Dodaj do ulubionych

Z zagranicy - dupa

25.01.13, 11:35
Durny regulamin blogowego konkursu na temat głosowania sms ma taki punkt:

Udział w głosowaniu SMS możliwy jest za pośrednictwem telefonu komórkowego w sieci Orange, Plus, T-Mobile i Play.

Chociaż jest może taka furtka, jaką stosuję na suwalskim pograniczu, gdzie mi uporczywie naliczają roamingi z Litwy. Napyskowałam i dostałam pouczenie od Orange, że wchodzi się w ustawienia komóry i RĘCZNIE ustanawia operatora. Np. Orange.
Skoro tak, to MOŻE z zagranicy też się da, skoro w roamingu stale dokonują automatycznego doboru operatora. A to go dobrać ręcznie. W Bundesrepublik działa T-Mobile, we Francji i chyba wszędzie na świecie cwany Orange. Kto wie, może to jest droga?
Obserwuj wątek
    • illmatar Z zagranicy - nie taka dupa 25.01.13, 20:37
      Znalazłam taki materiał:

"Ten blog bierze udział w konkursie Blog Roku 2010 w kategorii Blogi xyz
      Jeśli chcesz oddać na niego głos, wyślij SMS o treści X00nnn na numer 7122. Koszt SMS, to 1,23 zł brutto. Z zagranicy wysyłamy SMS na numer 00487122

tu X jest literą ,a 00nnn cyframi."

Wygląda wiarygodnie, ktoś może wypróbować?
    • magdolot Re: Z zagranicy - dupa 26.01.13, 00:20
      Dupa jeszcze bledsza.
      Naładowałam polskie komórę, skoro z miemieckiej mi mówiło nie i odkryłam, że nie mam żadnego zasięgu. Musi co Orange mię wycykał bardziej niż myślałam. Odkryłam ustawianie ręczne i znalazłam E-Plus i T-Mobile D i połączenia się z obydwoma mi odmówiło też.

Tutejsze jest w O2, ale to smartfon rypany. Szacia muszę poprosić o obezwładnienie go.

A jeszcze fczoraj czułam się potentatem, bo mogłam ze 6 telefonuf esemesy słać... i mać.
    • tojajurek Gdzie ta dupa? 26.01.13, 00:33
      Może jakieś bliższe parametry? Albo jeszcze lepiej fotka?
      • illmatar Re: Gdzie ta dupa? 26.01.13, 00:50
        Dupa jest tu. A nawet jest seria owych. Jakbyś był zajrzał, to byś się dopatrzył, nespa?
        To jak będzie!!!???

vvvv
        ^^^

A to wyżej to są naostrzone zębiska!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka