GoĹÄ: Meve IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 09.01.02, 07:55 Jestem, czekam w ten posępny poranek na światło spływające z Waszych klawiatur:))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: Geralt Ale Klub ! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 09.01.02, 08:13 Cześć ! O kurka nie wiedziałem że do takiego klubu należę. Przyjaciół króliczka oj bo pęknę. ale skoro pije sok marchwiowy to co się dziwię. Może jednak poddamy pod dyskusję nazwę klubu ? Pozd Geralt Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Meve Re: Ale Klub ! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 09.01.02, 09:08 Gość portalu: Geralt napisał(a): > Cześć ! > O kurka nie wiedziałem że do takiego klubu należę. > Przyjaciół króliczka oj bo pęknę. ale skoro pije sok marchwiowy to co się > dziwię. > Może jednak poddamy pod dyskusję nazwę klubu ? > Pozd > Geralt Hmm, to raczej taki żart Geralt (dzisiaj Ty się nabrałeś:))))), zwrot - idiom :"przyjaciele króliczka" oznacza krąg ludzi związanych ze sobą przeróżnymi koneksjami, układzikami, wspierających się nawzajem. Wszyscy się znają i tylko siebie nawzajem popierają - tak mniej więcej o to chodzi. Ni wiem skąd to się wzięło? Sok marchwiowy OK Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Geralt Re: Ale Klub ! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 09.01.02, 09:41 Gość portalu: Meve napisał(a): > Gość portalu: Geralt napisał(a): > > > Cześć ! > > O kurka nie wiedziałem że do takiego klubu należę. > > Przyjaciół króliczka oj bo pęknę. ale skoro pije sok marchwiowy to co się > > dziwię. > > Może jednak poddamy pod dyskusję nazwę klubu ? > > Pozd > > Geralt > Hmm, to raczej taki żart Geralt (dzisiaj Ty się nabrałeś:))))), zwrot - > idiom :"przyjaciele króliczka" oznacza krąg ludzi związanych ze sobą przeróżnym > i > koneksjami, układzikami, wspierających się nawzajem. Wszyscy się znają i tylko > siebie nawzajem popierają - tak mniej więcej o to chodzi. > Ni wiem skąd to się wzięło? > Sok marchwiowy OK > > ACHA... To w takim razie proszę o deklaracje członków klubu co mogą mi zaatwić i w czym pomóc. Oczekuję tylko poważnych deklaracji Poważny Geralt Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Meve Re: Ale Klub ! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 09.01.02, 10:10 > ACHA... > To w takim razie proszę o deklaracje członków klubu co mogą mi zaatwić i w czym > > pomóc. Oczekuję tylko poważnych deklaracji > Poważny > Geralt Chciałyśmy - my członkinie- pomóc Tobie w rozeznaiu sie w rozmiarach miseczek itp., ale nie byłeś zainteresowany:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Nala Re: Ale Klub ! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 09.01.02, 10:43 Cześć !!! Klub króliczka ? Fajnie ! Ale chyba stroje "króliczków" nie są obowiązkowe ? Trochę dziwnie prezentowałabym się w miejscu pracy !!! :o) Ja jestem tylko na momencik bo jestem zawalona robotą. Jak będę mieć chwilkę czasu to jeszcze tu zajrzę. Pozdrawiam. Nala Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: monia Re: Nala IP: 217.97.138.* 09.01.02, 10:50 Może i dziwnie, ale jak uroczo!!! No i zakład , że szefostwo zachwycone? Z pozdrowieniami - ja i moja łaciata morda! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: monia Re: Meve IP: 217.97.138.* 09.01.02, 10:08 Czy przypadkiem nie z "Kubusia Puchatka"? Ci wszyscy "krewni i znajomi królika".....? Tak czy inaczej, witaj króliczku!!! Widziałam, że zawitała Nala, po długim wywczasie, jak zrozumiałam - w łóżku? Myslę, że wyspała się za wszystkie czasy! Ale Nalu, doprawdy, po tym, co napisał Geralt stwierdzam, że POWINNAŚ BARDZIEJ uważać na swoje zdrowie! Szanuj się kobieto, bo, doprawdy, w Twoim wieku....(Wybacz, Nalu, ale nie mogłam sobie tego odmówić, już będę grzeczna !!!). Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Meve Re: Meve IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 09.01.02, 10:13 Gość portalu: monia napisał(a): > Czy przypadkiem nie z "Kubusia Puchatka"? Ci wszyscy "krewni i znajomi królika" > .....? AAAAA, być może..... Może nawet na pewno:))) Kto jest króliczkiem? Bo ja bardziej na Puchatka pasuję - mały rozumek, grubasek, miód :)))) A i wg wczorajszych rewelacji Nala będzie chyba okrzyknięta Sową - ok, też nie mogłam sobie odmówić, sorki i już więcej nie będę:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Geralt Re: Meve IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 09.01.02, 10:17 wietrzę intrygę bo dla mnie został osioł! No ładnie ! Dostałem maila od Iny , może się dziś pojawi. Ale dostaniecie od Nali aż miło będzie posłuchać. Ja się nie wychylam. hi,hi Coście się uczepiły z tymi miseczkami ja już wszystko wiem! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Meve Re: Meve IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 09.01.02, 10:36 > Coście się uczepiły z tymi miseczkami ja już wszystko wiem! To bardzo dobrze, Geralcie, że JUŻ WSZYTSKO wiesz, gratulujacje dla Twojej Żony. :)))) hi hi hi wredna, w nastroju ucieszno-zaczepialskim Meve Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: monia Re: Meve IP: 217.97.138.* 09.01.02, 10:25 Witaj Meve, no wiesz, Puchatek jest słodki, po prostu....Ja zdobędę się na dużą dozę samokrytycyzmu i mianuję się Kłapouchym (albo -chą). Nie to, że uszy...nie, nie, ale chyba mam w sobie dużo z osła... Tylko czy na pewno tak uroczego, jak u Milne'a? Jaki ten Geralt swoją drogą interesowny, nie uważasz? Tak od razu "co mu załatwi..."Oj, nieładnie! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Nala Re: !!!!!!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 09.01.02, 10:48 Gość portalu: monia napisał(a): > Witaj Meve, no wiesz, Puchatek jest słodki, po prostu....Ja zdobędę się na dużą > dozę samokrytycyzmu > i mianuję się Kłapouchym (albo -chą). Nie to, że uszy...nie, nie, ale chyba mam > w sobie dużo z osła... > Tylko czy na pewno tak uroczego, jak u Milne'a? > Jaki ten Geralt swoją drogą interesowny, nie uważasz? Tak od razu "co mu załatw > i..."Oj, nieładnie! "Wcięłam" się trochę wcześniej, tak jakoś dziwnie to wyszło ?! Co do Sowy, to za bardzo nie protestuję. Jak na porządną Sowę przystało noszę okulary, ale nie jestem taka puszysta. Miałam nie wchodzić bo mam mało czasu, ale nie mogłam sobie odmówić komentarza ! Pa, pa. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Meve Re: !!!!!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 09.01.02, 10:55 > "Wcięłam" się trochę wcześniej, tak jakoś dziwnie to wyszło ?! > Co do Sowy, to za bardzo nie protestuję. Jak na porządną Sowę przystało noszę > okulary, ale nie jestem taka puszysta. Witamy w gronie okularników - ja się maskuję soczewkami :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Geralt Monia IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 09.01.02, 10:49 Gość portalu: monia napisał(a): > Witaj Meve, no wiesz, Puchatek jest słodki, po prostu....Ja zdobędę się na dużą > dozę samokrytycyzmu > i mianuję się Kłapouchym (albo -chą). Nie to, że uszy...nie, nie, ale chyba mam > w sobie dużo z osła... > Tylko czy na pewno tak uroczego, jak u Milne'a? > Jaki ten Geralt swoją drogą interesowny, nie uważasz? Tak od razu "co mu załatw > i..."Oj, nieładnie! Monia Nie czepiaj się wujka Geralta. Skoro mieliśmy sobie pomagać to chciałem wiedzieć kto jest mocny w jakiej dziedzinie. No pochwal się co możesz wnieść w wianie do naszego klubu. Na śniadanie zjadła Monia bardzo wielkiego słonia obgryzła go do samych kosteczek aż biust jej wystawał z miseczek taki wierszyk Ci ułożyłem ładny ?:-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: monia Re: Geralt IP: 217.97.138.* 09.01.02, 10:57 Drogi Wuju Geralcie! Co do mojego biustu, to z żalem swierdzę, że przy najszczerszych chęciach nie grozi mu wylanie się z miseczek! Poza tym , Wuju miły, jakie wiano, rany gorzkie, tobie się chyba z jakims zakonem pomerdało! Z wielkim szacunkiem pozostaję - Monia. P.S. A tak przy okazji, Geralcie, to ile TOBIE brakuje do emerytury? P.S. 2 Wierszyk cudny! Wiem już, co TY wniesiesz w wianie, hi, hi! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Meve Re: Geralt IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 09.01.02, 11:18 > Drogi Wuju Geralcie! Co do mojego biustu, to z żalem swierdzę, że przy najszcze > rszych chęciach nie > grozi mu wylanie się z miseczek oj, hi hi, no nie mogę , hi hihihihahahahaha, znam te "najszczersze chęci" pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Geralt Moniu IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 09.01.02, 11:18 Gość portalu: monia napisał(a): > Drogi Wuju Geralcie! Co do mojego biustu, to z żalem swierdzę, że przy najszcze > rszych chęciach nie > grozi mu wylanie się z miseczek! Poza tym , Wuju miły, jakie wiano, rany gorzki > e, tobie się chyba z > jakims zakonem pomerdało! Z wielkim szacunkiem pozostaję - Monia. > P.S. A tak przy okazji, Geralcie, to ile TOBIE brakuje do emerytury? > P.S. 2 Wierszyk cudny! Wiem już, co TY wniesiesz w wianie, hi, hi! Nie mart się Monia bo mniejsze biusty są w modzie teraz. Piszę to gdybys nie wiedziała. No i asortyment biustonoszy jest większy. Hi hi czemu z zakonem ? Jak to ma być poważna organizacja to musi mieć środki na działanie. Musi czerpać też z zasobów intelektualnych swych członków Do emerytury brakuje mi dużo. ale może to i lepiej bo przy obecnie rządzących mam poważne wątpliwości czy ją na oczy zobaczę. Może lepiej rąbnąć w kalendarz przed emeryturą niż na stare lata bez kasy być ? Ależ Moniu w posagu Dziecinko w posagu mogę coś wnieść i to będzie mój talent. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: monia Re: Geralcie IP: 217.97.138.* 09.01.02, 11:29 Zamiast rąbania proponuję III filar, ew. regularne grywanie w totolotka. Ewentualnie wydawanie co czas jakis "Wierszy zebranych..." Co do wiana, czy też posagu, to przecież było przyjęte drzewiej (czy tam kiedy indziej) że panna wstępująca do klasztoru, musiała cos do niego wniesć w tzw. posagu...Chyba niekoniecznie chodziło o talent... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Meve Re: Monia IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 09.01.02, 10:57 > Na śniadanie zjadła Monia > bardzo wielkiego słonia > obgryzła go do samych kosteczek > aż biust jej wystawał z miseczek > > taki wierszyk Ci ułożyłem ładny ?:-)))))) > No Monia, zobacz co za poeta nam się trafił, Geralt, wierszyk bardzo fajny. A co Geralt nam możesz wnieść w hhmmm no może nie w wianie, ale no w tym, no wiesz, o co chodzi:)))? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: monia Re: Meve IP: 217.97.138.* 09.01.02, 11:04 Meve, ja Cię dzisiaj nie poznaję, dziewczyno! Zaczynam powoli rozumieć tego "króliczka"...Czy to oznaki wychodzenia z depresji poswiątecznej? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Geralt Re: Monia IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 09.01.02, 11:12 o posag chodzi o posag ? Ja wnoszę swój talent Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: monia Re: Geralt IP: 217.97.138.* 09.01.02, 11:23 Ja wnoszę SIEBIE. Swój dobry humor i zły też. Możliwosć pocieszania kogos oraz bycia pocieszaną (czasem to komus też pomaga!). Chęć rozmowy i chęć słuchania. Swoją złosliwosć (jak czasem) oraz sentymentalnosć (niestety częsciej - jestem obrzydliwie sentymentalna). Gotowosć do wypicia z Wami kawy, likierku, Becherovki, a nawet! - soku z marchwi (ale takiego swieżo wycisniętego a nie z kartonika!)..... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Meve Re: Geralt IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 09.01.02, 11:30 Gość portalu: monia napisał(a): > Ja wnoszę SIEBIE. Swój dobry humor i zły też. Możliwosć pocieszania kogos oraz > bycia pocieszaną > (czasem to komus też pomaga!). Chęć rozmowy i chęć słuchania. Swoją złosliwosć > (jak czasem) oraz > sentymentalnosć (niestety częsciej - jestem obrzydliwie sentymentalna). Gotowos > ć do wypicia z > Wami kawy, likierku, Becherovki, a nawet! - soku z marchwi (ale takiego swieżo > wycisniętego a nie z > kartonika!)..... No to pięknie. Wystarczy. Ty Monia, jak będziesz w Bydgoszcy, to koniecznnie musisz do mnie zajrzeć, bo widzę, że mamy podobne gusta - Becherovka stoi w kredensie:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Meve Re: Monia IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 09.01.02, 11:25 Gość portalu: Geralt napisał(a): > o posag chodzi o posag ? No niech będzie, ,że o posag :))) Choiaz chyba Monia wie o co mi chodzi:))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: monia Re: Meve IP: 217.97.138.* 09.01.02, 11:34 Wiesz Meve, Geralt jest w naszym klubie jedynym samczykiem ( Pirx chyba wyczuł pismo nosem i gdzies przycupnął cichutko). Cha, cha!!! Wielki Piąty!!! (Pamiętasz Karierę Nikodema Dyzmy?) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Geralt NIE IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 09.01.02, 11:39 Ja to też ogladałem i czytałem tę książkę Nic z tego !!!!!!!!!!! Proszę niby książki czytają, dyskutuja żartują tralala a tu się wykorzystywania mężczyzn zachciało!!! NIC Z TEGO !!!! Waszym chuciom mówię stanowcze N.I.E !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Czepcie się swoich chłopów . I do roboty Baby rozbrykane bo głupoty Wam w głowie. No. Geralt Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Meve Re: NIE IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 09.01.02, 11:47 Gość portalu: Geralt napisał(a): > Ja to też ogladałem i czytałem tę książkę > Nic z tego !!!!!!!!!!! > Proszę niby książki czytają, dyskutuja żartują tralala a tu się wykorzystywania > > mężczyzn zachciało!!! hi hi hi > NIC Z TEGO !!!! > Waszym chuciom mówię stanowcze N.I.E !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Porządny facet, tylko, że my tylko pytamy:)))) Teoretycznie:)))) > Czepcie się swoich chłopów . Ja sie czepilam i jak Monia zauważyła, depresja minęła:))))) > I do roboty Baby rozbrykane bo > głupoty Wam w głowie. Uwielbiam mieć głupoty w głowie :)) > No. > Geralt No no Meve:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: monia Re: Meve i Geralt IP: 217.97.138.* 09.01.02, 12:01 Jejku, ale nas ofuknął!!! No , myslałby kto.... No już, już, nie denerwuj się, już nigdy nie pomyslimy o Tobie jak o facecie, słowo! Będziesz naszą piątą koleżanką, chcesz? I już żadnych głupot, żadnych wirtualnych podszczypywanek, no , w ogóle nic! Jestes bezpieczny, no serio..Ale tak już na sam koniec, koniuszek....NAPRAWDĘ nie lubisz sobie poswińtuszyć tak troszeczkę? P.S. Meve, też mi lepiej, hi, hi!!! P.S. 2 Myslisz, że go spłoszyłysmy???? P.S. 3 Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Nala Re: NIE IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 09.01.02, 11:58 Gość portalu: Geralt napisał(a): > Ja to też ogladałem i czytałem tę książkę > Nic z tego !!!!!!!!!!! > Proszę niby książki czytają, dyskutuja żartują tralala a tu się wykorzystywania > > mężczyzn zachciało!!! > NIC Z TEGO !!!! > Waszym chuciom mówię stanowcze N.I.E !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! > Czepcie się swoich chłopów . > I do roboty Baby rozbrykane bo > głupoty Wam w głowie. > No. > Geralt PĘKASZ Geralt ???????? Tego się po Tobie nie spodziewałam !!! :o))) Co Ci zależy ? Zostań Wielkim Piątym ! Chyba że boisz się żonki ? :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Geralt Re: NIE IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 09.01.02, 12:06 Gość portalu: Nala napisał(a): > Gość portalu: Geralt napisał(a): > > > Ja to też ogladałem i czytałem tę książkę > > Nic z tego !!!!!!!!!!! > > Proszę niby książki czytają, dyskutuja żartują tralala a tu się wykorzysty > wania > > > > mężczyzn zachciało!!! > > NIC Z TEGO !!!! > > Waszym chuciom mówię stanowcze N.I.E !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! > !!!!! > > Czepcie się swoich chłopów . > > I do roboty Baby rozbrykane bo > > głupoty Wam w głowie. > > No. > > Geralt > > PĘKASZ Geralt ???????? > Tego się po Tobie nie spodziewałam !!! :o))) > Co Ci zależy ? Zostań Wielkim Piątym ! > Chyba że boisz się żonki ? :o))) Nie tylko się boję ale jeszcze Ją kocham. Po za tym z całym szacunkiem ale kota czy też kotów w worku to ja nie kupuję . Swoją drogą Wy też nie powinnyście Aż takie zdeterminowane chyba nie jesteście hi hi Swoja drogą gdzie jest Ina ? Dostaję od niej maile a na forum Jej nie ma . Wiecie coś ? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Nala >>> Do Moni i Meve !!! <<< IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 09.01.02, 12:12 Gość portalu: Geralt napisał(a): > Nie tylko się boję ale jeszcze Ją kocham. > > Po za tym z całym szacunkiem ale kota czy też kotów w worku to ja nie kupuję . > Swoją drogą Wy też nie powinnyście > Aż takie zdeterminowane chyba nie jesteście hi hi > Swoja drogą gdzie jest Ina ? Dostaję od niej maile a na forum Jej nie ma . > Wiecie coś ? Wiecie co drogie koleżanki ? On coś insynuuje !!! :o) Typowy samiec !!! Z jednej strony podpuszcza, a potem jak ta mimoza ! Chociaż nie, głupoty plotę !!!!! Gorzej !!! Jak Dziewica Orleańska !!!!!!!!!!!! Chciałby, a boi się ! :o) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: monia Re: >>> Do Moni i Meve !!! <<< IP: 217.97.138.* 09.01.02, 12:24 Nie odróżnia zdeterminowania od dobrego, starego, WIRTUALNEGO czyli BEZPIECZNEGO flirtu... Oj, dziewczyny, my musimy się nad nim poważnie zastanowić...No, strasznie nerwowy jest! Nala, on cię już chyba kiedys też o cos podejrzewał??? A swoją drogą, Geralt, co to znaczy JESZCZE kochasz??? Żebys ty wiedział, chłopie, ile ja już kocham swego męża...i naprawdę nie zamierzam przestać. Pozdr! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Geralt Re: >>> Do Moni i Meve !!! <<< IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 09.01.02, 12:46 Ja też nie zamierzam przestać dlatego dalsze dysputy uznaję za bezcelowe. Pozdrawiam do zobaczenia. Geralt Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: monia Re: >>> Do Meve i Nali IP: 217.97.138.* 09.01.02, 12:49 Czyli kolejny nadwrażliwiec.... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Meve Re: >>> Do Moni i Meve !!! <<< IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 09.01.02, 12:55 Gość portalu: Geralt napisał(a): > Ja też nie zamierzam przestać dlatego dalsze dysputy uznaję za bezcelowe. > Pozdrawiam do zobaczenia. > Geralt Bardzo nieładnie , bardzo oficjalnie, buuuu Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: monia Re: >>> Meve !!! <<< IP: 217.97.138.* 09.01.02, 12:58 Ale wierszyki o miseczkach i tych innych to mógł układać, co? Ciekawe, czy żonie się pochwali... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Meve Re: NIE IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 09.01.02, 12:26 No no spokojnie Geralt , i jak chcesz, to możemy (wg pomysłu Moni) nazywać Ciebie Geraltina, albo po prostu Yennefer:)) I, co zgadzasz, się , koleżanko? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Nala Re: Hi, hi, hi !!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 09.01.02, 13:01 Geraltina !!! DOSKONAŁE !!!!!!!!! Tak, tak, on (a może ona ?) od początku usiłuje mi wmówić różne dziwactwa ! Jak już pisałam, ciekawe co nim kieruje ? A tak swoją drogą to co nam przeszkadza że on kocha swoją żonę ? :o) I bardzo dobrze ! Żona jest po to, aby ją kochać co by tchu brakło !!! Mimoza i tyle !!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: monia Re: Hi, hi, hi !!! IP: 217.97.138.* 09.01.02, 13:07 A może czasem czuje się niejo...niejola....nieLOjalny! Że niby pozwala się kokietować miseczkami, książeczkami...A wierszyki to ładnie pisać?! Na pewno sam siebie się przestraszył!!! Zaczęły w nim wzbierać dzikie żądze i prysnął! Ciekawe, czy jutro wróci? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Nala Re: Hi, hi, hi !!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 09.01.02, 13:09 Na dodatek się obraził !?!?!? Dziwadło jakieś czy co ??? Na żartach się nie zna ??? Jak myślicie ? Naprawdę poczuł się urażony ? Męski punt hmmmmm, widzenia jest czasami zaskakujący ! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: monia Re: Hi, hi, hi !!! IP: 217.97.138.* 09.01.02, 13:19 Okaże się jutro. Albo się obraził, albo koncept mu się wyczerpał. Taaa, bardzo ciekawe stworzenia. Nala, jutro ty lepiej z nim "rozmawiaj", masz do niego podejscie...Meve, my do jutra musimy pozbyć się tych różnych, hmmm.....podtekstów. Bo znowu sobie cos pomysli (a swoją drogą, ciekawe co?)... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Meve Re: Hi, hi, hi !!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 09.01.02, 13:29 Gość portalu: monia napisał(a): > > Nala, jutro ty lepiej z nim "rozmawiaj", masz do niego podejscie...Meve, my do > jutra musimy pozbyć > się tych różnych, hmmm.....podtekstów. Cholera, tyle człowiek się namęczy, żeby w tym zaganianym życiu nabrać chęci na te ...podteksty i wtedy okazuje sie, że co niektórzy reaguja histerycznie i trzeba sie pozbywac. No, ale OK, spróbuję. też widze pewne sprzeczności u naszej Geraltiny :))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Nala Re: Hi, hi, hi !!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 09.01.02, 13:36 Wielkie dzięki, ale mnie chyba przeceniasz ! :o) Jego najlepszym psychologiem jest jak widać jego własna żona. Oswoiła go, udomowiła i na dodatek zaobrączkowała ! On już zresztą kiedyś wspomniał że na "tym" punkcie, tzn. takich żartów, jest przewrażliwiony. No cóż, zostają nam tylko tematy ksiązek, filmów tudzież innej "kurtularnej" rozrywki. A szkoda ! Chyba że same z sobą będziemy głupio gadać ? :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Meve Re: Hi, hi, hi !!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 09.01.02, 13:34 Gość portalu: Nala napisał(a): > A tak swoją drogą to co nam przeszkadza że on kocha swoją żonę ? :o) > I bardzo dobrze ! Żona jest po to, aby ją kochać co by tchu brakło !!! > > Mimoza i tyle !!! No właśnie, nic nam nie przeszkadza, cieszymy się, ze są tacy faceci na świecie, tyle tylko, że on ciągle to zaznacza - hmm jakiś Freud by się przydał ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: monia Re: Hi, hi, hi !!! IP: 217.97.138.* 09.01.02, 13:48 Oj, chyba on jest po prostu zbyt serio....A już się człowiek zaczął rozkręcać...Czyli jednak prawda jest taka : Na chandrę - trochę poswińtuszyć! A swoją drogą, ciekawe jak by to było, gdyby samczyki były w stadzie. Oni w grupie są tacy..rubaszni, zwłaszcza "na żywo"! No, po prostu co jeden to Casanova! A czy facet przed facetem przyzna się, jaki wpływ na niego ma własna kobieta??? A skąd, tacy są samodzielni, niezależni przy podejmowaniu różnych decyzji, wszelkie wpływy mają za nic.... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Geralt e tam IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 09.01.02, 14:10 Dziękuję za epitety. Fajowe. Uznajmy że jestem dziwadło mimoza samczyk sztywniak wariat etc. acha no i że jestem kobietą. hi hi wygląda na to że trzeba teraz którą z Was wybrać żeby się z niej pośmiać wybór pozostawiam Wam :-))) Geralfina Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: monia Re: e tam IP: 217.97.138.* 09.01.02, 14:13 No to smiało, zgłaszam się na ochotnika, może nastrój Ci się poprawi... O, sorry, miałam sobie dać spokój z prowokacjami w stosunku do ciebie...Już znikam... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Geralt Re: Hi, hi, hi !!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 09.01.02, 13:58 dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: monia Re: Hi, hi, hi !!! IP: 217.97.138.* 09.01.02, 14:00 ups...Ale to nieładnie podsłuchiwać! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Nala Re: Hi, hi, hi !!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 09.01.02, 14:05 Gość portalu: monia napisał(a): > ups...Ale to nieładnie podsłuchiwać! Jak podsłuchuje to niech ma !!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Meve Re: Hi, hi, hi !!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 09.01.02, 14:15 No oj co, geralt, no co??? No co się wydarzyło?? Jesteśmy miłe, sympatyczne, kulturalne (wyjąwszy moje ostatnie "cholera", dowcipne i intelgentne. W uroczy sposób prowadzimy rozmowę - nie jesteśmy nachalne, ciekawskie (no może trochę), niczego konkretnego, ni wulgarnego Tobie nie: powiedziałyśmy, napisałyśmy, zrobiłyśmy. Gawędzisz sobie ze świetnymi kobietami ( w różnych celach, każdy ma własne) i nagle robisz się strasznie zasadniczy, śmiertelnie przerażony i obrażony. My nie jesteśmy takie rozpustne, jak Tobie się wydaje, drogi Geralcie. Jesteśmy (prawie) normalne - przepraszam, że w imieniu wszystkich babek się wypowiadam, ale takie mam wrażenie:))) Jestem przekonana, ze na lepsze wirtualne znajome ( a może i kiedys niewirtualne - poczekaj, poczekaj, nie uciekaj)trafić nie mogłeś. P.S. Jezeli polepszy Tobie to samopoczucie, to zaproś swoją Żonę na forum - myślę, że te nieprzyzwoite Monie i Nale i Mevy nie będą miały nic przeciwko temu. Pozdrawiam, lekko zniecierpliwiona Meve Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: monia Re: Meve IP: 217.97.138.* 09.01.02, 14:19 Chylę czoło przed twoją dyplomacją...Ja stchórzyłam! P.S. Ale co do tej przyzwoitosci, Meve, to przyznaj się - cos cię od wczoraj "korci"(hi, hi!) P.S 2. Mam nadzieję, że ten żart cię nie obraził? Bo ja już sama nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Meve Re: Meve IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 09.01.02, 14:27 > P.S. Ale co do tej przyzwoitosci, Meve, to przyznaj się - cos cię od wczoraj "k > orci"(hi, hi!) > P.S 2. Mam nadzieję, że ten żart cię nie obraził? Bo ja już sama nie wiem... No korci:))))))))))))))))))))))))))) Ale zasługa w tym mego Lubego:)))))))))) Jak się okazuje, na chandrę są różne ( w zasadzie od zarania świata ciągle te same ) sposoby:)))))) Nie obraził, to nic przykrego nie było :))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Nala Re: Hi, hi, hi !!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 09.01.02, 14:25 Gość portalu: Meve napisał(a): > No oj co, geralt, no co??? > No co się wydarzyło?? > Jesteśmy miłe, sympatyczne, kulturalne (wyjąwszy moje ostatnie "cholera", > dowcipne i intelgentne. W uroczy sposób prowadzimy rozmowę - nie jesteśmy > nachalne, ciekawskie (no może trochę), niczego konkretnego, ni wulgarnego Tobie > > nie: powiedziałyśmy, napisałyśmy, zrobiłyśmy. Gawędzisz sobie ze świetnymi > kobietami ( w różnych celach, każdy ma własne) i nagle robisz się strasznie > zasadniczy, śmiertelnie przerażony i obrażony. My nie jesteśmy takie rozpustne, > > jak Tobie się wydaje, drogi Geralcie. Jesteśmy (prawie) normalne - przepraszam, > > że w imieniu wszystkich babek się wypowiadam, ale takie mam wrażenie:))) > Jestem przekonana, ze na lepsze wirtualne znajome ( a może i kiedys > niewirtualne - poczekaj, poczekaj, nie uciekaj)trafić nie mogłeś. > P.S. Jezeli polepszy Tobie to samopoczucie, to zaproś swoją Żonę na forum - > myślę, że te nieprzyzwoite Monie i Nale i Mevy nie będą miały nic przeciwko > temu. > Pozdrawiam, lekko zniecierpliwiona > Meve Meve !!! Dobrze powiedziane ! Podpisuję się pod tym ! Ja też już zupełnie straciłam rozeznanie co do formy żartów, mniej czy więcej stosownych odezwań, czy też zasobów wrażliwości niektórych osobników. Geralt, ty naprawdę jesteś taki zasadniczy czy tylko pozujesz ??? A jeśli tak, to po co ? A tak fajnie się "gadało" do tej pory. Co się dzieje ??? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: monia Re: Hi, hi, hi !!! IP: 217.97.138.* 09.01.02, 14:27 O kurcze, znów nas obfukują na forum... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Meve Re: Hi, hi, hi !!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 09.01.02, 14:32 Gość portalu: monia napisał(a): > O kurcze, znów nas obfukują na forum... No widzisz, monia, nigdzie nas nie chcą, ciekawe, co tym ludziom tak przeszkadza - przecież nie siedzimy w jednym pokoju i nie zajmujemy im więcej miejsca przez nasze rozmowy. Jak nie chcą, to niech nie czytają Swoją drogą, świetna odpowiedź! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Meve Re: Hi, hi, hi !!! IP: 217.97.138.* 09.01.02, 14:37 Ale, widzisz, już był temat do dyskusji...I najlepszy dowód na to, jak niewiele dzieje się na tym forum to fakt, że nikt tej dyskusji nie podjął. A i my czasem jestesmy "w temacie" ("Władca...", "Wiedźmin", fantasy). No cóż... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Meve Obfukują IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 09.01.02, 14:42 No, ja się podjęłam dyskusji:)))) Bo nie lubię jak sie mnie bezpodstawnie obfukuje Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: monia Re: Obfukują IP: 217.97.138.* 09.01.02, 14:46 Przeczytałam, dobre, może ktos podejmie dyskusję za jakis tydzień czy dwa... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Geralt Re: Hi, hi, hi !!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 09.01.02, 14:26 Gość portalu: Meve napisał(a): > No oj co, geralt, no co??? > No co się wydarzyło?? > Jesteśmy miłe, sympatyczne, kulturalne (wyjąwszy moje ostatnie "cholera", > dowcipne i intelgentne. W uroczy sposób prowadzimy rozmowę - nie jesteśmy > nachalne, ciekawskie (no może trochę), niczego konkretnego, ni wulgarnego Tobie > > nie: powiedziałyśmy, napisałyśmy, zrobiłyśmy. Gawędzisz sobie ze świetnymi > kobietami ( w różnych celach, każdy ma własne) i nagle robisz się strasznie > zasadniczy, śmiertelnie przerażony i obrażony. My nie jesteśmy takie rozpustne, > > jak Tobie się wydaje, drogi Geralcie. Jesteśmy (prawie) normalne - przepraszam, > > że w imieniu wszystkich babek się wypowiadam, ale takie mam wrażenie:))) > Jestem przekonana, ze na lepsze wirtualne znajome ( a może i kiedys > niewirtualne - poczekaj, poczekaj, nie uciekaj)trafić nie mogłeś. > P.S. Jezeli polepszy Tobie to samopoczucie, to zaproś swoją Żonę na forum - > myślę, że te nieprzyzwoite Monie i Nale i Mevy nie będą miały nic przeciwko > temu. > Pozdrawiam, lekko zniecierpliwiona > Meve Żonka nie ma dostępu do internetu, niestety. Nie wiem co mnie kropnęło ale przyznasz że niektóre epitety pod moim adresem nie były potrzebne. Po za tym jak ja zażartuję to się w końcu okazuje że strasznie źle postępuję (vide Nala jakoby cos Jej imputuję. Przecież ja wiem ile Ona ma lat to o co chodzi ?) Kobiety sa z natury mniej rozpustne niż faceci, tym sie nie stresuję. Mnie to już nie zepsujecie. nie wiem kto to napisał ale co to jest za tekst że jak się jest anonimowym to już można sobie flirtować. Dla mnie to jest żałosne. A generalnie nie mam humoru wczoraj byłem na pogrzebie i wszystko jest do dupy. Możecie sobie gadać tylko nie róbcie ze mnie kobiety i wariata. Bo nie wiem co gorsze:-) dla mnie oczywiście. Może jutro mo się poprawi to z Wami poflirtuję wszystkimi naraz cy oddzielnie jak tam chcecie. full service :-) Pozd Geralt Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Nala Re: Hi, hi, hi !!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 09.01.02, 14:50 Gość portalu: Geralt napisał(a): > Żonka nie ma dostępu do internetu, niestety. > Nie wiem co mnie kropnęło ale przyznasz że niektóre epitety pod moim adresem ni > e > były potrzebne. > Po za tym jak ja zażartuję to się w końcu okazuje że strasznie źle postępuję > (vide Nala jakoby cos Jej imputuję. Przecież ja wiem ile Ona ma lat to o co > chodzi ?) > Kobiety sa z natury mniej rozpustne niż faceci, tym sie nie stresuję. Mnie to j > uż > nie zepsujecie. > nie wiem kto to napisał ale co to jest za tekst że jak się jest anonimowym to j > uż > można sobie flirtować. Dla mnie to jest żałosne. > A generalnie nie mam humoru wczoraj byłem na pogrzebie i wszystko jest do dupy. > Możecie sobie gadać tylko nie róbcie ze mnie kobiety i wariata. Bo nie wiem co > gorsze:-) dla mnie oczywiście. > Może jutro mo się poprawi to z Wami poflirtuję wszystkimi naraz cy oddzielnie j > ak > tam chcecie. full service :-) > Pozd > Geralt Geralt, skąd Ci się wzięło że mnie coś uraziło ??? Wprost przeciwnie, zawsze doskonale się bawiłam ! Zupełnie tego wszystkiego nie rozumiem !? A ten >full service< to ze "Shreka", prawda ??? Dajmy sobie wszyscy buzi i po sprawie ! Co Wy na to ??? Kto za ??? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: monia Re: Nala IP: 217.97.138.* 09.01.02, 14:52 No, ja nie wiem, czy to nie za odważna propozycja...Proponuję uscisk łapki... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Meve Re: Hi, hi, hi !!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 09.01.02, 14:54 Gość portalu: Geralt napisał(a): > Żonka nie ma dostępu do internetu, niestety. a szkoda, jestem przekonana, ze stałaby się po jakimś czasie stałą bywalczynią forum:)) > Nie wiem co mnie kropnęło ale przyznasz że niektóre epitety pod moim adresem ni > e > były potrzebne. No może, chociaż nie mogę zadnego znaleCź:))) . > nie wiem kto to napisał ale co to jest za tekst że jak się jest anonimowym to j > uż > można sobie flirtować. Dla mnie to jest żałosne. No widzisz i tu się różnimy - ja myślę, że rozsądnej, dojrzałej osobie flirt nie zaszkodzi (ani jej partnerowi/partnerce), anonimowy, czy też nie. Bo flirt jest tylko flirtem, sprawia, ze bardziej błyszczymy - ale (jezeli dana osoba kocha naprawdę) to nie jest w stanie zmienić uczuć do wybranka/i. To chyba ktoś wie, że wie, jakie są granice - bo jak ktoś tego nie wie, to faktycznie, niech lepiej nie próbuje. Mam nadzieję, że mnie zrozumiałeś:)) . > Możecie sobie gadać tylko nie róbcie ze mnie kobiety i wariata. Bo nie wiem co > gorsze:-) dla mnie oczywiście. Hmmm, nno nie wiem, czy mam się obrażić, ale udam, że nie słyszałam - wniosek jest taki, jak rozumiem , że nie mamy Ciebie nazywać Geraltiną? Pzdr Meve Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: monia Re: Hi, hi, hi !!! IP: 217.97.138.* 09.01.02, 14:58 A może dla każdego z nas flirt oznacza cos innego... Przecież te nasze "dialogi na cztery nogi" (w tym przypadku więcej..) trudno nazwać flirtem - no, ale to moim zdaniem... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Nala Pa !!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 09.01.02, 15:10 Ja już spadam !!! Proponuję na jutro łyk świeżego powietrza i nieco lepszy nastrój. Chociaż ja mam dzisiaj nie najgorszy ! Geralt, głowa do góry, w końcu jak przystało na faceta, nie ma się czym przejmować. Trzy baby potrafią czasem dopiec do żywego ale to tylko wirtualne dopiekanie. pozdrawiam wszystkich. Nala Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: monia Re: Meve i Nala IP: 217.97.138.* 09.01.02, 15:10 Oddalam się lada moment. Nie rozszalejcie się na tym drugim wątku, moje drogie, bo nas po prostu zjedzą! No cóż, dzień zaczął się miło a zakończył się jakims dziwacznym konfliktem. Trudno się mówi, jakos to przeżyję,,,Nawet to, żechciałam być zabawna, a stałam się - żałosna...Mimo wszystko - pozdrawiam!!! Do jutra! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Hakan Re: Klub przyjaciół króliczka - Monia, Nala, Geralt .. IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.02.02, 19:08 Króliczki, pomyłka, dział erotyczny czeka na forum obok.. Odpowiedz Link Zgłoś