niedźwiedzia. A. Waligórski Odpowiedz Link
witekjs Re: News Wieści 28.08.11, 19:20 ex.mila napisała: > Raz chory niedźwiedź pierdział, budząc miłosierdzie > A suseł mu oklaski bił po każdym pierdzie. > Czy ten suseł zwariował? - spytał dzięcioł śledzia. > Nie - śledź odparł - to rzecznik prasowy niedźwiedzia. > > A. Waligórski > Gratuluję najlepszej dla rzecznika, bajeczki Babci Pimpusiowej, wspaniałego Pana Andrzeja. A. Waligórski "Bajeczki Babci Pimpusiowej" windows7forum.pl/a-waligorski-bajeczki-babci-pimpusiowej-16-t-12995.html www.waligorski.art.pl/liryka.php?litera=j&nazwa=87 Odpowiedz Link
witekjs Re: News Wieści 28.08.11, 21:29 witekjs napisał: > ex.mila napisała: > > > Raz chory niedźwiedź pierdział, budząc miłosierdzie > > A suseł mu oklaski bił po każdym pierdzie. > > Czy ten suseł zwariował? - spytał dzięcioł śledzia. > > Nie - śledź odparł - to rzecznik prasowy niedźwiedzia. > > > > A. Waligórski > > > > Gratuluję najlepszej dla rzecznika, bajeczki Babci Pimpusiowej, wspaniałego Pa > na Andrzeja. > > A. Waligórski "Bajeczki Babci Pimpusiowej" > windows7forum.pl/a-waligorski-bajeczki-babci-pimpusiowej-16-t-12995.html > www.waligorski.art.pl/liryka.php?litera=j&nazwa=87 Hofman drwi z "chłopów", sam ma ziemię orną www.tvn24.pl/-1,1715473,0,1,hofman-drwi-z-chlopow--sam-ma-ziemie-orna,wiadomosc.html Przeniósł się szczur do miasta, rozejrzał się z wolna, Patrzy - a za nim drepcze mała myszka polna. Wtedy szczur oburzony rozdarł na nią pyska: - To straszne, jak ta wiocha do miasta się wciska! A.Waligórski Odpowiedz Link
ave.duce Czy chodzi o "Newswieś(ci)"? 28.08.11, 17:13 Będzie li tylko wzmianeczka, bo na nic innego ww. Hofman nie zasługuje. Odpowiedz Link
ka.mu Re: Czy chodzi o "Newswieś(ci)"? 29.08.11, 22:30 To jest jawna dyskryminacja młodzieży (którą się jest do 35. r.ż.). By wyrazić stosowne oburzenie musiałam machnąć aż cztery kropki w jednym zdaniu. Mam sukces! Odpowiedz Link
sclavus Re: Czy chodzi o "Newswieś(ci)"? 30.08.11, 13:32 Nooo, Może się postaram... Daleko jeszcze do następnego numeru? ;) Odpowiedz Link
gat45 A na kiedy przewiduje się uczłowieczenie Hofmana 30.08.11, 12:12 i podobnych mu baranów ? I czy w ogóle ? To pytanie mi się nasunęło pod wpływem medytacji r/ewolucyjnych w sąsiednim wątku niejakiego Dupetka-Myśliciela Odpowiedz Link
witekjs Re: A na kiedy przewiduje się uczłowieczenie Hofm 30.08.11, 13:00 gat45 napisała: > i podobnych mu baranów ? I czy w ogóle ? > > To pytanie mi się nasunęło pod wpływem medytacji r/ewolucyjnych w sąsiednim wąt > ku niejakiego Dupetka-Myśliciela Nie przewiduje się. Buraki i kartofle nie podlegają temu procesowi. Być może dociera to, w końcu do ich elektoratu... Odpowiedz Link
sclavus Re: A na kiedy przewiduje się uczłowieczenie Hofm 30.08.11, 13:30 Lepiej, w ogóle nie... Na wełnę nie pójdą, ale na baraninę... być może ;) Odpowiedz Link