Dodaj do ulubionych

Idzie zima!

01.11.13, 09:04
PO czym poznać, że zaczyna wiosna? Jak mawiał jeden mój znajomy: dziewczyny wychodzą z norów.
Po czym poznać, że idzie zima?

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/1/mb/ma/o33z/gp6kqOpR1ph3dxoUHB.jpg

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/1/mb/ma/o33z/in37LBLWaxQscuDrAB.jpg

Koty przenoszą się z naziemnego posłanka przy balkonie na kaloryfer!
Obserwuj wątek
    • smutas13 Re: Idzie zima! 01.11.13, 11:37

Po czym poznać, że idzie zima?

Bo dziewczyny wracają do norów ;-)
      • gat45 Re: Idzie zima! 01.11.13, 11:46
        Opowiada z zachwytem mój Tubylec, doroczny bywalec pięknego miasta Magadan : tam mężczyźni pracują albo na morzu, albo na lądzie, ale daleko od miasta i w ogóle jest o wiele więcej kobiet. A okres polowania na samca krótki - zaledwie trzy miesiące ubierania się inaczej niż w ciężką odzież wierzchnią. Toteż przez te trzy krótkie miesiące panienki chodzą ubrane symbolicznie : 14 stopni i już spódniczka typu przepaska biodrowa, bluzeczka-bolerko, na dodatek z ogrombym dekoltem obustronnym... Wow !!!! Żyć nie umierać !

Teoretycznie Tubylec jeździ tam podglądać ptaki. Te-o-re-tycz-nie.
        • ploniekocica Re: Idzie zima! 01.11.13, 11:54
          A co by na to seksuolog białostocki rzekł? Albo Legutko taki.

PS. Swoją drogą to straszne, że nam się już zaczyna ffffszystko kojarzyć. I to nie z d.... a wprost przeciwnie z antyd...
          • gat45 Re: Idzie zima! 01.11.13, 11:59
            Czy sugerujesz, że jako troskliwa towarzyszka życia powinnam załatwić Tubylcu wizytę u tego białostockiego konowała ?
            Toć chłop by mi ze śmiechu zszedł !
            Bo to, co mnie u takich seksuologów denerwuje, to jego przede wszystkim bawi. I chyba dobrze.
            • ploniekocica Re: Idzie zima! 01.11.13, 12:04
              gat45 napisała:

> Czy sugerujesz, że jako troskliwa towarzyszka życia powinnam załatwić Tubylcu w
              > izytę u tego białostockiego konowała ?
              > Toć chłop by mi ze śmiechu zszedł !
              > Bo to, co mnie u takich seksuologów denerwuje, to jego przede wszystkim bawi. I
              > chyba dobrze.

Brońcie bogi niczego nie sugeruję. Tylko w środku radosnej pogawędki o dziewczynach, norach, kotach w hamaku oraz Tubylcu mięsię ten nieszczęśnik przypomniał seksuologiczny.
              I się zmartwiłam, że mięsię skojarzył. Normalnie to jest przekaz podprogowy i nadprogowy :(
              • magdolot Re: Idzie zima! 01.11.13, 13:21
                I wielopasmowy.
                Z tymi norami cuś jest na rzeczy, bo o tej porze roku nik mnie nie fsadzi we spódnicę, onienienienie.
                Mam buty ze futrem, niech se zima idzie.
    • damakier1 Re: Idzie zima! 01.11.13, 19:00

A to, Kociczko, do kompletu:Tekst linka
      • ploniekocica EWO!!!! 02.11.13, 11:20
        A czemu Ty, Damo, Pana Cześka nie dałaś w całości tutaj? Chociażby dla Ewy :)
        Ja (temu panu) dam

https://wwwtrembil.blox.pl/resource/IMG_0420_2pc.jpg

A Czesiulek (Pan) na tym zdjęciu wygląda pyzato jak moja Pingwinica.
        A hamaczek szary? Czy tylko ecru na zdjęciu tak wyszło? By mi szary pasował bardzo dlatego pytam :)
        • ewa9717 Re: EWO!!!! 02.11.13, 11:32
          Fakt, podobny. A do tego, jak na Pana Czesiulka, wyjątkowo niewinnie wygląda.
          A Dama dała chyba nie tylko dla radosci serca mego, Pan Czesio to po prostu facet na każą okazje ;)
        • damakier1 Re: EWO!!!! 02.11.13, 11:50
          > A czemu Ty, Damo, Pana Cześka nie dałaś w całości tutaj? Chociażby dla Ewy :)

Chciałam, ale nie umiałam.
          Hamaczek szary.
          • ploniekocica Re: EWO!!!! 02.11.13, 12:01
            No to będę szukać szarego, bo mi do fotela, co ma stać docelowo obok pasować będzie. A ten ecru wyniosę do młodego albo do kuchni. Chociaż podejrzewam, że nawet posiadając 15 hamaków w kolorach tęczy bęą się przepychać do tego, w którym już leży jedno. Bo taka ich uroda.
            Ja mam wysoki wąski kaloryfer i zwykle się oba na wiszącym hamaku nie mieszczą i się biją czasami, a czasami jedno leży a drugie cierpi pod spodem. Chwilowo dałam tam szafkę, co ma iść do piwnicy, którą mi ukradli (tak! tak!) i dlatego oba włażą i nie spadają.
            • ave.duce Przysięgam się - to nie ja/JZRed.! 03.11.13, 08:49
              ploniekocica napisała:

> do piwnicy, którą mi ukradli (tak! tak!)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka