damakier1 21.12.13, 23:55 Greetings from Chuck (The epic christmas split) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ave.duce Re: Dla całego Foruma ze Dworuma: 22.12.13, 08:10 ... każdemu według potrzeb ... Odpowiedz Link
trusiaa Re: Dla całego Foruma ze Dworuma: 23.12.13, 11:21 Najlepszych Wam Świąt i dobrego wszystkiego i wesołego i pysznego! Mr Bean - Christmas Scene VERY FUNNY!!! Odpowiedz Link
witekjs Re: Dla całego Foruma ze Dworuma: 23.12.13, 16:23 Przesyłam Wam Wszystkim Najserdeczniejsze Świąteczne Życzenia Pomyślności w Życiu Prywatnym i w Pracy :-) Witek Odpowiedz Link
tojajurek Re: Dla całego Foruma ze Dworuma: 23.12.13, 16:54 Wszystkim Forumowiczom Dwornym i Ich Najbliższym - pięknych i pogodnych świąt zimowych, odpoczynku, zwolnienia oddechu, nabrania dystansu do tego co wokół, własnego skrawka gwiaździstego nieba, i chwili zadumy nad płomieniem świecy życzy - dzieląc się sercem w miejsce opłatka, Tojajurek Odpowiedz Link
inna57 Re: Dla całego Foruma ze Dworuma: 23.12.13, 17:05 Jose Feliciano - Feliz Navidad Odpowiedz Link
ave.duce Re: Dla całego Foruma ze Dworuma: 23.12.13, 17:27 Zbigniew Preisner, Beata Rybotycka - Kolęda dla nieobecnych Odpowiedz Link
99venus Re: Dla całego Foruma ze Dworuma: 24.12.13, 09:34 podłączam się pod Twój załącznik muzyczny bo jest to moja ulubiona kolęda. wszystkim członkom ekskluzywnego klubu FzD wiele serdeczności i życzenia wszelkich wspaniałosci. 99v Odpowiedz Link
scoutek Re: Dla całego Foruma ze Dworuma: 24.12.13, 11:48 jak sami w filmie mówią to the worst xmas song ale ja nie mogę inaczej: Love Actually (2/10) Movie CLIP - Festering Turd of a Record (2003) HD Odpowiedz Link
scoutek Re: Dla całego Foruma ze Dworuma: 24.12.13, 11:51 tamto to była zapowiedź tego: Billy Mack - Christmas is all Around Odpowiedz Link
man_sapiens Re: Dla całego Foruma ze Dworuma: 24.12.13, 00:59 Ja już widzę pierwszą gwiazdkę... A to dla Was, forumowa rodzinko, prosto spod serca Ray Charles 'Merry Christmas Baby' 1979 Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Dla całego Foruma ze Dworuma: 24.12.13, 08:34 www.youtube.com/watch?v=FGxVQBp0y-I Nie ma Łajtkrystmasów bez Dzina Marcina! Wesołych! Zdrowych! I w ogóle, i w szczególe! Odpowiedz Link
instant.crush Re: Dla całego Foruma ze Dworuma: 24.12.13, 14:20 Tommy Emmanuel - One Christmas Night Odpowiedz Link
czan-dra Re: Dla całego Foruma ze Dworuma: 24.12.13, 14:46 slade - merry christmas everybody Odpowiedz Link
gat45 Re: Dla całego Foruma ze Dworuma: 24.12.13, 15:45 Mnóstwa, mnóstwa uśmiechnietych gwiazdek. Całych galaktyk i mgławic uśmiechniętych gwiazdek życzę każdemu z osobna i wszystkim razem. I niech ten nowy rok.... Ale nie ! O nowym roku będzie odzielnie. :) Odpowiedz Link
gat45 Re: Dla całego Foruma ze Dworuma: 24.12.13, 16:17 ... i jeszcze garść nutek w zręcznym szyku ustawionych i na flecie wygwizdanych dorzucę. Się od razu robi nieco orientalnie i trochę średniowiecznie : www.youtube.com/watch?v=OMBIWIATKzc Odpowiedz Link
behemot17-13 Re: Dla całego Foruma ze Dworuma: 24.12.13, 16:09 wszystkiego dobrego na te dni, na następne też, się rozumie. Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: Dla całego Foruma ze Dworuma: 24.12.13, 16:15 wszystkiego pięknego, dobrego i radosnego dla Was. ucałunki, uściski oraz miziakowanie i głaski dla Waszych zwierzów. Odpowiedz Link
magdolot Re: Dla całego Foruma ze Dworuma: 24.12.13, 23:48 Siędzę w dziurze, gdzie pewien wikary pewnego razu napisał "Stille Nacht" ładnie i świętego spokoju Wam życzę, w dzień i w nocy, i dobrego humoru, tak samo, i żebyście Fszyscy tu byli, Zielone Słoniowe Trolle, gdzieś byli, pod ręką byli, zdrowo i szczęśliwie byli, bo kocham Was i kropka. Duża słoniowa kropka. A jak się nie zarypię na górszczycie jężdżąc na nartach na jednym kopycie [juhuuu!], to powrócę tu i może nawet luckim głosem przemówię, bo Żyraf to chyba dotyczy. A nutki zadumcziwe mam, co je Szaciek ostatnio wyciągał po bazylice, jak te króliki z kapelusza i bardzo ładnie dzwoniły, no: www.youtube.com/watch?v=O-25R_SaDao Po Pasterce biją dzwony, bo zaczynali 23.00, tutejsi pasterze albowiem dymają zmianę czasu serdecznie i momentu wymarszu do Betlejem nie opóźnią. I susznie. Odpowiedz Link
99venus Re: Dla całego Foruma ze Dworuma: 25.12.13, 12:12 nie ma sprawiedliwości.u mnie +9,ani sladu śniegu,wiosna. Odpowiedz Link
magdolot Re: Dla całego Foruma ze Dworuma: 26.12.13, 20:58 U "nas" tyż wiosna, ale troszku śniega fciąż mają skitrane na czarne godzinę. Strome północne stoki to dobry wynalazek. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Dla całego Foruma ze Dworuma: 27.12.13, 07:52 A co na to świstaki - zawijają? Odpowiedz Link