scoutek 08.03.13, 09:30 DOTARŁY wieści!!!!! bardzo cenkju:)))) akurat na weekend:) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
panidemonka Re: dzięki 08.03.13, 10:54 Do mnie też dotarły, pięknie dziękuję:) Poczytam wieczorem. Odpowiedz Link
mariner4 Szkot by to zrobił tak: 08.03.13, 13:47 Najlepsze życzenia z okazji dnia kobiet wszystkim tutejszym paniom, za lata 2013-2033 życzy... i tu podpis. Ja Wam życzę teraz. M. Odpowiedz Link
inna57 Re: dzięki 08.03.13, 12:32 I ja pięknie dziękuję, dotarło, przeczytało się samo ;) Odpowiedz Link
trusiaa Dzięki!!! 08.03.13, 14:32 Co się uśmiałam, to moje! :))))))))) Tylko jednego, Kochana Redakcjo, darować Ci nie mogę: u mnie na Wielkanoc jaj nie budiet, a ffszystko przez jeden tekst sadystyczno-satyryczny. Odpowiedz Link
trusiaa P.S. do Dzięki!!! 08.03.13, 14:44 1. To, że Korespondenci zawiesili (się) jest zupełnie nielogiczne i protestuję! 2. Czy mogę prosić Magdolota o kolejny opis wyprawy np. we wprost przeciwnym kierunku? :) 3. Bardzo mi się podoba moje nowe imię - Hermenegilda :) Odpowiedz Link
magdolot Re: P.S. do Dzięki!!! 08.03.13, 21:08 > 2. Czy mogę prosić Magdolota o kolejny opis wyprawy np. we wprost przeciwnym ki > erunku? :) A co masz na myśli, Luba Hermenegildo, pisząc tajemniczo "wefprostprzeciwnymkierunku"? Stratosferę, stepowanie dogórynogami, wysoce nie do taktu? A może... rakietę? A JZRed jusz mię letko na pszyszłość była opierdzieliła za niecne uprawianie forumowej prywaty, pointowego bimboma wyrżnęła bezlitośnie i przeredagowała w wersję krowie na rowie dla opcych niekumatych, włącznie ze kropką w postaci Gatcenia dla Strasznych Nieznafcuf Szopa. A tu się uiszczam poniżej na parapecie pszepyszną suróweczką wraz z podziekowaniem za nowy numerek i bez palca w oko: Pisząc o palcu w oko mam na myśli bezczelny dopisek "kwestia smaku", bo nie ja go zrobiłam, tylko jakieś dranie. Odpowiedz Link
trusiaa Re: P.S. do Dzięki!!! 08.03.13, 21:23 Magdolot wylądował. Czekam na kolejny start Magdolota, a w jakim kierunku - to już niech Autorka sama zdecyduje :) Odpowiedz Link
damakier1 Re: dzięki 08.03.13, 17:55 Ale też SzanRed tą razą Chiczchokiem poleciała, numer otwierając Jarozbawem Srogim, któren ręcami rozwartymi nie wiadomo, czy "odin, dva, tri..." odlicza, czy też "Stop! Ani kroku dalej!" zakazuje. W strachu wielkim, na paluszkach obok się przesmykłam, a warto było, bo numer przedni i smakowity no i, co najważniejsze, dowiedziałam się wreszcie skąd na moim złotym biusthalterze wgniecenie wielkie, niczym krater Wezuwiusza się znajdywa. Spokoju mi to nie dawało, a z powodu demncji i abstynencji bliskie spotkanie z brzozą mi wyleciało. Dzięki zatem Magdolocie i SzanRedakcjo kochana. Się gnę w ukłonach damakier Odpowiedz Link
czan-dra Re: dzięki 08.03.13, 17:58 Dojszło, poczytam (pośmieję) się wieczorem. BTW Wszystkiego Najlepszego z okazji Międzynarodowego Dnia Kobiet. Odpowiedz Link
gat45 Re: dzięki 09.03.13, 11:46 Dzięki, dostałam i na dysk sciągłam nawet Słowo sobie jednak dałam, że ani LYNIJKI okiem nie naruszę, dopóki się całkiem-zupełnie-absolutnie z przyczyną prokrastynacji nie uporam. Jest nadzieja, że jutro ! Wracam do kupy papierzysk. Odpowiedz Link
blind_as_a_bat Re: dzięki 10.03.13, 00:07 Przeleciałem, pierwsze wrażenia => więcej "Katolika". Berlusconi jako nowy papież prezentuje się nad wyraz korzystnie ;-) Odpowiedz Link
tojajurek Re: dzięki 11.03.13, 00:05 Tyż dzięki. Swoją drogą - jak sie wydało, że jestem paganinim harmonijki ustnej? Jak się domyślam, Agencja Wiwisekcja doniosła. I dobrze bardzo, że tylko ustnej się dokopała, a nie pisemnej. Odpowiedz Link
magdolot Re: dzięki 11.03.13, 01:09 Przy Agencji Mossad wysiada miętko. Asy trzyma w małdrzyku, po jednym wypuszcza. A rasowy pies trzyma łapy przy gorsie udając, że jeno się czochra pod pachą... Odpowiedz Link
illmatar Re: dzięki 11.03.13, 22:50 I ja też. Ale wciąż tylko wiem, że dostałam, a przeczytać nie idzie, a pan serwisant mnie olał i nic nie oznajmił. Dupa. Odpowiedz Link
smutas13 ...i jeszcze ja, jeszcze ja - Wiekie Dzięki 12.03.13, 21:57 Ave, pięknie dziękuję! O matko, ale gapa ze mnie - nie pierwszy raz zresztą ;-) Przede chwilą dopiero, odkryłam na poczcie niespodziewankę fajnacką. Przeczytam wszystko dokładnie - pojutrze. Jutro mam wyjazd w okolice przedstoliczne. Odpowiedz Link