ploniekocica 01.11.13, 09:04 PO czym poznać, że zaczyna wiosna? Jak mawiał jeden mój znajomy: dziewczyny wychodzą z norów. Po czym poznać, że idzie zima? Koty przenoszą się z naziemnego posłanka przy balkonie na kaloryfer! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
smutas13 Re: Idzie zima! 01.11.13, 11:37 Po czym poznać, że idzie zima? Bo dziewczyny wracają do norów ;-) Odpowiedz Link
gat45 Re: Idzie zima! 01.11.13, 11:46 Opowiada z zachwytem mój Tubylec, doroczny bywalec pięknego miasta Magadan : tam mężczyźni pracują albo na morzu, albo na lądzie, ale daleko od miasta i w ogóle jest o wiele więcej kobiet. A okres polowania na samca krótki - zaledwie trzy miesiące ubierania się inaczej niż w ciężką odzież wierzchnią. Toteż przez te trzy krótkie miesiące panienki chodzą ubrane symbolicznie : 14 stopni i już spódniczka typu przepaska biodrowa, bluzeczka-bolerko, na dodatek z ogrombym dekoltem obustronnym... Wow !!!! Żyć nie umierać ! Teoretycznie Tubylec jeździ tam podglądać ptaki. Te-o-re-tycz-nie. Odpowiedz Link
ploniekocica Re: Idzie zima! 01.11.13, 11:54 A co by na to seksuolog białostocki rzekł? Albo Legutko taki. PS. Swoją drogą to straszne, że nam się już zaczyna ffffszystko kojarzyć. I to nie z d.... a wprost przeciwnie z antyd... Odpowiedz Link
gat45 Re: Idzie zima! 01.11.13, 11:59 Czy sugerujesz, że jako troskliwa towarzyszka życia powinnam załatwić Tubylcu wizytę u tego białostockiego konowała ? Toć chłop by mi ze śmiechu zszedł ! Bo to, co mnie u takich seksuologów denerwuje, to jego przede wszystkim bawi. I chyba dobrze. Odpowiedz Link
ploniekocica Re: Idzie zima! 01.11.13, 12:04 gat45 napisała: > Czy sugerujesz, że jako troskliwa towarzyszka życia powinnam załatwić Tubylcu w > izytę u tego białostockiego konowała ? > Toć chłop by mi ze śmiechu zszedł ! > Bo to, co mnie u takich seksuologów denerwuje, to jego przede wszystkim bawi. I > chyba dobrze. Brońcie bogi niczego nie sugeruję. Tylko w środku radosnej pogawędki o dziewczynach, norach, kotach w hamaku oraz Tubylcu mięsię ten nieszczęśnik przypomniał seksuologiczny. I się zmartwiłam, że mięsię skojarzył. Normalnie to jest przekaz podprogowy i nadprogowy :( Odpowiedz Link
magdolot Re: Idzie zima! 01.11.13, 13:21 I wielopasmowy. Z tymi norami cuś jest na rzeczy, bo o tej porze roku nik mnie nie fsadzi we spódnicę, onienienienie. Mam buty ze futrem, niech se zima idzie. Odpowiedz Link
ploniekocica EWO!!!! 02.11.13, 11:20 A czemu Ty, Damo, Pana Cześka nie dałaś w całości tutaj? Chociażby dla Ewy :) Ja (temu panu) dam A Czesiulek (Pan) na tym zdjęciu wygląda pyzato jak moja Pingwinica. A hamaczek szary? Czy tylko ecru na zdjęciu tak wyszło? By mi szary pasował bardzo dlatego pytam :) Odpowiedz Link
ewa9717 Re: EWO!!!! 02.11.13, 11:32 Fakt, podobny. A do tego, jak na Pana Czesiulka, wyjątkowo niewinnie wygląda. A Dama dała chyba nie tylko dla radosci serca mego, Pan Czesio to po prostu facet na każą okazje ;) Odpowiedz Link
damakier1 Re: EWO!!!! 02.11.13, 11:50 > A czemu Ty, Damo, Pana Cześka nie dałaś w całości tutaj? Chociażby dla Ewy :) Chciałam, ale nie umiałam. Hamaczek szary. Odpowiedz Link
ploniekocica Re: EWO!!!! 02.11.13, 12:01 No to będę szukać szarego, bo mi do fotela, co ma stać docelowo obok pasować będzie. A ten ecru wyniosę do młodego albo do kuchni. Chociaż podejrzewam, że nawet posiadając 15 hamaków w kolorach tęczy bęą się przepychać do tego, w którym już leży jedno. Bo taka ich uroda. Ja mam wysoki wąski kaloryfer i zwykle się oba na wiszącym hamaku nie mieszczą i się biją czasami, a czasami jedno leży a drugie cierpi pod spodem. Chwilowo dałam tam szafkę, co ma iść do piwnicy, którą mi ukradli (tak! tak!) i dlatego oba włażą i nie spadają. Odpowiedz Link
ave.duce Przysięgam się - to nie ja/JZRed.! 03.11.13, 08:49 ploniekocica napisała: > do piwnicy, którą mi ukradli (tak! tak!) Odpowiedz Link