matka_polka_superstar 20.02.12, 11:23 Dzień dobry, słyszałam, że na tym forum dużo bardzo inteligentnych pań pisuje. Chciałam zadać tylko jedno pytanie: czy Paniom bardziej pasuje określenie "matka polka" czy "zimna suka"? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
scoutek Re: pytanie testowe 20.02.12, 11:38 z mojej strony wyłącznie zimnem wieje żadna tam matka Polka Odpowiedz Link
gat45 Moje ty biedactwo.... :( 20.02.12, 11:43 Jak widzisz, nie tylko my są inteligentne, ale też serca u nas złote i na każde upośledzenie wrażliwe. Można Ci jakoś pomóc ? - zapytałam, łzę litości nad poszkodowaną jednostką otarłszy. Odpowiedz Link
wanda43 Re: pytanie testowe 20.02.12, 12:26 Jak tak sobie patrze na niektore matki Polki i poslucham, co pletą, to juz wole byc zimna suka. Odpowiedz Link
magdolot Re: pytanie testowe 20.02.12, 13:06 Do mnie najlepiej pasuje garnek. Wybieram opcję numer trzy: matka rekordzistka. Na Matkę Polkę się nie nadaję, bo w tym wypadku syn wydaje się obowiązkowy. Zimną suką, owszem - byłam, ale mi naprawiono piec. Odpowiedz Link
ta Re: pytanie testowe 20.02.12, 13:16 >czy Paniom bardziej pasuje określenie "matk > a polka" czy "zimna suka"? A tobie? Suka polka, czy zimna matka? Odpowiedz Link
emma_b Re: pytanie testowe 20.02.12, 13:26 > A tobie? Suka polka, czy zimna matka? hmmm...trudne pytanie, musiałabym się zastanowić wyjaśnię tylko, że to ja, emma_b zadałam Wam pytanie testowe na mało używanym nicku. zostałam tu tak serdecznie przyjęta, że się nadziwić wprost nie mogę czemu. no i chciałam zobaczyć jak tu generalnie reagujecie na obcych ja się na jakieś stare drobne koneksje z Ave powołałam a matka_polka_superstar tak sobie z ulicy przyszła taka mała prowokacja. przepraszam, jeśli kogoś uraziłam najbardziej mi się podobał post: biedactwo, jak można ci pomóc duża buźka dla autorki Odpowiedz Link
scoutek Re: pytanie testowe 20.02.12, 13:40 hahahahahahaha my to jednak jesteśmy inteligentne zimne suki matki Polki (ale której Polki to nie wiem) Odpowiedz Link
damakier1 Re: pytanie testowe 20.02.12, 13:51 Szczęście miałam, że późno zajrzałam w ten wątek i na królika doświadczalnego (wybacz, Trusiuu) nie dałam się złapać dzięki czemu nie wyda się, jak w rzeczywistości jestem zimna i podła. Może jestem stara i się nie znam, ale przyznać muszę, że zniesmaczył mnie ten eksperyment. Odpowiedz Link
ex.mila Re: pytanie testowe 20.02.12, 13:56 damakier1 napisała: > Może jestem stara i się nie znam, ale przyznać muszę, że zniesmaczył mnie ten e > ksperyment. Dobrze, ze ty to napisałaś. Net jest niezwykle mało wybaczający. Jednego dnia można zyskać dużo, zeby następnego wszystko stracić. I piszę to na wlasnym przykładzie, ten "eksperyment' tylko mi o tym przypomniał. Odpowiedz Link
inna57 Re: pytanie testowe 20.02.12, 14:04 Uff, i ja uratowałam się przed tym testowym "mieczem domoklepa". Nie lubię blogów, nie lubię blogerów. Pisanie o wszystkim i o niczym psuje wyobrażenie o prawdziwszej literaturze. To tak jak ze śpiewaniem, niby każdy może ale nie każdy powinien. A Twoje Damo posty czytam zawsze z wielką przyjemnością bo piszesz je ze swadą i tylko wtedy gdy naprawdę masz o czym pisać. Wiem, wiem jestem inna. Odpowiedz Link
scoutek Re: pytanie testowe 20.02.12, 14:10 inna57 napisała: > Nie lubię blog > ów, nie lubię blogerów. dobrze, że wyszłam, bo musiałabym zareagować - pomyślała scoutek Odpowiedz Link
gat45 Re: pytanie testowe 20.02.12, 14:20 Nie Scoutek. Twojego blogu nie lubi tylko jedna Inna, wszystkie pozostałe inne i inni kochają, lubią, szanują ! Odpowiedz Link
inna57 Re: pytanie testowe 20.02.12, 14:47 Scoutek Ty dla mnie nie jesteś blogerką. Ty jesteś moimi i nie tylko moimi oczami które nie tylko oglądają ale i potrafią z wdziękiem opowiedzieć te wszystkie nieobejrzane filmy. Odpowiedz Link
scoutek Re: pytanie testowe 20.02.12, 14:50 chyba się odmę (???) i wrócę - pomyślała scoutek.... Odpowiedz Link
ave.duce Re: pytanie testowe 20.02.12, 16:18 A mnie duma rozpiera, że "Newswieś(ci)" i FzD reklamują Scoutka dzieło! Odpowiedz Link
scoutek Re: pytanie testowe 20.02.12, 16:37 ave.duce napisała: > A mnie duma rozpiera, że "Newswieś(ci)" i FzD reklamują Scoutka dzieło! no, pięknie, ku.wa, pięknie Odpowiedz Link
ave.duce Re: pytanie testowe 20.02.12, 16:39 ARCYdzieło powinnam napisać o tym najlepszym blogu filmowym w całym necie, sorki!!! Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: pytanie testowe 20.02.12, 16:03 może jestem przewrażliwiona. ale byłam, nawet na tym forumie, brutalnie i podstępnie napadana przez różne nicki nieznane i mocno się trwożyłam brzydotą tego, co nicki owe wydalały tu. raz aż sobie stąd poszłam tak się zalękłam. teraz mamy tu spokój, ale, chyba nie dziwota, że instynktownie włącza się czuj-duch w takich sytuacjach. ponadto, chyba się mało komu podoba, gdy kto na nim robi eksperymenty bez wiedzy i zgody tegoż. zatem się zadziwiłam i przygnębiłam. Odpowiedz Link
ave.duce Olgo, jak to leciało? 20.02.12, 16:35 Ach, kochany Augustynie, Wszystko minie, minie, minie! Będzie gUd. Odpowiedz Link
ex.mila Re: pytanie testowe 20.02.12, 16:38 olga_w_ogrodzie napisała: > może jestem przewrażliwiona. > ale byłam, nawet na tym forumie, brutalnie i podstępnie napadana przez różne ni > cki nieznane i mocno się trwożyłam brzydotą tego, co nicki owe wydalały tu. > raz aż sobie stąd poszłam tak się zalękłam. potwierdzam > teraz mamy tu spokój, pozorny, zeby nie powiedzieć - nierzeczywisty. po prostu ataki nie dotyczą Ciebie Odpowiedz Link
ex.mila A dlaczego nigdy nie napisałaś 20.02.12, 16:41 jak było ci przykro, że nikt na to nie reaguje? Oczywiście wiem dlaczego. Ale sama zaczęłaś. Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: pytanie testowe 20.02.12, 16:47 ex.mila napisała: > pozorny, zeby nie powiedzieć - nierzeczywisty. po prostu ataki nie dotyczą Cieb > ie chcesz powiedzieć, iż znów jest tu stado nowych nicków wulgarnie napadających, ale ja udaję, że ich nie widzę, bo nie napadają mnie ? Odpowiedz Link
gat45 Re: pytanie testowe 20.02.12, 16:50 Mogłaś nie widzieć, bo czuwamy, choć Sil nie śpi. Czasem kilka godzin powisi, niestety. Nie mamy dyżurów 24/24, 7/7. Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: pytanie testowe 20.02.12, 16:58 no nie widziałam ohydnicków tu ostatnio. pewno dlatego, że ohydnicki krótko wiszą, skoro czuwacie, a dwa, że mało tu ostatnio byłam. Odpowiedz Link
ex.mila Re: pytanie testowe 20.02.12, 16:57 > > chcesz powiedzieć, iż znów jest tu stado nowych nicków wulgarnie napadających, > ale ja udaję, że ich nie widzę, bo nie napadają mnie ? Nic takiego nie chcę powiedzieć. Przecież wiesz. Teraz ataki nie dotyczą ani ciebie ani mnie tylko Marka dotyczą. A dla mnie Marek będzie żywy dopóki sama nie umrę. W ogóle tego co napisałaś nie miałąm na myśli. Po prostu my możemy odpierać ataki na nas, a Marek już nie może odpierać ataków na siebie. A że są chuje, które nadal chcą na niego napadać, to oczywiście możemy nie zauważać, ale z drugiej strony dzięki tym chujom myślimy o nich. Co nie zmienia faktu, ze ci, którzy umarli to nierzeczywiste avatary i nikt nie traktuje ich poważnie. tak samo będzie z nami po śmierci. Olaboga, olaboga, a napisała to i tamto, takie mądre rzeczy pisała - i linkowanie do tych mądrości, a po dwóch miesiącach nikt nie będzie pamiętał, ze istniałyśmy. Ewentualnie nasze dzieci, ale to też wcale nie jest powiedziane. Taka prawda. Odpowiedz Link
ex.mila Re: pytanie testowe 20.02.12, 17:10 ave.duce napisała: > Mylisz się nieco. EOT oczywiście nie rozwiniesz tego w jakim zakresie się mylę, ale przyjmuję to z pokorą, bo to Twoje forum, i ty decydujesz kto się myli a kto nie. Mylę się nie po raz pierwszy i wracam do wątku scoutka, bo ten mnie znudził. Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: pytanie testowe 20.02.12, 17:06 no to akurat w tej sprawie, Milu, to ja głos zabrałam. mało na forum wówczas byłam, ale ten wątek nie uszedł mej uwadze. forum.gazeta.pl/forum/w,89075,133252058,133264307,Re_o_godz_04_18_Marouder_napisal_.html Odpowiedz Link
ex.mila Re: pytanie testowe 20.02.12, 17:28 olga_w_ogrodzie napisała: > no to akurat w tej sprawie, Milu, to ja głos zabrałam. > mało na forum wówczas byłam, ale ten wątek nie uszedł mej uwadze. > > Ale przecież ja to wszystko wiem... Nie o tym ja. Odpowiedz Link
gat45 Re: pytanie testowe 20.02.12, 14:03 Dziękuję, czuję się wyróżniona :) Przyznam, że z trudem pohamowałam się, żeby nie rozpocząć poważnej dyskusji klasyfikacyjnej (bo ja wcale ale to wcale nie mam bzika na punkcie nazewnictwa), a mianowicie dlaczego brakuje trzeciego z podstawowych stereotypów polskiej lYteratury, a mianowicie Dziewicy Bohater. Z obserwacji czytelniczych własnych wiem, ze Polka najpierw jest Dziewicą (bohaterską lub liryczną), a potem natychmiastowo i bezszmerowo staje się Matką Polką. Nic nie wiadomo, czy Zimne Suki były kiedyś także Dziewicami. Matki Polki, po pewnym oczyszczającym okresie wdowieństwa, przechodzą w stan Dziewic Wtórnych. Często Bohaterskich, co obserwujemy podczas zgromadzeń Rodziny RM. Ale, swoją drogą, jakoś dziwnie się czuję w roli podpuszczonej. Chyba nie lubię jednak. :( Odpowiedz Link
magdolot Re: pytanie testowe 20.02.12, 14:32 > Przyznam, że z trudem pohamowałam się, żeby nie rozpocząć poważnej dyskusji kla > syfikacyjnej (bo ja wcale ale to wcale nie mam bzika na punkcie nazewnictwa), a > mianowicie dlaczego brakuje trzeciego z podstawowych stereotypów polskiej lYte > ratury, a mianowicie Dziewicy Bohater. ----------------------------------------------------------------------------------------- Okrutnie mnie rozczarowałaś, Gat. Bo jak czytałam to zdanie, to już wzbierała we mnie nadzieja, że zamierzasz wziąć na tapetę NAPRAWDĘ ważny brak, ale to brak od którego nasz Naród właśnie niestety nazewnictwem totalnie się odcina... Ale potem uzmysłowiłam sobie, że to ja jestem od wtrętów typu ZUM!!! i niniejszym zadaję to niewyrażone i fciąż zawiśnięte we próżni pytanie: A co, moje panie, z Kurwą Babilońską?! Odpowiedz Link
ta Re: pytanie testowe 20.02.12, 22:59 Po kiego tak "testujesz"? Reakcja nie była na "nowego nicka", ale na to co ten "nowy nick" wybździł. Wybździł głupawo, to klapsa dostał. Ja obedwie nastawione piersi wytestowane mam. Sobie schowaj, co o tym myślisz. Nie podoba mi się, co zrobiłaś. Odpowiedz Link
ave.duce Żałuję, że się spóźniłam na test, 20.02.12, 13:51 ale nie ma tego złego, nespa? "Zło przeminie, mam nadzieję" -- "szczególnie znienawidzonego prezydenta, byłego dziś, nieżyjącego, ś.p. mojego brata" > Prezes Jarosław K. Forum ze Dworum/Freedom Odpowiedz Link
magdolot Re: Żałuję, że się spóźniłam na test, 20.02.12, 14:11 Przyznała się bohatersko, to się liczy na plus. Tu ludzie nieco nadwrażliwi bywają na ftargiwanie, bo tu różni ftargują harcowniczo i czasem to jest Sil w kolejnym przebraniu, a czasem inny potfur. Tu jest wątek smakowity wtargnięcia literackiego: forum.gazeta.pl/forum/w,89075,133109977,133109977,takie_chylkiem_pisanie_moje_.html I dodam zupełnie szczerze, że gdyby Pani była Eweliną Be, to koneksje na najwyższym szczeblu by pani nie pomogły nic a nic... Pani pieśń uszła cało, ot co. Odpowiedz Link
ave.duce "koneksje na najwyższym szczeblu by pani 20.02.12, 16:38 nie pomogły nic a nic..." I to jest 1. prawda wg Tischnera :) Odpowiedz Link
dupetek Nie baw się więcej tak brzydko! 20.02.12, 14:48 Dworum jest czasem targane wichrami i burzami, kąsane przez dzikie stwory, toteż odruchy samoobronne wyrobione mamy:) Odpowiedz Link
dupetek Re: Nie baw się więcej tak brzydko! 20.02.12, 15:02 Myślisz, że Emma chce nas skonsumować? Odpowiedz Link
magdolot Re: Nie baw się więcej tak brzydko! 20.02.12, 15:07 Nie, ona woli zawartość cukierniczki zwijać. Myślałam że Waść mnie łajasz za wtrynianie się w kompetencje Wodzowej i się troszeczku odpyskłam... Odpowiedz Link
dupetek Re: Nie baw się więcej tak brzydko! 20.02.12, 15:10 Ależ było mi bardzo miło:) Odpowiedz Link
ploniekocica Re: pytanie testowe 20.02.12, 15:08 Fszystko w jednym! A przede wszystkim SUPERSTAR! Odpowiedz Link
mariner4 Lepszy jest nick: 20.02.12, 15:28 "Matka Polka zawsze dziewica co nie chciała Niemca, teraz i zawsze" Jak Ci się podoba? Jak tak, to używaj bez krępacji. M Odpowiedz Link
ave.duce Re: Lepszy jest nick: 20.02.12, 16:32 Niezłe, ale jeszcze można dopracować to i owo. Odpowiedz Link