Dodaj do ulubionych

Fotki kina Bałtyk na Pogodnie poszukiwane

25.07.12, 18:08
czy ktoś ze Szczecinian ma może stare fotki kina Bałtyk na Pogodnie ?

/muszę pod innym nickiem, bo trwa prześladujące tropienie/
Obserwuj wątek
    • ave.duce Re: Fotki kina Bałtyk na Pogodnie poszukiwane 25.07.12, 20:35
      Kto Cię tropi?
      • off_nick Re: Fotki kina Bałtyk na Pogodnie poszukiwane 25.07.12, 20:46
        Kaczor i Rebelya zapewne:)))

Ja lubię siebie. Siebie lubi mnie. Mnie lubię ja. I wszyscy jesteśmy szczęśliwi. Schizofrenicy nie mają źle.

Przepraszam Ave ale nie mogłam się powstrzymać.

ave.duce napisała:

> Kto Cię tropi?
        • dupetek Re: Fotki kina Bałtyk na Pogodnie poszukiwane 25.07.12, 21:38
          Się Off robisz z czasem taka subtelna, ze jeszcze trochę i głowę dla Ciebie stracę:)))))

off_nick napisała:
        • ave.duce Re: Fotki kina Bałtyk na Pogodnie poszukiwane 25.07.12, 22:59
          off_nick napisała:

> Kaczor i Rebelya zapewne:)))

Zapewne nie o ten duet chodzi.

> Ja lubię siebie. Siebie lubi mnie. Mnie lubię ja. I wszyscy jesteśmy szczęśliwi.
          > Schizofrenicy nie mają źle.

Doskonale, że masz taki pozytywny stosunek do siebie, Pani Off_nick. A ile Ciebie jest?

> Przepraszam Ave ale nie mogłam się powstrzymać.

No problem.
      • etykieta-zastepcza Re: Fotki kina Bałtyk na Pogodnie poszukiwane 25.07.12, 21:06
        ave.duce napisała:

> Kto Cię tropi?

nie ma co tu na ten temat rozprawiać.
        prawie 2 lata już to trwa.
        wyłapywane są moje wpisy stąd np. i potem komentowane na otwartych forach tak, by sprawić przykrość na maksa.
    • damakier1 Re: Fotki kina Bałtyk na Pogodnie poszukiwane 25.07.12, 21:15
      Ja kino "Bałtyk" przed oczyma mam jak żywe, ale zdjęcia nie mam. Rozesłałam wici wsród znajomych fotografików, może ktoś znajdzie.
    • dupetek !!!!! 25.07.12, 21:35
      Wypierdalaj gnojek stąd!

etykieta-zastepcza napisała:
      • olga_w_ogrodzie Re: !!!!! 25.07.12, 21:42
        ok.
        • dupetek Re: !!!!! 25.07.12, 21:57
          Jeśli to Ty Olgo napiasałaś, to przepraszam za obcesowość. Taki syf jest wokół FzD, że każdy obcy nick traktuję jako trolling!
          • ave.duce Re: !!!!! 25.07.12, 23:00
            Herlokiem Szolmsem to Ty nie jesteś ;)
      • ploniekocica Re: !!!!! 25.07.12, 21:48
        Cię, Dupetku, za przeproszeniem pogięło? Udar jakiś, czy cuś?
        • dupetek Re: !!!!! 25.07.12, 21:51
          Tępię trolle, zwłaszcza na FzD!!
          • ploniekocica Re: !!!!! 25.07.12, 21:57
            Po pierwsze sam jesteś troll i to z trollowiska, po drugie na czym polega trollowanie owo Twoim zdaniem???, po trzecie każdy wie, kto zacz, a jak ktoś nie wie to niech nie zaczyna od inwektyw.

Się poczułam ja paskudnie :( Się mi odechciało po prostu.
            • dupetek Re: !!!!! 25.07.12, 22:02
              Weź głębszy wdech i się poczuj:) Fakt, że trochę wyprzedziłem, ale skunksy czają się na nasze forum, żeby je obsrać i ja o tym wiem!
              • ploniekocica Re: !!!!! 25.07.12, 22:07
                Syndrom oblężonej twierdzy łamany przez spiskową teorię dziejów? Jak na razie oni się czają, a obsrałeś za przeproszeniem Ty.
                Kimkolwiek byłby autor tego wątku to nijak nie można się w jego postach dopatrzeć żadnych fekaliów.
                A jakbym napisała niewinny post na otwartym forum i została tak potraktowana to nie wiem, czy bym się sama nie czaiła.
                • dupetek Re: !!!!! 25.07.12, 22:20
                  Topic jest pod Damę, więc nie uogólniaj! Nagle, jakiś nieznany nick zaczyna infiltrować środowisko - każdy, nie tylko Dupetek by się w.wił!
                  Zwłaszcza, że dużo się dzieje i FzD wcześniej, czy później to nie ominie. Gdy wrócę z wakacji i w miarę regularnie będę siadał przy kompie, to opiszę, ale wcześniej skonsultuję z Ave, bo smród smrodu może nas sięgnąć.
                  • ploniekocica Re: !!!!! 25.07.12, 22:23
                    Dama dwadzieścia minut przed Twoim postem grzecznie odpowiedziała na grzeczny post.
                    Zapytanie o zdjęcia kina to jest infiltrowanie środowiska? IPN się kłania w pas :)
                    • dupetek Re: !!!!! 25.07.12, 22:27
                      Cóż, Dama jest grzeczna, jak to Dama, czego nie mogę napisać o Dupetku:)
                      • ploniekocica Re: !!!!! 25.07.12, 22:31
                        Sugerujesz, że Dama odpowiedziałaby jakiemuś czającemu się trollowi, że szuka wśród znajomych fotografików?
                        Czy Ty przypadkiem nie obrażasz teraz z kolei Damy?
                        • dupetek Re: !!!!! 25.07.12, 22:51
                          Z całym szacunkiem Płonąca, ale czy Ty nie szukasz guza?:)
                          • ploniekocica Re: !!!!! 25.07.12, 22:55
                            dupetek napisał:

> Z całym szacunkiem Płonąca, ale czy Ty nie szukasz guza?:)

Znaczy mam się spodziewać, że mi delikatnie zasugerujesz, żebym sobie poszła stąd?
                            • dupetek Re: !!!!! 25.07.12, 23:00
                              Eeeee....tam! Po prostu grzecznie spytałem, czy chcesz się ze mną kłócić. Nie bądź taka obrażalska:)
                              • ploniekocica Re: !!!!! 25.07.12, 23:14
                                Fszystko zue można o mnie powiedzieć, ale obrażalska to nie jestem na pewno :) A kłócić się mogę, ale nie radzę.
              • etykieta-zastepcza Re: !!!!! 25.07.12, 22:24
                dupetek napisał:

> Weź głębszy wdech i się poczuj:) Fakt, że trochę wyprzedziłem, ale skunksy czaj
                > ą się na nasze forum, żeby je obsrać i ja o tym wiem!

krótko mówiąc, jeśli wejdzie tu ktoś, kogo nicku nie znasz, kto nic złego nie powie, to, nawet w wyszukiwarce nie sprawdzisz, czy był tu kiedy, czy też całkiem nowy, rozrabiał, czy nie, tylko ordynarnie przegonisz i skomplementujesz off nick za to, że w swoim stylu obraziła tę nową osobę i zasugerowała schizę ?
                lepsza, niż ktokolwiek nieznany Ci jest off nickowa ze swym obrażaniem Ave i produkcją tego typu dzieł :

images49.fotosik.pl/1509/c6641b17124220ff.png
                czy takich postów jako komentarz do mych wpisów, że byłam w UW, że wciąż cenię wielu ludzi stamtąd ?

off_nick 03.09.10, 21:41

Tych Polaków , którzy mają konszachty z uwolami należy traktować podobnie jak
                volksdeutschów utrzymujących kontakty ze Stalinem, bądź Hitlerem.

forum.gazeta.pl/forum/w,28,116105677,116105677.html?v=2&f=28&w=116105677&a=116105677&wv.x=2
                zdaje się, iż czuję się identycznie jak Kocica.
                • dupetek Re: !!!!! 25.07.12, 22:34
                  Ok, Olgo założę teraz wątek, który powinienem założyć po powrocie do domu i mieć czas na kontrolę!
                  • ave.duce A przeprosiny gdzie? 25.07.12, 23:29
                    I obietnica poprawy, trollu jeden?! To tak się zachowuje rycerz?;)))

https://www.trollcity.com/Royal_Knight.JPG
        • ave.duce Płonąca, nie bierz do głowy, bo będę zmuszona 25.07.12, 23:07
          znowu się zabić na śmierć ;)
    • humbak Re: Fotki kina Bałtyk na Pogodnie poszukiwane 25.07.12, 21:44
      Prześladywawcze? Ze Szczecina to Ten Ziutek, bądź względnie nieobecny niestety Pielęgniarz... kto jeszcze, nie wiem.
    • leniwa_lady To to? 25.07.12, 22:59
      bo ja raz w zyciu bylam w Szczecinie i to przejazdem, niestety, więc nie wiem
      dawne kino Bałtyk, ul.Mickiewicza
      • ave.duce Re: To to? 25.07.12, 23:20
        Też nic nie wiem, bo w Szczecinie byłam tak dawno, że nawet Dama nie może tego pamiętać ;)
        • damakier1 Re: To to? 25.07.12, 23:29
          w Szczecinie byłam tak dawno, że nawet Dama nie może tego pamiętać ;)

To musiało być jeszcze przed narodzeniem Chrystusa. Wszystko po pamiętam.
          • ploniekocica Re: To to? 25.07.12, 23:31
            damakier1 napisała:

> w Szczecinie byłam tak dawno, że nawet Dama nie może tego pamiętać ;)
            >
            > To musiało być jeszcze przed narodzeniem Chrystusa. Wszystko po pamiętam.

Rozumiem, że to D. w A.D. to nie Domini, ale Damini?
            >
          • ave.duce Re: To to? 25.07.12, 23:46
            No jasne, że przed, gdyby było po - głowy bym nikomu nie zawracała.
      • damakier1 Re: To to? 25.07.12, 23:26
        To to. I wszystko jest tak, jak napisano pod zdjęciem.
        • tojajurek Re: To to? 25.07.12, 23:47
          Fajnie.
          Bo już chciałem się wytłumaczyć, że jedyne miejsce, które w Szczecinie poznałem dokładnie, to jw 3446.
      • olga_w_ogrodzie Re: To to? 01.08.12, 21:45
        dziękuję, Lady Leniwa_lady.
        przekazałam do zbiorów.
        • damakier1 Re: To to? 01.08.12, 22:14
          A mnie jedne fotografy obiecały, że znajdą i sie nie odezwały. Sie chyba obrażę, bo przez nich muszę świecić.
          • olga_w_ogrodzie Re: To to? 01.08.12, 22:20
            wcale nie świecisz.
            une świeco.
            Ty żeś rzekła, że popytasz, a to une obiecały.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka