14.11.12, 21:50
Kiciuś popatrzył sobie właśnie na kawałek mecza naszych z Urugwajcami i z uznaniem stwierdził, że oni strzelili bramkę, ale nasi też. A potem skonstatowała, że trawę mają w tym Gdańsku zieloną, jak nigdzie. No to ja mówię, że to angielska trawa, przywieziona za ciężkie pieniądze. To Kiciuś się pyta czy u nas taka trawa nie rośnie i zaraz sobie sama odpowiada, że pewnie nie, bo u nas w trawę krowy srają, albo psy, a i ludzie tyż nierzadko, to by się gracze ślizgali i krzywdę by sobie mogli zrobić. No to ja przytakuję, bo byłem w Anglii i nikt tam w trawę nie srał, a krowy to oni sobie z Argentyny w połciach przywożą, to mogą trawę eksportować do krajów trawiaście zacofanych.
I tak żeśmy sobie pogwarzyli towarzysko, bo mecz też towarzyski, więc wypada skomentować nasze wyczyny stadionowe.
Obserwuj wątek
    • ave.duce Re: Trawa 14.11.12, 22:12
      Nasi strzelili? ŁOmatko.

ps. też byłam w UK, ale widziałam tam konie, które paskudziły na trawę. Bez żenady.
      • magdolot Re: Trawa 15.11.12, 03:14
        A w Irlandii, to trawa nawet fciąga podstępnie kalosze i bratki kfitną w styczniu. I paskudzą na nią ofce, równiuśko. I krowy tyż, co słychać w Kerrygold maśle. Bo owe krowy fpierniczają trawę najdłużej w roku po nowozelandzkich krasulach, ale nowozelandzkie się pasą do góry dnem, to im chyba wypada. Irlandzkie krasule paskudzą bardziej niż nasze, bo nawet we zimie, jak nasze fpieprzają siano i latego poliż butter i w smaku i w kolorze słomkowe...
        Szczelili gola? To fajnie! Jakiś Urugwaj nie będzie nami pomiatał towarzysko.
        • zbigniew_clapton Re: Trawa 15.11.12, 09:36
          Masło nie jest w kolorze słomkowe z powodu słomy, tylko że dlatego że krasnoludki sikaja do mleka.
      • trollik.morski Re: Trawa 15.11.12, 09:45
        ave.duce napisała:
        > Nasi strzelili?
        Oczywiście, że strzelili!!! Szkoda, że samobója :(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka