etykieta-zastepcza 25.07.12, 18:08 czy ktoś ze Szczecinian ma może stare fotki kina Bałtyk na Pogodnie ? /muszę pod innym nickiem, bo trwa prześladujące tropienie/ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
off_nick Re: Fotki kina Bałtyk na Pogodnie poszukiwane 25.07.12, 20:46 Kaczor i Rebelya zapewne:))) Ja lubię siebie. Siebie lubi mnie. Mnie lubię ja. I wszyscy jesteśmy szczęśliwi. Schizofrenicy nie mają źle. Przepraszam Ave ale nie mogłam się powstrzymać. ave.duce napisała: > Kto Cię tropi? Odpowiedz Link
dupetek Re: Fotki kina Bałtyk na Pogodnie poszukiwane 25.07.12, 21:38 Się Off robisz z czasem taka subtelna, ze jeszcze trochę i głowę dla Ciebie stracę:))))) off_nick napisała: Odpowiedz Link
ave.duce Re: Fotki kina Bałtyk na Pogodnie poszukiwane 25.07.12, 22:59 off_nick napisała: > Kaczor i Rebelya zapewne:))) Zapewne nie o ten duet chodzi. > Ja lubię siebie. Siebie lubi mnie. Mnie lubię ja. I wszyscy jesteśmy szczęśliwi. > Schizofrenicy nie mają źle. Doskonale, że masz taki pozytywny stosunek do siebie, Pani Off_nick. A ile Ciebie jest? > Przepraszam Ave ale nie mogłam się powstrzymać. No problem. Odpowiedz Link
etykieta-zastepcza Re: Fotki kina Bałtyk na Pogodnie poszukiwane 25.07.12, 21:06 ave.duce napisała: > Kto Cię tropi? nie ma co tu na ten temat rozprawiać. prawie 2 lata już to trwa. wyłapywane są moje wpisy stąd np. i potem komentowane na otwartych forach tak, by sprawić przykrość na maksa. Odpowiedz Link
damakier1 Re: Fotki kina Bałtyk na Pogodnie poszukiwane 25.07.12, 21:15 Ja kino "Bałtyk" przed oczyma mam jak żywe, ale zdjęcia nie mam. Rozesłałam wici wsród znajomych fotografików, może ktoś znajdzie. Odpowiedz Link
dupetek Re: !!!!! 25.07.12, 21:57 Jeśli to Ty Olgo napiasałaś, to przepraszam za obcesowość. Taki syf jest wokół FzD, że każdy obcy nick traktuję jako trolling! Odpowiedz Link
ploniekocica Re: !!!!! 25.07.12, 21:48 Cię, Dupetku, za przeproszeniem pogięło? Udar jakiś, czy cuś? Odpowiedz Link
ploniekocica Re: !!!!! 25.07.12, 21:57 Po pierwsze sam jesteś troll i to z trollowiska, po drugie na czym polega trollowanie owo Twoim zdaniem???, po trzecie każdy wie, kto zacz, a jak ktoś nie wie to niech nie zaczyna od inwektyw. Się poczułam ja paskudnie :( Się mi odechciało po prostu. Odpowiedz Link
dupetek Re: !!!!! 25.07.12, 22:02 Weź głębszy wdech i się poczuj:) Fakt, że trochę wyprzedziłem, ale skunksy czają się na nasze forum, żeby je obsrać i ja o tym wiem! Odpowiedz Link
ploniekocica Re: !!!!! 25.07.12, 22:07 Syndrom oblężonej twierdzy łamany przez spiskową teorię dziejów? Jak na razie oni się czają, a obsrałeś za przeproszeniem Ty. Kimkolwiek byłby autor tego wątku to nijak nie można się w jego postach dopatrzeć żadnych fekaliów. A jakbym napisała niewinny post na otwartym forum i została tak potraktowana to nie wiem, czy bym się sama nie czaiła. Odpowiedz Link
dupetek Re: !!!!! 25.07.12, 22:20 Topic jest pod Damę, więc nie uogólniaj! Nagle, jakiś nieznany nick zaczyna infiltrować środowisko - każdy, nie tylko Dupetek by się w.wił! Zwłaszcza, że dużo się dzieje i FzD wcześniej, czy później to nie ominie. Gdy wrócę z wakacji i w miarę regularnie będę siadał przy kompie, to opiszę, ale wcześniej skonsultuję z Ave, bo smród smrodu może nas sięgnąć. Odpowiedz Link
ploniekocica Re: !!!!! 25.07.12, 22:23 Dama dwadzieścia minut przed Twoim postem grzecznie odpowiedziała na grzeczny post. Zapytanie o zdjęcia kina to jest infiltrowanie środowiska? IPN się kłania w pas :) Odpowiedz Link
dupetek Re: !!!!! 25.07.12, 22:27 Cóż, Dama jest grzeczna, jak to Dama, czego nie mogę napisać o Dupetku:) Odpowiedz Link
ploniekocica Re: !!!!! 25.07.12, 22:31 Sugerujesz, że Dama odpowiedziałaby jakiemuś czającemu się trollowi, że szuka wśród znajomych fotografików? Czy Ty przypadkiem nie obrażasz teraz z kolei Damy? Odpowiedz Link
dupetek Re: !!!!! 25.07.12, 22:51 Z całym szacunkiem Płonąca, ale czy Ty nie szukasz guza?:) Odpowiedz Link
ploniekocica Re: !!!!! 25.07.12, 22:55 dupetek napisał: > Z całym szacunkiem Płonąca, ale czy Ty nie szukasz guza?:) Znaczy mam się spodziewać, że mi delikatnie zasugerujesz, żebym sobie poszła stąd? Odpowiedz Link
dupetek Re: !!!!! 25.07.12, 23:00 Eeeee....tam! Po prostu grzecznie spytałem, czy chcesz się ze mną kłócić. Nie bądź taka obrażalska:) Odpowiedz Link
ploniekocica Re: !!!!! 25.07.12, 23:14 Fszystko zue można o mnie powiedzieć, ale obrażalska to nie jestem na pewno :) A kłócić się mogę, ale nie radzę. Odpowiedz Link
etykieta-zastepcza Re: !!!!! 25.07.12, 22:24 dupetek napisał: > Weź głębszy wdech i się poczuj:) Fakt, że trochę wyprzedziłem, ale skunksy czaj > ą się na nasze forum, żeby je obsrać i ja o tym wiem! krótko mówiąc, jeśli wejdzie tu ktoś, kogo nicku nie znasz, kto nic złego nie powie, to, nawet w wyszukiwarce nie sprawdzisz, czy był tu kiedy, czy też całkiem nowy, rozrabiał, czy nie, tylko ordynarnie przegonisz i skomplementujesz off nick za to, że w swoim stylu obraziła tę nową osobę i zasugerowała schizę ? lepsza, niż ktokolwiek nieznany Ci jest off nickowa ze swym obrażaniem Ave i produkcją tego typu dzieł : images49.fotosik.pl/1509/c6641b17124220ff.png czy takich postów jako komentarz do mych wpisów, że byłam w UW, że wciąż cenię wielu ludzi stamtąd ? off_nick 03.09.10, 21:41 Tych Polaków , którzy mają konszachty z uwolami należy traktować podobnie jak volksdeutschów utrzymujących kontakty ze Stalinem, bądź Hitlerem. forum.gazeta.pl/forum/w,28,116105677,116105677.html?v=2&f=28&w=116105677&a=116105677&wv.x=2 zdaje się, iż czuję się identycznie jak Kocica. Odpowiedz Link
dupetek Re: !!!!! 25.07.12, 22:34 Ok, Olgo założę teraz wątek, który powinienem założyć po powrocie do domu i mieć czas na kontrolę! Odpowiedz Link
ave.duce A przeprosiny gdzie? 25.07.12, 23:29 I obietnica poprawy, trollu jeden?! To tak się zachowuje rycerz?;))) Odpowiedz Link
ave.duce Płonąca, nie bierz do głowy, bo będę zmuszona 25.07.12, 23:07 znowu się zabić na śmierć ;) Odpowiedz Link
humbak Re: Fotki kina Bałtyk na Pogodnie poszukiwane 25.07.12, 21:44 Prześladywawcze? Ze Szczecina to Ten Ziutek, bądź względnie nieobecny niestety Pielęgniarz... kto jeszcze, nie wiem. Odpowiedz Link
leniwa_lady To to? 25.07.12, 22:59 bo ja raz w zyciu bylam w Szczecinie i to przejazdem, niestety, więc nie wiem dawne kino Bałtyk, ul.Mickiewicza Odpowiedz Link
ave.duce Re: To to? 25.07.12, 23:20 Też nic nie wiem, bo w Szczecinie byłam tak dawno, że nawet Dama nie może tego pamiętać ;) Odpowiedz Link
damakier1 Re: To to? 25.07.12, 23:29 w Szczecinie byłam tak dawno, że nawet Dama nie może tego pamiętać ;) To musiało być jeszcze przed narodzeniem Chrystusa. Wszystko po pamiętam. Odpowiedz Link
ploniekocica Re: To to? 25.07.12, 23:31 damakier1 napisała: > w Szczecinie byłam tak dawno, że nawet Dama nie może tego pamiętać ;) > > To musiało być jeszcze przed narodzeniem Chrystusa. Wszystko po pamiętam. Rozumiem, że to D. w A.D. to nie Domini, ale Damini? > Odpowiedz Link
ave.duce Re: To to? 25.07.12, 23:46 No jasne, że przed, gdyby było po - głowy bym nikomu nie zawracała. Odpowiedz Link
damakier1 Re: To to? 25.07.12, 23:26 To to. I wszystko jest tak, jak napisano pod zdjęciem. Odpowiedz Link
tojajurek Re: To to? 25.07.12, 23:47 Fajnie. Bo już chciałem się wytłumaczyć, że jedyne miejsce, które w Szczecinie poznałem dokładnie, to jw 3446. Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: To to? 01.08.12, 21:45 dziękuję, Lady Leniwa_lady. przekazałam do zbiorów. Odpowiedz Link
damakier1 Re: To to? 01.08.12, 22:14 A mnie jedne fotografy obiecały, że znajdą i sie nie odezwały. Sie chyba obrażę, bo przez nich muszę świecić. Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: To to? 01.08.12, 22:20 wcale nie świecisz. une świeco. Ty żeś rzekła, że popytasz, a to une obiecały. Odpowiedz Link