08.03.13, 09:30
DOTARŁY wieści!!!!!
bardzo cenkju:))))

akurat na weekend:)
Obserwuj wątek
    • panidemonka Re: dzięki 08.03.13, 10:54
      Do mnie też dotarły, pięknie dziękuję:)
      Poczytam wieczorem.
      • mariner4 Szkot by to zrobił tak: 08.03.13, 13:47
        Najlepsze życzenia z okazji dnia kobiet wszystkim tutejszym paniom, za lata 2013-2033 życzy... i tu podpis.
        Ja Wam życzę teraz.
        M.
    • ploniekocica Re: dzięki 08.03.13, 10:56
      Mam już :)
    • olga_w_ogrodzie Re: dzięki 08.03.13, 11:50
      oraz i ja serdecznie dziękuję.
    • inna57 Re: dzięki 08.03.13, 12:32
      I ja pięknie dziękuję, dotarło, przeczytało się samo ;)
    • trusiaa Dzięki!!! 08.03.13, 14:32
      Co się uśmiałam, to moje! :)))))))))

https://us.123rf.com/400wm/400/400/yarruta/yarruta1301/yarruta130100090/17347879-child-hiding-behind-big-bouquet-of-spring-flowers-outdoors.jpg

Tylko jednego, Kochana Redakcjo, darować Ci nie mogę: u mnie na Wielkanoc jaj nie budiet, a ffszystko przez jeden tekst sadystyczno-satyryczny.
      • trusiaa P.S. do Dzięki!!! 08.03.13, 14:44
        1. To, że Korespondenci zawiesili (się) jest zupełnie nielogiczne i protestuję!

2. Czy mogę prosić Magdolota o kolejny opis wyprawy np. we wprost przeciwnym kierunku? :)

3. Bardzo mi się podoba moje nowe imię - Hermenegilda :)
        • dzidzia_bojowa Dziękuję 08.03.13, 15:55
          Kfituję odbiór

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/4/xf/wj/ex3u/LvgndNVCMHqQYa44RB_1.jpg
          • scoutek Re: Dziękuję 08.03.13, 17:32
            ale pięknie kaligrafujesz:)))
        • magdolot Re: P.S. do Dzięki!!! 08.03.13, 21:08
          > 2. Czy mogę prosić Magdolota o kolejny opis wyprawy np. we wprost przeciwnym ki
          > erunku? :)

A co masz na myśli, Luba Hermenegildo, pisząc tajemniczo "wefprostprzeciwnymkierunku"? Stratosferę, stepowanie dogórynogami, wysoce nie do taktu? A może... rakietę?

A JZRed jusz mię letko na pszyszłość była opierdzieliła za niecne uprawianie forumowej prywaty, pointowego bimboma wyrżnęła bezlitośnie i przeredagowała w wersję krowie na rowie dla opcych niekumatych, włącznie ze kropką w postaci Gatcenia dla Strasznych Nieznafcuf Szopa.

A tu się uiszczam poniżej na parapecie pszepyszną suróweczką wraz z podziekowaniem za nowy numerek i bez palca w oko:
          https://www.kwestiasmaku.com/kuchnia_francuska/cykoria/files/page132_5.jpg

Pisząc o palcu w oko mam na myśli bezczelny dopisek "kwestia smaku", bo nie ja go zrobiłam, tylko jakieś dranie.
          • trusiaa Re: P.S. do Dzięki!!! 08.03.13, 21:23
            Magdolot wylądował. Czekam na kolejny start Magdolota, a w jakim kierunku - to już niech Autorka sama zdecyduje :)
    • damakier1 Re: dzięki 08.03.13, 17:55
      Ale też SzanRed tą razą Chiczchokiem poleciała, numer otwierając Jarozbawem Srogim, któren ręcami rozwartymi nie wiadomo, czy "odin, dva, tri..." odlicza, czy też "Stop! Ani kroku dalej!" zakazuje. W strachu wielkim, na paluszkach obok się przesmykłam, a warto było, bo numer przedni i smakowity no i, co najważniejsze, dowiedziałam się wreszcie skąd na moim złotym biusthalterze wgniecenie wielkie, niczym krater Wezuwiusza się znajdywa. Spokoju mi to nie dawało, a z powodu demncji i abstynencji bliskie spotkanie z brzozą mi wyleciało. Dzięki zatem Magdolocie i SzanRedakcjo kochana.
      Się gnę w ukłonach
      damakier
    • czan-dra Re: dzięki 08.03.13, 17:58
      Dojszło, poczytam (pośmieję) się wieczorem.
      BTW Wszystkiego Najlepszego z okazji Międzynarodowego Dnia Kobiet.
      • tw_wielgus Re: dzięki 08.03.13, 22:37
        Dziękuję.
    • maniasza Re: dzięki 08.03.13, 23:42
      Dzięki za Twe męki!
    • ave.duce Jeszcze zaczekam z podsumowaniem ;) 09.03.13, 07:54
    • gat45 Re: dzięki 09.03.13, 11:46
      Dzięki, dostałam i na dysk sciągłam nawet
      Słowo sobie jednak dałam, że ani LYNIJKI okiem nie naruszę, dopóki się całkiem-zupełnie-absolutnie z przyczyną prokrastynacji nie uporam. Jest nadzieja, że jutro ! Wracam do kupy papierzysk.
    • blind_as_a_bat Re: dzięki 10.03.13, 00:07
      Przeleciałem, pierwsze wrażenia => więcej "Katolika".

Berlusconi jako nowy papież prezentuje się nad wyraz korzystnie ;-)
    • lackzadek Re: dzięki 10.03.13, 23:15
      I ja!
    • tojajurek Re: dzięki 11.03.13, 00:05
      Tyż dzięki.
      Swoją drogą - jak sie wydało, że jestem paganinim harmonijki ustnej?
      Jak się domyślam, Agencja Wiwisekcja doniosła.
      I dobrze bardzo, że tylko ustnej się dokopała, a nie pisemnej.
      • magdolot Re: dzięki 11.03.13, 01:09
        Przy Agencji Mossad wysiada miętko. Asy trzyma w małdrzyku, po jednym wypuszcza. A rasowy pies trzyma łapy przy gorsie udając, że jeno się czochra pod pachą...
    • illmatar Re: dzięki 11.03.13, 22:50
      I ja też. Ale wciąż tylko wiem, że dostałam, a przeczytać nie idzie, a pan serwisant mnie olał i nic nie oznajmił. Dupa.
      • smutas13 ...i jeszcze ja, jeszcze ja - Wiekie Dzięki 12.03.13, 21:57
        Ave, pięknie dziękuję!
        O matko, ale gapa ze mnie - nie pierwszy raz zresztą ;-) Przede chwilą dopiero, odkryłam na poczcie niespodziewankę fajnacką. Przeczytam wszystko dokładnie - pojutrze. Jutro mam wyjazd w okolice przedstoliczne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka