10.12.12, 23:40
do Petersburga niestety. Po raz drugi. Jak przeżyję, to kupię wam po bałałajce.
Obserwuj wątek
    • olga_w_ogrodzie Re: Lecę 10.12.12, 23:51
      leć i wracaj zdrów.
      bałałajki wszyscy chcemy, zatem nie myśl, że ci się uda jakies nieprzeżywanie.
      wszystko się uda, bo tak.
      • dzidzia_bojowa Re: Lecę 10.12.12, 23:54
        Czymam kciuki. Będzie haraszo!
        • zbigniew_clapton Re: Lecę 11.12.12, 00:55
          Się pisze 'charaszo', ale i tak nie dziękuję, żeby nie zapeszyć. Szkoda, że nie wierzę w ósmego krasnoludka; gdybym wierzył, mógłbym sobie westchnąć : o dżizaskrajst...
      • zbigniew_clapton Re: Lecę 11.12.12, 00:52
        Jak będziesz grzeczna, to dostaniesz dodatkowo sprawdzony przepis na uchę i gwiazdkę z pagonu krasnonoarmiejca z powodu braku nieba.
        • magdolot Re: Lecę 11.12.12, 01:24
          Leć, chłopie i zaduś ścierwo, żeby już ani pisło. W temacie krasnoludków: można szczuć drania Dziadkiem Mrozem, co racjonalny do bólu zęb.
          Rychtuję kciuk i uczę się akordów do bałałajki i tego takiego nadpobudliwego ciumciania, a Ty podglądaj figury do kazaczoka, żebyś go gracko odtańczyć mógł pod bałałajkowy akompaniament Forum, jak już rozkwitną jabłonie i grusze. I rubachę se kup!

Buzi!
        • olga_w_ogrodzie Re: Lecę 11.12.12, 11:34
          gwiazdę krasnoarmiejca z pagonu se wezmę i na kropelkę co sklei i żadna siła nie rozklei, przyklajstruję na czoła środek a pode spodem mały walnie się tautażyk objasniający, iż to substytut tej z nieba od Claptona Zbigniewa.

przepis na uchę ?!
          a co to ucha ta ? - zabłysnęła oczmi w zainteresowanie szczodre wpadając.
          • ploniekocica Re: Lecę 11.12.12, 11:45
            Zbigniew odleciany nie odpowie zapewne.
            Ucha (uhaha)
            • olga_w_ogrodzie Re: Lecę 11.12.12, 14:24
              ploniekocica napisała:

> Zbigniew odleciany nie odpowie zapewne.
              > Ucha (uhaha)

ojej.
              brrr.
              zupa rybna.
              wszak nie jadam zwierząt.
              a po second, to nawet, kiedy jadałam, nigdym zupy rybnej w ustach nie miała i bym do dzioba nie wzięła za nic.
              no chyba, że za mało skromną sumę w zł, euro, dolarach czy funtach.

Zbigniew odlecianym, a ja bym prędko chciała przepis ten na inny wymienić, bo mi ucha nie pasuje ta wcale.
              • ewa9717 Re: Lecę 11.12.12, 14:32
                To adekwatnie prawie na czasie zrób sobie makówki niezbędne pewnego grudniowego dnia na stole zakamuflowanej opcji. Mniam!
                • olga_w_ogrodzie Re: Lecę 11.12.12, 15:02
                  jakie znowu makówki ?
                  • inna57 O takie ;) 11.12.12, 15:08
                    https://s.v3.tvp.pl/images/4/5/6/uid_456876cd775b91ac7f748768d590be851288342072783_width_700_play_0_pos_3_gs_0.jpg
                    • ewa9717 Re: O takie ;) 11.12.12, 15:14
                      Te z niewłasciwym genem troszku inne:
                      W głębokich salaterkach (albo cuzamen do kupy w misie) układać warstwami:
                      plastry białej bułeczki nasączone mleczkiem waniliowym i warstwę masy makowej z bakaliami (jak do makowca), warstw liczba wedle uznania, na wierzchu walnąć dekorację z migdałów i całość na kilka godzin do lodówki. No i już można jeść ;)
        • inna57 Ucha ;) prawdziwa ;) ? 11.12.12, 14:31
          przepis na prawdziwą uchę mogę chętnym podać. A Tobie życzę jak zatroskana mama lotnika - "lataj nisko i powoli".

Szczęśliwego lotu i wracaj do dworum cały i zdrów.
    • gat45 Re: Lecę 11.12.12, 03:32
      dkenrtu8#xpwk wcrk22wkdр3цгяаууед wgruuqmap !

To jest najsilniejsze zaklęcie, jakie znam. Dostałam od złotej rybki jednej karnecik na kilka i właśnie jedego użyłam. Zadziała ! - powiedziałam z mocą.

Z bałałajki rezygnuję. Kup mi stickersy na grażdankę, ale białe. Czarne właśnie dostałam, ale ja mam czarną klawiaturę w laptopie.
    • ave.duce Re: Lecę 11.12.12, 08:17
      Poproszę wańkę-wstańkę raz na ludowo.

Ląduj szczęśliwie.
    • ploniekocica Re: Lecę 11.12.12, 09:03
      Gdybym to ja miała skrzydełka jak gąska, poleciałabym do Petersburga za Ciebie (wiem, że się nie rymuje).
      A tak to co Ci mogę - kocham Czeciego Zbigniewa już tyle lat i tak dalej.
      Wracaj szybko! I koniecznie.
      • ewa9717 Re: Lecę 11.12.12, 09:58
        No to nareszcie zabałałajczę!!!!!!
        Czekam ;)
    • damakier1 Re: Lecę 11.12.12, 11:17
      Cium - bala, cium - bala, cium - balalajka!
      Będzie dobrze!!!
    • trusiaa Re: Lecę 11.12.12, 17:11
      Skoro lecisz, to szybciej do nas wrócisz i o to chozzi :)

(Ci inni, niektórzy. To nie ludzie – to wilki! Zamiast się z bałałajek cieszyć - wymyślają, wydziwiają, komPinują, aż fffstyd!)
    • man_sapiens Re: Lecę 11.12.12, 20:51
      Możesz dla mnie samowar zamiast bałałajki?
      Akurat leczę z trudem przeziębienie...
    • blind_as_a_bat Re: Lecę 11.12.12, 21:07
      Niech moc będzie z Tobą.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka