trzecikot 16.11.11, 11:11 ...do gabinetu radiologicznego i mówi - poproszę o zdjęcie krzyża. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ploniekocica Re: Przychodzi Palikot 16.11.11, 11:17 Miałam ci ja kiedyś taką sygnaturkę: Polacy mają generalnie niewłaściwą postawę, co często doprowadza do problemów z krzyżem Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Przychodzi Palikot 16.11.11, 15:36 No i chyba na krzyż, bo i Polka z Polką, a Polak z Polakiem chcieliby tyż? Odpowiedz Link
tojajurek Przychodzi baba 16.11.11, 15:47 Przychodzi baba do Palikota, a Palikot mówi: - Babo, pomyliłaś się, ty masz przychodzić do lekarza. A baba na to: - Ja własnie do pana przyszłam specjalnie. Krzyż mnie napierdziela. (Wymyśliłem na poczekaniu. Jak ktoś wymyśli cosik jeszcze głupszego - to będzie miło) Odpowiedz Link
matta.hari Re: Przychodzi baba 16.11.11, 18:11 Otwieram wątek jak każdy, który pisze Trzeci Kot i nie wiem, który z tych trzech oraz którego z owych trzech palikot. Odpowiedz Link
sclavus Re: Przychodzi baba 16.11.11, 20:49 Trzecikot nie pali... Trzecikot pije... wiadomo co... Palikota Odpowiedz Link
trzecikot Re: Przychodzi baba 16.11.11, 22:30 A wcale że bo nie! OD jakiegoś czasu w ogóle nie piję. Chyba się cósik obawiam, że swoją cysternę gorzały już wysuszyłem. Odpowiedz Link
sclavus Re: Przychodzi baba 16.11.11, 23:35 Oj, to niedobrze, oj niedobrze... Ja, bo swoje dwie szklaneczki ciągle i niezmiennie, każdego dnia a zdarza się, że nawet trzy... ;) PeeS - do ruiny Palikota doprowadzisz niepatriotycznie :P Odpowiedz Link
tojajurek Re: Przychodzi baba 16.11.11, 23:50 Przychodzi baba do baby z krową na sznurku i mówi: - Ktoś mi ukradł PALIK_O_TAki nieduży. Odpowiedz Link
matta.hari Re: Przychodzi baba 17.11.11, 04:30 A ten, który palikot cygara, to jak mu tam było? Najczęściej cytowana powieść na forumach? Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Przychodzi ... 17.11.11, 19:26 tw_wielgus napisał: > Gowin do roznegliżowanej Temidy. Na pewno miałby zaciśnięte powieki. Odpowiedz Link
matta.hari Re: Przychodzi ... 17.11.11, 21:58 i to nie jedna bezecna myśl przychodzi mi do głowy ale daję jej najsampier słowny odpór a potem siłom panie, panowie, siłom i tak na okrągło. że też im, tym bezeceństwom się nie znudzi?! Odpowiedz Link