08.04.13, 13:24
dostałam takie oto pismo:

Multimedia Message

Otrzymales wiadomosc multimedialna
Text: STRZEŻENIE! Kontynuuj czytanie! Albo umrzesz, nawet jeśli spojrzeć tylko słowo ostrzeżenia. Tam był kiedyś małą dziewczynką o nazwie Clarissa. Miała dziesięć lat, gdy trafiła do psychicznych. Ona zabiła swoich rodziców. Ale nic nie może ich powstrzymać. Zabiła wszystkich w psychiatrii, tak, że rząd teraz postanowił się ich pozbyć. W przestrzeni specjalnie skierowane próbował ją zabić, więc ludzi poszło. Ale poszło nie tak. Coś było z maszyną nie w porządku. I tak siedziała w agonii, godzinami. Dopóki nie zginęli. Każdy, kto czyta ten list jest odwiedził w poniedziałek 12: 00 od niej. Wyłazi do swojego pokoju i wycina gardła. Będzie krwawić bolesne. Jak ona jest. Wyślij ten tekst do 10 innych zdjęć na tej stronie, a ona nie pójdą za tobą. To będzie nie najgorsza decyzja. Jeśli możesz to 10 min 10 x kopii i Dodaj w obszarze inne zdjęcia, to jutro jest najlepszy dzień w swoim życiu. Będziesz pocałowała lub po! prostu szczęśliwy. Jeśli ty perkusji tego łańcucha, widać dzisiaj trochę martwej dziewczyny wieczorem w pokoju
Mozesz odpowiedziec na ta wiadomosc. Twoj e-mail trafi do nadawcy w postaci MMS. Uwaga: odpowiedz mozna wyslac tylko raz.

perkusja tego łańcucha mnie rozwaliła
Obserwuj wątek
    • inna57 Re: z maila 08.04.13, 13:39
      No cóż. Wujek Google nie jest doskonałym tłumaczem ;) Świetny tekst dla badaczy zawiłości językowych. Ciekawe z jakiego języka tłumaczono ;)
    • trusiaa Re: z maila 08.04.13, 15:40
      A Klaryska na drugie Samara nie miała przypadkiem? ;)

Taki meil nic tylko po przeczytaniu zjeść albo wybuchnąć wypada - tak na wszelki wypadek.
      • dzidzia_bojowa Re: z maila 08.04.13, 15:55
        Ja Ci odpowiedzieć znaczyć co to może. Znaczyć, że jeżeli list Ty czytasz aktualnie to stado Twoich owiec wczoraj dostanie parchów i wyginie precz. A dziewczynka w snach Twoich krewnych śnić będzie w charakterze zjawy, strzygi i upiora. Tobie też upiorem się ukaże więc się strzeż! Chyba, ze tekst nie zlekceważonym będąc powielisz stokrotnie. Wtedy czeka Cię szczęśliwość i będziesz się całować Dżastinem Biberem albo Dzastinem Tamberlejkiem do wyboru. Musi to być jednak jakiś Dżastin bo inaczej klątwa powróci.

Tak to rozumiem:)
        • trusiaa Re: z maila 08.04.13, 16:19
          Szkoda owiec bardzo, całego stada żal, ale chyba parchy lepsze niż takie całowanie.

• tojajurek Re: z maila 08.04.13, 16:54
      O Mamusiu! Piękności! Gdyby ja mnie potrafiła napisać 258 strona taka wybitny tekst poezjatyczny, to ja by mnie była mogła Nobla mieć za pisakowanie. A tak - dupa i nic. Smutność.
      • scoutek Re: z maila 08.04.13, 17:33
        to WY napisaliście wszyscy do mnie tego maila!!!
        i 10 innych zdjęć na tej stronie trafi do psychicznych i ona z nimi wycinać gardła
        na wszelki wypadek perkusji tego łańcucha bo nie chcę martwej dziewczyny
        PRZYSIĘGAM!!!!
        • trusiaa Re: z maila 08.04.13, 17:42
          Ja się tak nie bawię: podglądałaś!
      • trusiaa Pilne! 08.04.13, 17:34
        Ach, porzuć smutkowanie, ToTyJurku Panie:

forum.gazeta.pl/forum/w,89075,129468686,143757011,Dwudziesty_Piaty_Komunikat_na_Cito.html
    • ave.duce Re: z maila 08.04.13, 21:35
      Ciekawość, jaki sposób rząd stanowił zbyć zabitych.
      • olga_w_ogrodzie Re: z maila 09.04.13, 13:08
        no sposób Tuska - to jasne.

wykorzystywać wilczość oczu, by zbywać.
        • ave.duce Re: z maila 09.04.13, 15:08
          To może wiesz też, za ile zbył? Bo że interes zrobił, to pewne.
          • olga_w_ogrodzie Re: z maila 09.04.13, 15:27
            no trzeba się dowiedzieć pilnie.
            a potem ujawnić z pianą na ustach.

tyle kumple prezesa pana i on sam narobili,
            że ja się boję założyć, skąd inąd, całkiem gustownej czapki,
            by kto nie uznał, że to moherowy beret.
            wyłysieję przez nich, bo ponoć mróz może służyć wypadaniu włosów.

• ave.duce Re: z maila 09.04.13, 15:36
              Może nie zdążysz wyłysieć?

Wkrótce wróci wiosna, baronowo - jak twierdził niejaki K.I.G.
              • olga_w_ogrodzie Re: z maila 09.04.13, 16:09
                ale Pan K.I.G chyba nie przewidział Arktyki a nawet Antarktydy z Polsce.
                i pana Zbawa też nie.
                no ale cóż.
                gdy mi wypadną, to na mało, zapewne, atrakcyjną łysinę,
                przylepię wielki napis : Wina Zbawa.
                • ave.duce Re: z maila 09.04.13, 16:11
                  Oj, Olgo, przecież Zbaw ma wyłącznie zasługi!
                  • scoutek Re: z maila 24.05.13, 14:34
                    znowu wygrzebane:FAJNE!!!
    • dystans4 Re: z maila 27.05.13, 19:29
      Rze tesz sam na to nie wpadłem. W moim guście. Wykorzystam na FKraj.
      --
      buldog.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka