tw_wielgus Re: Czy ja mogę 13.12.11, 16:27 Bosz... czy to kontynuacja wątku Ave? Czy wszyscy będziemy musieli składać oświadczenia? Odpowiedz Link
damakier1 Re: Czy ja mogę 13.12.11, 16:38 ploniekocica napisała: > złożyć oświadczenie? Tylko nie przepraszaj i nie mów, że znowu byś zrobiła tak samo. Odpowiedz Link
ploniekocica Re: Czy ja mogę 13.12.11, 16:42 damakier1 napisała: > ploniekocica napisała: > > > złożyć oświadczenie? > > Tylko nie przepraszaj i nie mów, że znowu byś zrobiła tak samo. Wprost przeciwnie, Damo, wprost przeciwnie! Odpowiedz Link
dupetek Re: Czy ja mogę 13.12.11, 16:45 Komuś konkretnie chcesz się oświadczyć, czy tak ogólnie? Z mojej strony masz zgodę w obu przypadkach! Odpowiedz Link
trusiaa Re: Czy ja mogę 13.12.11, 16:48 Tobie ma się? A uprawnienia stosowne posiadasz, Dupetku? Odpowiedz Link
trusiaa Re: Czy ja mogę 13.12.11, 16:55 Nie zbywaj mię. Ma się rozumieć, że ciekawa jestem co i komu Kocica oświadczy, ale gdyby Tobie miała się - czy prawo takie Ci przysługuje? Ahaaaa? :P Odpowiedz Link
dupetek Re: Czy ja mogę 13.12.11, 17:17 Dlaczego tak nisko celujesz? Nie rób mi tego, pliss. Odpowiedz Link
trusiaa Re: Czy ja mogę 13.12.11, 17:24 ... i jeszcze z mojego wzrostu się naigrawasz? Odpowiedz Link
trusiaa Re: Czy ja mogę 13.12.11, 18:17 O przepraszam: skikam, wycinam hołubce i strusie, to kłusaki kłusują! No też coś. Odpowiedz Link
ploniekocica Re: Czy ja mogę 13.12.11, 18:12 Pozwolenia nie posiada, pali w miejscu publicznym. Czy wie jak skończy? Tak skończy! Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: CISZA!!!!! 13.12.11, 17:02 Płonacakocica chce się oświadczać a wy trajlujecie w najlepsze. Apeluję o powagę i minutę ciszy. Odpowiedz Link
ploniekocica Oświadczenie lustracyjne 13.12.11, 17:27 Proszę Szanownych Dworzan, dziś w trzydziestą rocznicę stanu wojennego oświadczam, co następuje. Mam dość, rzygam, nie będę, nie chcę, odmawiam. W PRL spędziłam dzieciństwo i pierwszą choć nie ostatnią młodość, nawet jedno dziecko zdążyłam rzutem na taśmę urodzić. Załapałam się na strajki studenckie, pałowanie na Krakowskim, pakowanie paczek w Marcinie. I już nie chcę. Nie i już. Mam dość obchodzenia rocznic klęsk, rewelacji IPN-u i Pośpieszalskiego, nie chcę słyszeć, czy Jaruzelski to człowiek honoru, czy zdrajca, kto był Bolkiem, a kto Lolkiem, mam dość mordobicia w święta narodowe. Niech mnie wszystkie Kaczory i inne patriotyczne Maciory pocałują w dupę - chociaż nie, bo obiecałam takiemu jednemu, że mnie byle kto tam nie będzie całował. I niech nikt nie wmawia moim dzieciom, że PO jak PZPR, straż miejska jak zomo, a policja jak MO,a w Polsce panuje reżim, bo widać, że ani zomo, ani reżimu na oczy nie widział. Od dzisiaj postanawiam bez względu na okoliczności przyrody schować PRL do najgłębszej piwnicy. I chociaż życia niemal popołudnie jest cudnie, nieprawdaż :) Odpowiedz Link
trusiaa Re: Oświadczenie lustracyjne 13.12.11, 17:32 Ups. To o co innego szło. Chodź, Panie Dupetku: posiedzim, pogwarzym, tauaże pokażem. Odpowiedz Link
ploniekocica Re: Oświadczenie lustracyjne 13.12.11, 17:38 O, jak już wydałam z siebie to oświadczenie to teraz mogę z Wami posiedzieć i pogwarzyć i nawet się oświadczyć. Zamkłam drzwi na klucz i teraz mam zamiar poswawolić jak kociak. Odpowiedz Link
gat45 Re: Oświadczenie lustracyjne 13.12.11, 17:54 A bez tatoważa tyż można ? Bo ja nie mam :( a chętnie bym siadła z Wami Odpowiedz Link
dupetek Re: Oświadczenie lustracyjne 13.12.11, 17:52 Wszystkich moich dziargów Ci nie pokażę, bo nie uchodzi w miejscu publicznym. Odpowiedz Link
dupetek Re: Oświadczenie lustracyjne 13.12.11, 17:49 Mi się Twoje oświadczyny podobają i podobnie to widzę! Podpisuję się ja, Dupetek! Odpowiedz Link
inna57 Re: Oświadczenie lustracyjne 13.12.11, 19:10 No to zaczyna nas być tłum na tych oświadczynach :) Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Oświadczenie lustracyjne 13.12.11, 17:53 No trudno jak wszyscy to wszyscy... Oświadczenie lustracyjne TW. Byłem młody. Potrzebowałem paszportu... Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Oświadczenie lustracyjne 13.12.11, 18:14 A przy okazji: ileż różnych różnosci można złożyć bądź składać! Odpowiedz Link
trusiaa Re: Oświadczenie lustracyjne 13.12.11, 18:27 Koszulkę - w dwie sekundy na przykład: www.youtube.com/watch?v=b5AWQ5aBjgE&feature=related Odpowiedz Link
damakier1 Re: Oświadczenie lustracyjne 13.12.11, 20:49 Oglądałaś to tylko, czy próbowałaś może w praktyce? Otóż ja próbowałam i Oświadczam, że jest to nieprawda. Odpowiedz Link
trusiaa Re: Oświadczenie lustracyjne 14.12.11, 06:47 :))))) Oświadczam, jak tu siedzę, że nie tylko obejrzałam, ale poćwiczyłam i dostałam takiego szwungu, że wszystko co na dżewo nie uciekło, w domu tak poskładałam kiedyś, a potem w każdym sklepie z odzieżą - odruchowo całkiem, jak coś skłębione leżało - to też, zanim się obsługa połapała ;) Tu, krok po kroku jeszcze raz :) www.videojug.com/film/how-to-fold-a-t-shirt-in-2-seconds-explained Odpowiedz Link
ave.duce Re: Oświadczenie lustracyjne 14.12.11, 09:02 A do czego ten paszport był Ci potrzebny? Odpowiedz Link
ave.duce Re: Oświadczenie lustracyjne 13.12.11, 18:14 Niczego nie chowam, ale nie mam zamiaru wy/ciągać. Wolę spaghetti z sosem mniammm... i Latającego Potwora! Do tego butelka Chianti może być. Jak tradycja, to tradycja: z ziemi włoskiej do Polski :) Odpowiedz Link
magdolot Re: Oświadczenie lustracyjne 14.12.11, 13:09 A ja ućciłam. Dwa odcinki Hansa Klossa obejrzałam se, bo pomyślałam że jak Pan Jajurek ogląda pacernych, to ja dla równowagi tak. I odkryłam gdzieś w antycznych zwałach tyłomózgowia, że mogę siedzieć w kiblu i zwyczajnie wiem, kiedy nasz narodowy bohater skrada się za kimś, a kiedy ktoś podstępnie tropi go, bo od tego są osobne tematy muzyczne... i tylko dziwiło mnie trochę, że na balach SS państwo wygląda jak z lat 60-tych, kreacje i fryzury te... ale jak popatrzyłam na rok produkcji, to przestało. A najbardziej podobali mi się Turcy z Nalewek (bo działo się w Stambule) z odpowiednim (a jakże!) tematem muzycznym i przecudne uszy naszego Agenta J-23. Odpowiedz Link